Тренировки в домашни условия - 116

• 44 776
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
  • София
НеПоКоРнА , деца тогава на 12 г.. Не, не бъркам, начална точка ни беше Осогово, по зимния бяхме, защото точно такива качваници и слизаници имаше безкрай. Крачкомерът ми показваше вечерта нещо като 28 хил. крачки., мноого време го вървяхме, сигурно от 8 сутринта до 8 вечерта, бая се бяхме разжлембили.
Но нямаше сняг, само на места бяха останали преспи.
Те всъщност са доста ходещи деца, направиха с майките си и Ком-Емине миналото лято, ние с моя уви нямаше как да се включим.

По въпроса с отчетите заставам тихо в ъгъла, нищо не направих, само пазари, чистене, едно чеверме на една хижа, двучасова горска разходка, както и една пивоварна в Пазарджик.

# 271
Бухтичка, привет и добре завърнала се!
ФБ направиха допълнителна платформа- FB Plus, която е на абонаментен принцип. В нея всеки месец се качват различни предизвикателства (2 седмични) и програми (4 седмични). Някои от "плюс" програмите (както и всичките им до момента) могат и да се закупят- с еднократно плащане.
Просто трябва да дадеш филтър какво търсиш.
Също така, мисля, че до към края на май имат 30% отстъпка за нови членове на платформата, като стандартно има и 7- дневен тестов период.
Аз съм доволна от Плюса, втора година вече го ползвам. Винаги, когато се чудя какво да подхвана, започвам някое от двуседмичните предизвикателства.

Иначе, за да съм по темата- от днес започнах Уникална.
Имам по- малко от 9 седмици до първото море, няма да я свърша преди него, но поне до към средата на август няма да се чудя какво да подхващам. Grinning

# 272
  • София
[video][/video]Здравейте, в неделя - силова тренировка. Днес - кардио с упражнения по мой избор - скокове звезда, бягане на място, планински катерач, half burpees, лицеви опори, клекове и подскоци с изнасяне ръцете назад - 2 серии, напади - 2 серии, подскоци с докосване на стъпалата. Поздрави!

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 21:45 от Contest

# 273
TuЛи, много ти благодаря, мисля, че ми се изясни Blush Явно е челиндж това, а не точно програма и това е причината.
За съжаление не се завръщам никъде, вече дори не си правя илюзии. В сегашното ми ежедневие просто не смогвам. Но откакто започнах работа в офис преди година успях да се сдобия с две дегенеративни заболявания, случайно или не. И реших, че е крайно време да се взема в ръце и поне за гърба да направя нещо, дано поне с това успея.

# 274
  • Варна

От вчера и днес.

# 275
Бухти, мисля, че това е вид абонамент. Но не съм ги разглеждала, защото съм с годишен такъв.
Челинджите не се плащат отделно. С абонамент към Плюса имаш достъп до всички челинджи и програми от платформата (в тях не влизат програмите, създадени по- рано). Просто явно са пуснали нови видове абонаменти.

# 276
  • 1st floor
Сънчо, шапка ви свалям. Липсата на сняг е плюс, което не скъсява зимния маршрут, де. Особено, ако сте минали през Човеко. Laughing

Аз доста пътувах и време за тренировки не остана. Сега се чудя дали да си затворя очите и да продължа напред с програмата, за да я завърша навреме за морето или просто да остане една висяща седмица в нищото... Днес съм на БР5 и плуване довечера.

# 277
Вчера ден 14 - Dynamic Recovery от mbfa. Днес ден 15 - Lower body burn + 10-min Lower body ignite. Влизам в последна седмица на програмата. Все още не съм си избрала с каква програма да продължа.

# 278
Не мога да се сдържа и да не споделя с вас на какво попаднах случайно Heart Decoration

# 279
  • Бургас/Пз
Ехааа, страхотно Пагане, благодаря, че го сподели. Явно Сидни има наистина много фенове в Бг.

Аз от началото на май започнах нов ред на тренировките и вдигнах малко кг-те. Един ден тренирам, един ден почивам. Ще правя избрани упражнения от тренировките на Каролин, които ще съчетавам с други. Ще видим как ще ми се отрази. Планирам всяка тренировка да е между 60 и 70 минути, от които 5 минути загрявка и 5 минути разтягане.

# 280
  • 1st floor
Отчитам БР6 за днес, довечера пак съм на плуване, че тази седмица много изпуснах, заради работните дни.
Някой, ако ползва фитнес пал-а, може ли да каже дали работи? От два дни излиза синия екран, върти се кръгчето, че сайта зарежда и нищо...

# 281
Здравейте!
Много натоварено е ежедневието ми напоследък, но не се отказвам от тренировъчния си ритъм.
Вчера правих ден ден 43, Епик 1 - крака и долна част на корема:

Днес: ден 44, Епик 1 - тренировка за цяло тяло.

Много пот се ля по време на тази тренировка, най-трудната за мен до момента. Работих с 2*5кг.
Прегледах утрешния ден 45, Епик 1 и смятам да я заменя с нещо друго. В момента не се чувствам готова за толкова много бърпита и такова темпо.
Поздрави и приятни почивни дни!

# 282
Някой, ако ползва фитнес пал-а, може ли да каже дали работи? От два дни излиза синия екран, върти се кръгчето, че сайта зарежда и нищо...
Непокорна, при мен работи без проблем.
Вчера правих бърн сет гърди гръб рамене, днес Legs - 10-та седмица Xtrain.

# 283
И при мен работи приложението.
Тренировките от вторник и от днес:

# 284
  • Варна

От вчера, надявам се днес да си направя каквото е по план.

Общи условия

Активация на акаунт