Тренировки в домашни условия - 116

• 44 770
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Мисля си за 6 weeks of the work. Някой с впечатления от нея?
Аз я бях почнала с големи очаквания заради ревюто на dysfunctional parrot,който много уважавам по-принцип....
Изкарах май две седмици и я спрях ,беше ми много неприятна...непрекъснато  навикванее...много хайп,много преиграване...
много горна част-лицеви ,набирания за сметка на долна част...и така...
Аз си тренирам с Епик 3 ,нищо особено...вчера направих дълъг преход и имам мускулна треска ,днес пропускам,ще почивам ,че и купоните ми са много,направо се размазах няколко дена пак  хаха 😂

# 256
Търся си безшевен клин с висока талия, като не държа на компресия. Искам да ми стои като втора кожа и да е с дължина около кокалчето.

Ще се радвам да ме насочите към марки и модели.

# 257
Linofrina, имам този клин на Х&М от вече 3 години и съм супер доволна. https://www2.hm.com/en_ie/productpage.0924973001.html. В Ойшо също има хубави компресиращи модели.

Ноу Фрейм, ясно 😂. Офф, голям шматарок съм. Като писа се сетих, че и аз бях я започнала и точно поради тези причини я прекъснах.
Много съм зле с паметта напоследък.Трябва да погледна за някакви витамини, че положението е отчайващо на моменти. Вчера си взех протеин. Дано съм уцелила вкуса. 😅

Ден 12 от mbfa - Full body burn. Програмата е точно за мен. Всеки ден тренирам с огромно желание без допълнително психическо напрежение, което съм усещала в някои програми.

Добавям Feel Good от Let’s get up на Шон. Никакво движение нямам днес. В такива дни гледам да добавя нещо леко като активност.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 21:05 от besyto

# 258
Ох, приключих и с този гребен сезон (от началото на Май до края на Април е, ако някой се чуди). Доволна Simple Smile
Трябва да припомня на милото колко пуфтя като си поисках тази конкретно гребна машина и колко пари му спести в последствие Wink

И месеца:
Скрит текст:

А сега преброя колко тренировки ми остават до края на цикъла в Петък!

# 259
Впечатляващо, Агент!!! Браво!!!
А статистиката за месеца е WOW, внушителна. Респект!

Linofrina, дъщеря ми си купи няколко (еднакви) клина, отговарящи на описаното от теб, но мисля, че са И компресиращи, Адидас са. За съжаление, не мога да кажа точен модел, защото винаги моментално се режат всякакви етикети, включая вътрешните. Но са с висока талия, безшевни, тоно "втора кожа", дължина до кокалчето.

# 260
Привет!

Вчера тичах 13км, днес 16.
Остава седмица до маратона. Ще заменя силовите с йога. Време не остана.

Бях задържала чудовищно количество вода, за 2 дни я извадих с варени картофи- -3.2кг. Овулация + сирене в елдата е ужас безподобен. Че и солен попкорн ядох.
Знам, че не мога млечни, но понякога проверявам, току виж чудо станало.

Защо го пиша- варените картофи изхвърлят вода с юнашка сила.

# 261
Дано и печените изхвърлят, че снощи, след час и половина гребане за деня муах печени картофи със сметана и хайвер. А червеният хайвер има сол като за световно!

# 262
  • Бургас/Пз
Изгубих се повече от седмица, но детето се прибра за седмица и се отдадох на коктейли, разходки и повече време със семейството. Резултатът от 9 дни почивка е -2кг, въпреки козунаците и коктейлите Simple Smile Знам, че спаднал мускулен оток, затова и не им се радвам, с 4-5 тренировки и ще ги върна
Днес започвам от там докъдето бях стигнала - цяло тяло Епик Ендгейм ден 24
https://youtu.be/ZZcUnu121hs
Хареса ми, много балансирана и не много трудна тренировка, точно като за добро раздвижване на цялото тяло. От утре продължавам с програмата по план Simple Smile

# 263
Здравейте,тази седмица нямах много време за тренировки,но все пак успях да направя някоя и друга.
Сряда - 30 Min Full Body Dumbbell Cardio Workout и 20 минути каране на велоергометър.
Четвъртък -  STANDING ABS WORKOUT + BOOTY и Resistance Band Workout for Butt and Thighs
Събота -  STANDING ABS WORKOUT (NO JUMPING!!) и Dumbbell Arms Workout
Днес - Dumbbell Chest Workout плюс малко корем.
Simple Smile

# 264
Една кратка, но изтощаваща тренировка за днес - ден 13 Power Ignite от mbfa. Хубав понеделник!

# 265
  • Бургас/Пз
Днес цял ден се размотавах и чудих да тернирам ли. След вчерашната тренировка имам МТ почти навсякъде. Не много силна, но я усещам доста. Накрая се спретнах и си направих една от моите тренировки пак за цяло тяло, че нещо не ми се тренираха рамене както искаше Каролинчето. 60 минути - магарешки ритници, тяга, клекове, хип тръст, лицеви опори, малко за гръб и корем също. Доволна 😊

# 266
Здравейте!
Продължавам по план...
В петък правих ден ден 40, Епик 1:

Много приятна беше за мен тази тренировка, мина неусетно и ме натовари приятно. Работих с 2*3кг гири.
Към нея добавих предложената от Карълайн добавка за корем:

Събота и неделя бяха почивни дни.
Вчера - ден 41, Епик 1:

Чудесна е за дупе и задна част на бедрата. За първи път имам мускулна треска на задната част на бедрата, точно под дупето. Работих с 13кг дъмбел.
Днес - ден 42, Епик 2:

Работих с 2*5 и 2*3кг. Всеки път си казвам, че не може да има по-добра и по-предизвикателна тренировка, и следващата е на още по-високо ниво. Днес съм доволна от себе си и за първи път успях да направя без модифициране plank up and down и то в двете последователни серии.
Поздрави и успешна седмица!

# 267
Добро утро и от мен Blush
Неделя и понеделник почивах от тренировки, само се разхождах дъъълго и беше много приятно. Имам два дни за спорт и следват 4 дни, изпълнени с безкрайни разходки из Истанбул. Затова днес и утре правя по две тренировки от IRON, съответно:
Тази сутрин - ден 16 и 17 от IRON - задно бедро и горна част.
Утре е ред на 18 - глутеуси - и 20  - ръце и корем. Ден 19 остава за деня между Истанбул и друго пътуване от 5 дни, този път по работа. Там няма да мога да тренирам (най-много корем или йога в хотелската стая), но пък ще има достатъчно ходене.

# 268
  • Някъде по Дунава
Привет. Продължава със Съмъртайм 3. Днес ден 23 кардио и корем https://youtu.be/eGsre1B-z3M , вчера  ден 22 цяло тяло https://youtu.be/XioOt4xd6Q0

# 269
Здравейте, от много време не спортувам активно и ще се радвам ако някой може да ми отговори на един въпрос.
Разглеждам програмите на fitness blender. По мое време когато почнаха да ги създават доколкото знам си го купуваш и си е твой планът.
Сега обаче като си добавих една в количката ми пише 15-day pass. Означава ли това, че ще разполагам с програмата само за 15 дни и трябва да продължа да плащам ако искам да я ползвам по-дълго?
То и реално не съм сигурна дали всички тренирвки от програмата са свободни, ако са свободни предполагам няма да има толкова значение за колко дни е.

Общи условия

Активация на акаунт