Тренировки в домашни условия - 116

• 44 742
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Запис от мен.
Дух, честно, едва-едва успявам. Ако знаех какво ме чака, щях да си остана щастливо бездетна.
Имам време колкото за кратки тренировки от Памела райф и понякога разгрявам с  Caleb Marchal.
По въпроса за новите уреди и оборудване - пълен минимализъм. Но исках да питам някой ползвал ли е нещо подобно. Изглежда супер за цената си, но ме интересува бързо ли се сменят тежестите.
П.п. Пепа, тук определено има ниша. Кратки тренировки по няколко пъти на ден. Аз нямам време, но ти ако имаш, може да се разработи. Особено за френскоезичния пазар, който е слабо представен.

# 166
  • Бургас
Момичетата които следят калории, до колко гледате да ги ограничавате при желание да отслабнете, че калкулатора ми дава едни ....... дето са за качване май. Аз се опитвам да съм между 1000, 1200 до 1500. Получава ми се добре и за сега свалям с добри темпове, но все пак да попитам и вас.

# 167
  • София
Когато бях 42 кила, в почивен ден бях на малко под 1000, а в тренировъчен - около 1300, като най-обилното хапване правех точно след тренировка. Тогава постигнах много добро изчистване. Използвах калкулатори в нета, като си донагласих калориите постепенно.
Сега съм 48-49 и, за жалост, не свалям от кърменето, както при някои мами става. Надявам се поне, като ми дойде някой ден, да смъкна някое кило..

# 168
  • Бургас
Благодаря за отговора Соренда. Обаче 42 кг и... Какво чистиш ?  Дъщеря ми е 40 на 160 см и прекрасно знам как изглеждат 'на живо', така че чистенето направо ми звучи абсурдно. Сигурна съм, че сега с твоите 49 кг изглеждаш прекрасно.

# 169
  • 1st floor
На 1350 +- малко. От 15.03 съм така, като веднъж в седмицата не броя и ям тесто и сладко, защото иначе ме събаря денивалацията в планините. Свалих от 54.5 на 50.8 (сутринта). Целта е 50кг. Няма да съм топ, но поне в поносима форма. Близо съм до целта, но ме притесняват празниците и пустата му лакомия.

# 170
След 9 дневно обилно хапване и пийване (на португалски вкуснотии 😋) се завръщам в редиците на трениращите. Започвам нова програма и май се изхвърлих. Не бях подготвена за тази тренировка, но се радвам, че я завърших, въпреки че на три пъти спирах да си поема въздух. Много вдига пулса, а второто комбо така ме разтрепери. 🔥 В крайна сметка да се отчета 😃 mbfa- Lower body burn advanced.

# 171
  • Варна

Съфорумката, която иска да сваля, ако не е тайна колко е висока? Аз съм 50 кг. на 172 см. и при мен буквално всеки грам е жизненоважен, та не си представям да искам да свалям...Даже, обратното.

# 172
  • Бургас
Няма да кажа колко тежа. Никога Weary

# 173
Аз съм 172 на 70 в момента ,в най-добрите дни лятото падам до 65 и честно казано по надолу не бих искала да свалям,вече не ми е ок.Отдавна не гледам кг и глупости - за мен е важно да спя добре ,да имам енергия и да се движа колкото-толкова ....то това зависи и от др фактори ,де ..
Днес крака,мислех и да крача,обаче навън вали и няма да стане явно ...

# 174
Здравейте, днес отчитам ден 17.

# 175
  • София
1.55 съм почти. 🙂 Правих рекомпозиция и килограмите не се променяха особено, но качвах мускули и изчиствах мазничко със силовите тренировки във фитнеса. Пак ще стане в бъдеще.

Днес правих ден 14 от епик 3 - цяло тяло, с 3кг надолу от нейните, а утре ме очакват недолюбваните от мен бърпита, но, живи-здрави, ще ги опаткам и тях.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 00:12 от Соренда

# 176
Аз съм 156см и май свалям при сериозен дефицит, около 1300, иначе тялото се нагажда и не мърда изобщо.
Завърнах се от кратка почивка в Южна Чехия където се хранех 3 пъти на ден, обилно и вкусно, и само тичах.

Завърнах се сякаш в друг климатичен пояс. Във вторник валя сняг смесен с дъжд и градушка, вчера се изля порой, събудих се днес, а навън е гъста мъгла. Така не се тренира за маратон.
Близкият фитнес отваря в 9. Joy

Днес ще видя какви ще ги върша. Имам да свалям много, поне 6кг като се гледам. На 50кг излеждам добре, на 49 супер. Много е странно колко много е всъщност 1 килограм.
Май ще пробвам някое кардио на Каролин + горна част, моя типична, като за четвъртък.

# 177
  • Някъде по Дунава
Добро утро. Днес ден 12 от Съмъртайм 3 горна част https://youtu.be/J6I0cNbsLsk Трябваше да е ден 11 цяло тяло, но утре ще го направя.
По въпроса за килограмите. Достигнах така желаната цифра, но въпреки това не си харесвам въобще тялото - 60,5 кг, 173см. Преди децата на тези килограми изглеждах много добре. Дъщеря ми е колкото мен висока, 58-59кг, но е видимо по - слаба и носи 1-2 размера по - малки дрехи. Явно трябва много сериозно да обърна внимание на храната, за да изчистя мазнините, ама съм толкова непоследователна.

# 178
Дез, все едно мен си описала. Кг за сваляне и височина, но аз не искам да падам на такива  нива изобщо. Не изглеждам добре и лицето ми ще увисне още повече. На 53кг преди няколко години като кацнахме едно лято в БГ свекърът ме видя на летището и сериозно  се притесни, че съм болна, до паник атака почти.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 09:52 от G&B

# 179
  • Там където
Привет народе! Аз от 2 дни правя този 2 седмичен календар на тази Виви: https://www.youtube.com/playlist?list=PLn0lBRjLQvKyhHlAqx6Nl88QwVEZlgBFV
Харесва ми, а и мога да си добавям още половин час нещо от мен. Цял живот се боря с мерки и теглилки. Не само кг са показател, а и това как изглеждаш и с каква структура си. От декември като махнах всякакъв вид захар и плодове, ям колкото си искам, но само свалям. Далеч съм от мечтаното и желаното, ама аз и не съм се засилила Simple Smile С моята умряла щитовидна, перименопауза и лош ген като цяло дооооста работа се иска , ако ще гоня супер тяло. Истината е , че се чувставм много добре без въглехидрати и физически и психически.

Общи условия

Активация на акаунт