Тренировки в домашни условия - 116

• 44 746
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Дез, все едно мен си описала. Кг и височина, но аз не искам да падам на такива  нива изобщо. Не изглеждам добре и лицето ми ще увисне още повече. На 53кг преди няколко години като кацнахме едно лято в БГ свекърът ме видя на летището и сериозно  се притесни, че съм болна, до паник атака почти.

Напълно те разбирам. Тогава и при мен започват забележките. Най-малко съм била 48.5 на обезводнено след тичане. Не мога да си се представя на 46кг, примерно.
Мезоморф съм, с рамене по-широки от ханша, но то е от тренировките, може би, не природно. Знам ли и аз вече какво съм....

# 181
Здравейте!
Днес правих поредната тренировка от Епик 1 - ден 34:

1 час за цяло тяло с дъмбели и собствено тегло. Аз използвах 2*5кг. Снощи, когато преглеждах какво ме очаква, си мислех, че ще е непосилна за мен тренировка, но се раздадох на моя максимум и се справих задоволително. Препоръчвам я за някой, който иска сериозно натоварване. Моите pistol squats изобщо не наподобяват тези на Карълайн ... засега. Не успявам да клекна до долу, а около коляното на свития крак. Не успях да направя страничен планк с единия крак на стол, а другият висящ и модифицирах до планк с двата крака на стола. А от това чудо plank ladder to chair успях да изпълня точно 4 повторения.
Подхванали сте темата за теглото. Аз съм 172см, в момента тежа 57кг. Храната ми е около 1500-1600ккал и задържам това тегло, не следя макроси. Когато падна под 1500ккал започвам да свалям кг. Винаги съм била по-скоро слаба, но напоследък искам да изглеждам здрава и да съм силна. Тегло под 55кг при мен винаги води до слабо и прекалено скулесто лице, и значително намаляване на бюста, което не искам. Доста време ми беше необходимо, за да осъзная и приема, че числата на кантара не са като числата в математиката.
Поздрави и весели празници!

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 09:47 от dea76

# 182
Ехее, направо ви завидях благородно за килограмите. Аз не съм виждала шестицата на кантара от 5г сигурно Grinning 168см и в момента 77кг.. прасенце. Най-добре се чувствах 62-63кг. Сега покрай Великден ще се сдържам, че и мен ме тресе лакомията и се ограничавам доста.
Днес правих тази тренировка и определено потвърждавам за себе си, че HIIT не е моето. Супер много ме изморява и едвам я довърших.

# 183
Здравейте момичета чета ви отдавна все не пиша,но днес се реших Simple Smile.На 40г.съм преди 3 години един ден просто ми писна и си казах „КРАЙ” започнах с  тренировките и промених начина си на хранене и на живот през това вереме вие ми бяхте голям мотиватор за което Благодаря.Не ям никакво месо,захар,брашно,спрях алкохола ,газирани ,не пуша.

# 184
Звезди, кураж и това ще мине. Някога.

Отчитам Енерджи 13-14 ден. Будна съм от 4.30 и нямах намерение да тренирам, но една случка ме зареди много позитивно и намерих сили Wink

# 185
  • София
Понеже никак не обичам напади.. в днешната Каролинка бяха сигурно триста, ако не и повече.. но да не ми е съвсе скучно залепих и следващата тренировка към него. Много ме кефи жената как разнообразява едно такова нещо като напад например.

Спомних си как като ученичка изсипах един пакет боб на земята и го вдигнах бобче по бобче, не знам как станах от леглото на другата сутринта.. , ама като нямам акъл.

Момичета, бъдете здрави и щастливи, весели празници!

# 186
Отпадна ми ангажимент, и веднага вкарах тренировка за горна част, моя си. Идеално се натоварих. Май утре няма да мога да си вдигам ръцете.
Ще работя до 5, и излизам да тичам, освен ако пак не удари някоя градушка или виелица.

Без малко да питам какви празници! Blush Нашите минаха.
Светли празници!

# 187
Ден 2 от mbfa - Core Circuit. В обедната почивка излязохме на разходка в близкия парк и бягах 3км. Малката се опитваше да храни понитата през това време. Голяма страхливка е.
Скрит текст:

По въпроса с кг имам да чистя доста. 😞 Последните години все качвам по кг, два. Трудно ми е да намеря баланс в храненето и може би това е причината да не свалям. Иначе съм активна.

# 188
Имам въпрос към тези, които тренират сутрин. Ядете ли преди тренировка и какво? Аз установих, че преди тренировка сутрин, се чувствам по-добре като не закусвам, тренирам на гладно. Четох, че така се горят мазнини (а това е една от целите ми). Пробвах известно време да пия протеин преди тренировка, обаче не се чувствам ок, някак си ми е тежко,.
Ще ми е интересно да споделите

# 189
  • Стара Загора
В редките случаи когато тренирам сутрин пия кафе, витамини и може евентуално някой малък плод да хапна. Ако ям повече ми е тежко.

# 190
  • Бургас/Пз
Повечето трениращи рано сутрин са на гладно. Аз, ако ходя да бягам също го правя на гладно, но силовите не мога. С ниска кръвна захар съм и ми става зле.

Днес след 6 часа правене на козунаци намерих сили и за една тренировка за глутеус + 10 мин корем. Поне да ям спокойно козунаците, че станаха чудни.

# 191
Аз се отчитам с ден 15 от Енерджи.

# 192
Аз тренирам сутрин около час, час и нещо след закуска. Пробвала съм да тренирам гладна, не е моето. Нямам никаква енергия и тонус Grinning
Закусвам или овесени ядки със скир, плод и някакъв тахан вътре или топли забъркани на котлона. Или оризовки с авокадо, яйца и някакъв зеленчук. Също пълнозърнеста филия с котидж, доматки,  маслини. Правя си отвреме навреме и един солен кекс с овесени ядки. Общо взето редувам 4-5 неща за закуска.

# 193
Най-добре ми е добре след кафе на гладно с протеиново шейкче после. Когато успявам да тренирам изобщо.

# 194
  • София
Може би около седмица не съм тренирала, че бяхме малко по чужбина. Но пък там излиза че сме правили по 15 000 крачки дневно. Много ходихме по разходки и забележителности. Днес най-после тренировка и то на открита на вилата - 3 серии упражнения за цяло тяло с тежести, взаимствани от Caroline Girvan + няколко упражнения за корем. Уморих се много. Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт