Тренировки в домашни условия - 116

• 44 717
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Духът на темата идва да се отчете с ден 10 от Енерджи Wink

# 121
  • Варна

За днес тези. Има и още една, но се изморих и утре ще наваксам с ненаправените тренировки.

# 122
  • Бургас/Пз
Ден 17 от Епик Ендгейм - епични крака. След 4 дни почивка, се чувствам страхотно. Нещо стана тази седмица и чак днес успях да тренирам. В предишните дни отчитам само яко ходене, ама друго си е тренировчица. С яденето съм ок и това ме радва

# 123
Уфф, завърших го проклетото предизвикателство - вчера в 23:30 след 10 часа в офиса Simple Smile

Имам още 2 седмици до края на сезона, много ми се иска едни 107 км още да успея да направя, че да си стигна целта за годината.

# 124
Ден 11 от Енерджи

# 125
  • Бургас/Пз
Браво, Агент... Завиждам ти на ентусиазма и енергията в 23.30... Или по-скоро на упоритостта, присъща за зодията ти 😘

Днес, типично за съботна тренировка направих 2в1. Ръце и корем + силово кардио. Като премазана от влак съм, толкова много скоро не съм се уморявала. Но и двете тренировки много ми харесаха. Кардиото особено беше страхотно
https://youtu.be/DMf5EdnAG4Y
https://youtu.be/mlkfHgx-w-4

Много се надявам утре да успея с тренировката за цяло тяло и ще ми остане само една тренировка за наваксване. Другата седмица ми се иска до успея всеки ден до тренирам, защото по празниците няма да имам никаква възможност, а нямам намерение да се лишавам от любимите ми козунаци 😂😂😂

# 126
  • Варна
Днес само тези.

# 127
  • Някъде по Дунава
Здравейте и честит празник! Вчера и в петък почивах, днес ден 6 от Съмъртайм 3 - цяло тяло https://youtu.be/JrLczvMQYIo

# 128
Здравейте, момичета. Преди няколко дена правих крака във фитнеса, като наблегнах на задно бедро, отдавна не бях правила тези упражнения и следващите няколко дни имах зверска мускулна треска на задното бедро, даже и ходенето беше болезнено. Но аз седя цял ден и допълнително се схващам.
Днес отчитам тази, паднаха ми батериите.

# 129
  • au bout du monde
Здравейте,  може ли да ми препоръчате някоя програма без много скачане или въобще да няма, тъй като ми е противопоказно. 6 месеца след раждане съм. Правя различни тренировки 5 месеца вече, но ми се иска някаква програма да следвам.

# 130
А как роди, вагинално или с цезарово сечение?

# 131
  • au bout du monde
А как роди, вагинално или с цезарово сечение?

Вагинално.

# 132
Днес завършвам седмичният  цикъл с цяло тяло .Май месец се местя на вилата и там имам наблизо много удобен и хубав фитнес мисля да разнообразя с 2-3 тренировки седмично и си търся програма 😆
Тоест приключвам епик 3 и скачам в Джима💪 ще допълвам с плуване и водна гимнастика,много се вълнувам ...

# 133
  • Бургас/Пз
Днес отчитам цял ден на крак и подранил МЦ. Каталясах и реших, че ще си остана само с 15 000 крачки и ужасна МТ почти навсякъде.

Честит имен ден на всички с цветни имена Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 19:37 от bubanka

# 134
  • София
Днес и аз се отчитам с 11 ден от Епик III, долна част, с малко по-леки тежести. Имам да наваквсвам тренировки, но ще видим дали и как ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт