Тренировки в домашни условия - 116

• 44 727
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Много хубаво кардио направих, с ден 12 от Енерджи. Маратонките със сигурност допринасят за по лесното подскачам. До скоро тренирах с едни асекс, но не го усещах добре. От няколко дни съм с Ню баланс, специално за бягане, супер леко и меко ми в с тях, днешната тренировка беше изцяло кардио, не усещах предишното неприятно усещане в корема и гърдите като скачам.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 20:23 от Дух (:

# 136
Здравейте,за изминалата седмица отчитам:
Вторник - Fae Princess Workout.
Четвъртък - 20 минути каране на велоергометър плюс Super Strength Workout.
Петък - 30 Min Full Body Dumbbell Cardio Workout.
 Събота - 20 min STANDING DUMBBELL WORKOUT.
Днес - 15 MIN CHEST & SHOULDERS WORKOUT at Home и  Low Impact STANDING ABS Workout // With Weights.

# 137
  • Варна
За днес тези.

# 138
  • Стара Загора
Няма смисъл да се отчитам всеки ден. Правя си програмата на Румяна Пуш. Вчера нещо странно се чувствах след тренировката направо виждах нещо като звездички, а уж не ми беше нещо отмаляло.
В една група във фейса за тренировки има една дама, която визуално много ми прилича на Джери.

# 139
  • Някъде по Дунава
Добро утро. Ден 8 от С 3 , цяло тяло https://youtu.be/_NtuAf0p5vc

# 140
Добро утро. Отчет и от мен, продължавам да тренирам с Каролин Гирван.
Днес IRON Series 30 Min Dumbbell Leg Workout - Calves Included | 11
https://youtu.be/g4_muCNsPdk
Спорна седмица на Всички !

# 141
Добро утро!
Днес правих ден 31, Епик 1:

Тренировката е за корем и дупе, доста разнообразна. Моята работна тежест беше 13кг. Затрудних се на упражненията в последната част - различни видове планк, като на всяко едно прекъсвах по средата за почивка от няколко секунди.
В събота имахме дълга разходка с ММ, а в неделя - традиционен обяд при родителите ми Wink.
Успешна празнична седмица от мен!

# 142
Привет, момичета, докладвам силова тренировка в събота - ден 4 и ден 5 от IRON.
Неделя - 50 мин. Self love Yoga Stuck Out Tongue Winking Eye с Адриен.
Тази сутрин - ден 6 от IRON, като добавих и 10 минутки за корем.

Напук на мрачната пролет и очакваната пролетна умора, се чувствам изпълнена с енергия и оптимизъм. Може да е от глутамина, който включих от седмица насам Grinning

До края на седмицата са предвидени още 4 тренировки от IRON с добавен корем към две от тях и кардио - към другите две, както и една йога/стречинг с минимална продължителност 45 мин. През последните 3-4 седмици отново наблягам на стречинга - колкото и да нямам време, отделям 10 минути след трен и усещането е разкошно.
Прекрасна седмица, прекрасни дами Kissing Heart

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 09:52 от Vetrena

# 143
Привет на всички Simple Smile
Бях ви споменала, че на 11 ще се подлагам на малка интервенция на крака. Всичко мина много бързо и леко. През нощта почнах да усещам леко неразположение и трисане. Първоначално си помислих, че може някой шев да се е възпалил, но после усетих че и гърлото ме боли. Та на сутринта вече бях с положителен тест за Ковид (за втори път). Този път беше доста по-гадно от предния път. За щастие от вчера съм добре и само си чакам карантината.

# 144
Как е новата програма на Карълайн?
И аз почнах глутамин и съм супер.Днес почивам.

# 145
Как е новата програма на Карълайн?

На мен много ми харесва Blush Здрави силови тренировки с продължителност чисто 30 мин., ориентирани към изграждане на мускули. Вдигаме тежестите в сравнение с предишните програми, изпълняваме упражненията внимателно и с нормално до бавно темпо. Кратката продължителност дава възможност да си добавиш това, от което имаш нужда. При мен е корем, кардио, стречинг.

# 146
payla, бързо оздравяване Simple Smile
Аз днес направих две кратки и по-леки, че съм първи ден МЦ. Много се радвам, че откакто родих не ме боли корема и мога да тренирам и по време на МЦ.

# 147
И страхотно звучи! Благодаря Ветрена!

# 148
В новата програма няма ХИИТ или Кардио в неделя, те са по избор, заменени са с упражнения за горна част и корем.

# 149
  • София
Днес правих горна част, ден 12, Епик 3. Вече ми се иска да почвам IRON, така както го описвате, но имам още доста от тази програма и ще си я завърша.

Общи условия

Активация на акаунт