Целулит - 12 тема

• 74 811
  • 762
  •   2
Отговори
# 480
  • тук и там
И аз съм писала че моите бедра изглеждат ужасно .Неудобно ми е на басейн или на плажа,защото тези буци по краката са потресаваща гледка, но с разширени вени и чупливи капиляри, не може да се направи кой знае какво. На детралекс съм цяло лято,защото и ми отичат краката и колаген пия и вит. С.....
Ако някой с разширени вени и чупливи капиляри е открил нещо което да работи добре , моля да сподели.

# 481
Здравейте. И аз боря целулит. Още от пубертета ми се появи, а след двете ми бременности положението се влоши. При свалянето на излишните килограми след ражданията имам известно подобрение, но все още си имам видим целулит. Тренирам с тежести както и от скоро опитвам да променя малко храненето си, като вдигнах дневния прием на протеини.

Бях започнала да правя масаж с вендузи, но не съм много постоянна. Иначе, самият масаж ми е много приятен, защото добре раздвижва кръвообращението. Скоро планирам отново да започна.

При мен знам, че целулитът едва ли ще изчезне напълно, но искам поне да стане по-малко видим.

Вие след колко процедури с вендузи видяхте ефект?

# 482
Вижте каква статия видях пропуснете частта с масажа с мед

irecommend.ru/content/kogda-pokhudet-nado-bylo-eshche-vchera-antitsellyulitnyi-massazh-moi-reiting-za-chto-eskortn

# 483

irecommend.ru/content/kogda-pokhudet-nado-bylo-eshche-vchera-antitsellyulitnyi-massazh-moi-reiting-za-chto-eskortn
На мен не ми излиза нищо,не знам дали при мен е така.

# 484
  • София
Здравейте момичета,
От много години имам целулит по бедрата и изразени бричове, но с напредването на годините кожата започна да увисва и положението много се влоши.
През юни направих 5 процедури Venus Legacy, съчетани със 7 процедури LPG и въпреки че момичетата в SkinLine ме уверяваха, че при моят целулит би трябвало да има ефект, аз такъв не видях (освен временно леко заглаждане непосредствено след Venus-а) и спрях с процедурите. Сега ми се струва, че бедрата са ми още по зле - стоят на буци, с големи дупки...
Спазвам диети, старая се да спортувам поне 30-40 мин на ден, но целулитът си е все така, че и по-зле.
Сега се чудя дали да пробвам мезотерапия (може би съчетана с апаратни процедури) или направо да се насоча към липосукция.
Моля за съвети.

# 485
Като чета и другите колкото и да се спортува ,и да се чистят мазнини,няма как тази изпразнена кожа да я изпълни мускул на мястото на мазнините и нормално провисва.Аз съм много доволна от ръчните масажи,минимум два пъти седмично по един час и то редовно.Правя разни упражненийца из къщи за тонус на мускулите на дупе и бедра,но не са решаващи за целулита в никакъв случай.

# 486
Да, просто след една определена възраст освен спорта, храненето, масажите, процедурите, кремовете и колагена, трябва да се научим да се приемаме такива каквито сме или в каквото ще се превърнем. Което в никакъв случай не отхвърля първите. При едни се случва на 40, при други на 45, при трети на 50. Но рано или късно се случва. Връщане назад няма.

# 487
И май има нещо общо с гена, освен с начина на живот.

# 488
Здравейте момичета,
От много години имам целулит по бедрата и изразени бричове, но с напредването на годините кожата започна да увисва и положението много се влоши.
През юни направих 5 процедури Venus Legacy, съчетани със 7 процедури LPG и въпреки че момичетата в SkinLine ме уверяваха, че при моят целулит би трябвало да има ефект, аз такъв не видях (освен временно леко заглаждане непосредствено след Venus-а) и спрях с процедурите. Сега ми се струва, че бедрата са ми още по зле - стоят на буци, с големи дупки...
Спазвам диети, старая се да спортувам поне 30-40 мин на ден, но целулитът си е все така, че и по-зле.
Сега се чудя дали да пробвам мезотерапия (може би съчетана с апаратни процедури) или направо да се насоча към липосукция.
Моля за съвети.
Аз съм чувала, че лазерната липосукция махала целулит, а след класическата ставал дори по- видим. Но нямам личен опит и не смея да твърдя, че това е така.

# 489
Аз съм чувала, че лазерната липосукция махала целулит, а след класическата ставал дори по- видим. Но нямам личен опит и не смея да твърдя, че това е така.
Аз съм ходила на липо лазер, направих 10 процедури, с нулев резулт. Скоро беше, в края на миналата година ги приключих. При друга моя позната пък имаше огромен ефект на същия уред. И двете спортуваме много, аз съм с по малко мазнини, тя е доста по омазнена. Тя и намали обиколки и подобри целулита, като комбинира процедурите с кето хранителен режим и много спорт, наблягайки на кардио. Просто явно при всеки трябва различен подход. Не мен пък ръчните масажи повлияха, в комбинация със спорт ( аз редувам кардио със силови),  не тежък хранителен режим( просто не докосвам сладко, тесто и пържено, но пък хапвам доста) и антицелулитен крем.

# 490
Аз съм ходила на липо лазер, направих 10 процедури, с нулев резулт. …..
А удобно ли е да уточниш какво точно е липо лазер? Не съм го чувала, къде си го прави и какво се прави точно с него- лазерна липосукция с местна упойка и седация (въвеждане на пациента в медикаментозен сън) или нещо друго?
Гледам, че всяка клиника нарича както прецени едни и същи процедури. Това, което на мен ми обясниха, че е лазерна липосукция е когато лазерен лъч е насочен към мастните клетки през тръбичка (канюла), въведена в мастната тъкан през отвори в кожата. Лъчът е топлина, която разрушава мембраната на мастната клетка и на практика я унищожава. Този вече разбит мастен слой се изсмуква с вакуум през малките отвори и канюлата (около 1 мм диаметър).  Уж било безболезнено. Аз не аи представям как ще ме набучат и няма да боли….. но да кажем, че това е най- малкият проблем. По- важно е дали е безопасно и дали има ефект.

# 491

На мен не ми излиза нищо,не знам дали при мен е така.
http://irecommend.ru/content/kogda-pokhudet-nado-bylo-eshche-vch … g-za-chto-eskortn

# 492
Аз съм ходила на липо лазер, направих 10 процедури, с нулев резулт. …..
А удобно ли е да уточниш какво точно е липо лазер? Не съм го чувала, къде си го прави и какво се прави точно с него- лазерна липосукция с местна упойка и седация (въвеждане на пациента в медикаментозен сън) или нещо друго?
Гледам, че всяка клиника нарича както прецени едни и същи процедури. Това, което на мен ми обясниха, че е лазерна липосукция е когато лазерен лъч е насочен към мастните клетки през тръбичка (канюла), въведена в мастната тъкан през отвори в кожата. Лъчът е топлина, която разрушава мембраната на мастната клетка и на практика я унищожава. Този вече разбит мастен слой се изсмуква с вакуум през малките отвори и канюлата (около 1 мм диаметър).  Уж било безболезнено. Аз не аи представям как ще ме набучат и няма да боли….. но да кажем, че това е най- малкият проблем. По- важно е дали е безопасно и дали има ефект.
Липо лазер е апаратна процедура. Няма пробождане на кожата, няма болка, само се усеща загряване, парене. Слагат се едни накрайници по проблемните участъци, плоски са и се навързват с колани. И стоиш 40 минути. Няма упойка. След процедурата трябва да спортуваш или правиш упражнения поне 15 минути и да изпиеш 1,5- 2 литра вода за следващите час и половина два. Предложена ми беше в дерматологичен център.

# 493
Ха ха сега като казахте и такава тъпотия съм пробвала. Сума и пари бях наринала. Въобще не се занимавайте. Пълна безсмилица е тоя липо лазер. А ако човек няма и няма излишни пари и ще събира или отделя от хапката си, процедурата е абсурдна.

# 494
Здравейте и от мен! Радвам се, че има нова и актуална тема. Simple Smile

В момента комбинирам антицелулитни масажи (50мин) с лимфен дренаж (30мин), ще споделя резултати след известно време. Направила съм 2 процедури досега и не мога да преценя дали има малък ефект или си въобразявам.

Може би е и добре да кажа, че имам сравнително малко целулит понеже спортувам от 10г и се храня правилно, така че каквито и резултати да имам, те няма да само от процедурите.

Успех на всички Heart

Общи условия

Активация на акаунт