Тренировки в домашни условия - 116

• 44 755
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Когато тренирам сутрин е предимно на едно капучино. Тежко ми е, ако закусвам.

Напоследък тренирам около 18-19ч. Тъкмо приключих за днес Ден 3 - Upper body burn от mbfa. От вчера съм с МТ на дупе и бедра, а от днес и на корем. 🤣

# 196
От мен днес дълго тичане, и МТ на горна част от вчера. Ох! 😳😊

# 197
  • София
От днес за малко повече от две седмици съм на гости при нашите и мисля да си купя някакви тежести от Джъмбо, за да си продължа тренировките. Иска ми се да не прекалявам и с храната и това ще ми е основното предизвикателство тук.

По въпроса със закусването - не закусвам преди сутрешна тренировка, но пия кафе с някакво ядково мляко и колаген.

# 198
През седмицата ставам в 5.30 и тренирам преди работа не закусвам към 10 пия кафе и хапвам плод .

# 199
  • 1st floor
Аз сигурно съм единствената, която може да стане от масата и да тренира. Laughing Даже съм правила Т25 на Шон след лятна вечер навън и две бири. Laughing

Иначе тренирам така, като свикна. В момента най-добре ми е сутрин рано. За целта  ставам в пет, пия кафе и в пет и половина започвам. Закусвам чак в седем и половина, за да мога да издържа до обяд.

За вчера отчитам с ММ преход 14км с 500-600метра денивелация. Почти нищо, в сравнение с миналата седмица, но тотално ме събори нагоре. Flushed Ниско калорична храна, натрупана умора и едни мега неудобни твърди обувки. С тях съм обиколила де що планини има, но сега ги обувам за първи път след зимата и направо ми разбиха възглавничките на ходилата. Обикновено ям по-калорични неща в ден за преход, но този път реших, че заради празинците и ниската денивелация няма да взимам такива и се влачех като народна песен нагоре. Имаше и няколко км пресен мокър сняг, в който се затъваше между глезена и прасеца и той допълнително ме умори...Надолу вече беше лесно.

Днес с дамската банда пак ще правим лесен преход. Ще взема нещо по не калорично, но ще мушна и шоколад в раницата за всеки случай. Laughing

# 200
  • Пловдив
Аз съм забелязала, че на гладно се вдига като че ли малко по-висок пулс, за кардио говоря. В почивни дни го правя в течение на деня, т.е. не на гладно, в работни - ако ми остане време преди работа, то е 20-тина минути, тогава - на гладно, след кафе, сутрин преди работа не закусвам.

# 201
Ден 4 от mbfa - Core Circuit Advanced. Засега съм доста доволна от програмата и начина, по който са структурирани тренировките. Меган също ми допада като треньор.

# 202
Ако се опитвам да чистя тренирам на гладно и наблягам на кардио, а ако работя за ММ - ям преди и след тренировка и наблягам на тежести.

# 203
Здравейте.Искам да благодаря предварително на всички отговорили ми.
Интересувам се от подходяши тренировки в домашни условия за отслабване и стягане.Нещо изпробвано и с постояннство да доведе до резултати. И не на последно място как мога да се справя със стриите по кожата и целулита.

# 204
За стриите и на мен ,ако някой може да ми каже ще съм много благодарна така си останаха от бремеността и незнам какво да ги правя (мен много ме дразнят моите единственно, като погледна детето което е вечена 10г. си казвам поне са от нещо много хубаво Simple Smile)

# 205
  • Пловдив
Със стриите май никой още не се е справил напълно.
На мен са ми последна грижа, де, щото имам по-големи кусури.
Освен слабо ефективни кремове за намаляване на видимостта им има и разни апаратни процедури (с лазер, мисля). Друго - едва ли.

# 206
Станах в 5.30, боядисах яйцата, сготвих ядене, тренирах с Енерджи ден 15.
Светли празници.

Агнета, може ли да удариш едно рамо. Бях чела, но спомените ми са много откъслечни и фрагментарни. Каква беше връзката при тренировка с тежести и последвало раздуване на тялото? Имаше нещо за разкъсани мускулни влакна, приток на кръв и тн. Забелязвам, че често след силова тренировка за ден два съм с +1 кг и после пада.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 20:18 от Дух (:

# 207
Христос Воскресе, момичета! Бъдете здрави най-вече.

Аз се поизгубих, но съм в омагьосан кръг с болки в крака.. Според ЛЛ идват от тазобедрената става, но нещо не попаднах на читав ортопед и след празниците ще търся друг. Надявам се скоро да се завърна в редиците на редовно трениращите.

Спокоен ден на всички.

# 208
Harmonie, иди на физиотерапевт, попаднеш ли на добър, ще се преродиш.
Ортопедът не знаеше какво да ме прави и ме мота с глупости 6 месеца. Потресох се.  Разбира се, едва ли важи за всички и при всякакви обстоятелства, но от физиотерапията и ударната вълна специално съм много доволна.
Още повече, че се разбра откъде е тръгнало всичко.
Всичко тръгва от таза, вярно е.

Помня, че като дете си замятах навътре десния крак. Майка ми едва ме отучи с много напомняне. И досега усещам кривина някаква при йога в дясната част на таза, и десния хипфлексор. Проблемът е дълбок, и най-вероятно съм грешно повивана като бебе. Класика.
От там ми тръгва и компенсацията вляво, и претоварването на мускула на прасеца (не ахиловката обаче), и в последствие доведе до шипове в петата. ВълнАта обаче ги разкара. Ортопедът не ми каза, че такова нещо съществува, сама си намерих информацията. Иде ми да го изтипосам в нета този некадърник, но няма да се занимавам.

Христос Воскресе, момичета!

# 209
Христос Воскресе, момичета! Бъдете здрави най-вече.

Аз се поизгубих, но съм в омагьосан кръг с болки в крака.. Според ЛЛ идват от тазобедрената става, но нещо не попаднах на читав ортопед и след празниците ще търся друг. Надявам се скоро да се завърна в редиците на редовно трениращите.

Спокоен ден на всички.

Ако искаш ми пиши на лично съобщение. Мога да дам препоръка за ортопед. Мисля, че е читав, там ходи мъжът ми като си счупи глезена и майка ми за болки в ставите. Назначи читави изследвания включително сцинтиграфия.

Общи условия

Активация на акаунт