Целулит - 12 тема

• 74 763
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
При мен Venus Legacy имаше много по-голям ефект от Exilis. Втория чувам за първи път Simple Smile

# 526
Верджиня, за апаратите не мога да те посъветвам, но относно храненето ти ме притесни моментът със сладкото. Не ядеш картофи, ориз, хляб, бобови (защо? бобовите са страхотни срещу целулит, пълнозърнестият хляб и ориз са ок също), но се ,,засищаш" със сладко? Колко често го ядеш? По-добре вкарай въглехидрати или поне бобови, махни изцяло захарта и вкарай още някоя кратка тренировка преди да търсиш решението в уреди.

# 527
Верджиня, за апаратите не мога да те посъветвам, но относно храненето ти ме притесни моментът със сладкото. Не ядеш картофи, ориз, хляб, бобови (защо? бобовите са страхотни срещу целулит, пълнозърнестият хляб и ориз са ок също), но се ,,засищаш" със сладко? Колко често го ядеш? По-добре вкарай въглехидрати или поне бобови, махни изцяло захарта и вкарай още някоя кратка тренировка преди да търсиш решението в уреди.

Съесем не се засищам със сладко,просто си обичам сутрин след кафето да си хапна малко сладко без да прекалявам.Смятам,че това е съвсем човешко и в допустими граници, а захар има в много други неща, които не са сладки. Набавям си въглехидратите от оризовки,пълнозърнести сухари нискокалорични и подобни здравословни солени неща,а бобовите употребявам рядко защото стомахът ми е по-чувствителен към тях-обичам грах,царевица,нахут, но ги ям по-рядко заради стомахът ми. Но може би мога да увелича приемът на вода.Видях някъде споделени мнения за краставиците и как се подуваш от тях-това дали наистина е вярно? Това ми е любимият зеленчук,с основно съдържание на вода.

При мен Venus Legacy имаше много по-голям ефект от Exilis. Втория чувам за първи път Simple Smile

Благодаря за споделения опит и това пак ми е в помощ Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 11:22 от Verginiya Petrova 724609

# 528
Ооо да да , аз също виждам логика в това. Моят целулит е точно заради хормоните от менопаузата ми. Има конкретен крем, който Алена ми е препоръчала и който ще си купя веднага, когато го има в наличност. Атаки от всякъде трябват и поддържане на постигнатите резултати.

Може ли да споделиш и на мен тоюи крем и как се ползва ефективно?

# 529
Ооо да да , аз също виждам логика в това. Моят целулит е точно заради хормоните от менопаузата ми. Има конкретен крем, който Алена ми е препоръчала и който ще си купя веднага, когато го има в наличност. Атаки от всякъде трябват и поддържане на постигнатите резултати.

Пратих ти го на лични.

# 530

Пратих ти го на лични.
Може ли и на мен да го изпратите Simple Smile. Благодаря!

# 531
И аз се нареждат на опашката за крема.

# 532
момичета,
Моля за съвет за добро място в София за LPG.
Без салона на Дойран ( красно село).
Благодаря ви предварително!

# 533
  • в 1001-та нощ
Аз от Скин лайн съм доволна. В други салони - опитът ми е от над 10г - та изобщо не знам как е положението там сега и дали изобщо ги има, за ги препоръчам.

# 534
  • На черешатааа
И аз се нареждат на опашката за крема. Благодаря Simple Smile

# 535
Бихте ли ми препоръчали масажистка за антицелулитен масаж в София, от която сте доволни?

# 536
Имате ли впечетления от този крем ?
И ако може да споделите къде правят добър антижелулитвн масаж в Пловдив и сте доволни.

# 537
  • София
Имате ли впечетления от този крем ?
И ако може да споделите къде правят добър антижелулитвн масаж в Пловдив и сте доволни.
Няма крем, който премахва целулит.

# 538
Какво според вас помага ? 🤷🏼♀

# 539
А какво е мнението или опита ви с кавитация и/или радиочестотен лифтинг?

Общи условия

Активация на акаунт