Тренировки в домашни условия - 116

• 44 776
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Отчитам, че си следвам календара на Каролинка и за две седмици започнах да се оглеждам за нови дъмбели🥹 Сетих се, че в мазето лежат едни стари по12кг, но са от онези изцяло железни и май няма да са ми удобни…трябва да ги облека в нещо.
Поставила съм си цел за един месец духовно израстване с:
1.No sugar
2.No anger
3.No regret
И се чудя кое ще ми е най-трудно😄

# 241
  • Там където
Здравейте на всички! Нещо се замотах  миналата седмица и не ми остана време едно Христос Возкресе да напиша тук Simple Smile Дано сте имали светли и приятни празници.

Дива Орхидея ти ме развесели- аз "no anger" не бих могла да го спазя Simple Smile Освен ако не съм 1 месец на някой тропически остров в луксозно бунгало с млад хубавец примерно....ххахахах

Непо да знаеш, че на Руен няма сняг- ходихме по Великден, не до върха, че ми е писнал, но много познати слизаха и показаха на снимки, че няма никакъв сняг

Аз по празниците ходих само на групови, че нямаше народ и беше супер. Приключих предизвикателството за корем, на другото с ластиците съм на половината, а пък на Вивито на календара - на ден 4... ама каквото такова; Нищо  не съм съгрешавала по празниците от към храна защото никога не съм обичала козунак и не го ям, агнето също го ненавиждам, та мухах едни яйца. Не че това се е отразило на външния ми вид де Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 21:59 от Qaki

# 242
Дива Орхидея ти ме развесели- аз "no anger" не бих могла да го спазя Simple Smile Освен ако не съм 1 месец на някой тропически остров в луксозно бунгало с млад хубавец примерно....ххахахах
Qaki - знаеш ли кое наричат "болестта на медения месец" Wink Това същото хич не се случва само по време на медения месец. Внимавай какво си пожелаваш, че дори 1 седмица с млад хубавец може да провокира и много anger + regret, камо ли месец Wink

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:15 от Agent Provocateur

# 243
Изпуснах да се отчета. Вече забравих кога последно писах. Май беше преди празниците Grinning Иначе тренирах както обикновено, но с това ядене нямаше много значение Grinning
От днес

Добре се изпотих Simple Smile

# 244
  • 1st floor
Непо да знаеш, че на Руен няма сняг- ходихме по Великден, не до върха, че ми е писнал, но много познати слизаха и показаха на снимки, че няма никакъв сняг

ААаа, супер, благодаря! Ще го планирам за някой от следващите уикенди, ако не вали. И ако ММ не се разведе с мен след двата прехода, които са тази седмица. Laughing

Карам си по БР и не се отчитам, но ви чета редовно! Свалих вече четири кг за няма и месец и половина, остана още малко до целта. Естествено се дължи на храненето. Smile

# 245
Тренирам редовно и аз, само по празниците имах 3-4 дни пауза, защото тогава наистина не ми стигаше времето, нито силите.
Xtrain - а го докарах до 9 та седмица - днес е хийт. Стана топло обаче за тази програма, добре, че ми остават само 3 седмици. После ще си направя една хубава двуседмична почивка от тежести и мисля само да тичам навън когато и колкото ми е кеф.
А пък после, не знам. Мисля си, имам нужда психически да разпусна лятото (а и ми е трудно лятото да тренирам всеки ден) и май ще си направя някаква волна програма например 2 пъти седмично да правя силова цяло тяло и от време на време да бягам, колкото да поддържам тонуса, а на есен с песен живот и здраве пак ще подхвана някоя програма. Нещо такова ми се върти.

# 246
Тренировките от днес, като втората с Мади направо си беше като почивка. Супер приятна за разтягане и раздвижване.

# 247
Аз съм към края на 80до, но тези подскоци във фаза 3 не ми харесват. Вчера замених краката с бегинър епик, а днес направих БР1.

Непо, къде ще ходите тази седмица?

# 248
  • Варна
Здравейте! Скоро не съм писала, но по Великден се разхождах и тренирах малко.

От вчера почнах пак по график с тренировките, ще гледам повечето за тази седмица да направя, ако мога.

От вчера всичките са изпълнени.

# 249
Нещо, браво за резултатите!

Аз си продължавам по график с mbfa. Днес ден 10 - Upper body burn. В обедната почивка мисля да побягам малко в парка - 3-4км макс като се знам 😅.

# 250
  • София
besyto, мерси, на гуглето и аз до нещо кулинарно достигнах, но не бях сигурна, че правилно ме е ориентирало Simple Smile Звучи интересно.

Коледното ми Каролинско шоу почти свърши, ще огледам другите и програми, виждам, че често споменавате Epic.., може и на нея да се спра.

До Руен и ние ходихме миналата зима, дълъг е маршрута, но приятен. Имам две бойни мами, та с общо 4те ни момчета миналата зима бая върхове избродихме.

Хубави ви почивни дни да имате, със слънчице!

# 251
  • София
Скоро не съм се вясвала, но още сме си на почивко-гости.
Купих си дъмбели за тук и днес правих каквото ми беше поред в Епик 3 (ден 16 - рамене, ръце). Дано ми потръгне оттук насетне.

# 252
  • 1st floor
Дъждец, сега потегляме към х Васил Левски еднодневно. Пътят от и до Карлово много ни изяжда от деня и ще трябва да не се мотаем. В понеделник, ако времето позволи, сме на Райското пръскало.

Сънчо, наистина ли с деца сте ходили до Руен по зимния маршрут?! Да не бъркаш с Руй? Зимен Руен ми е мечта, обаче трябва да се спи там на заслона, а ние нямаме чак толкова зимни чували. Непосилно ми е за ден. Тази зима на връх Човеко ППС -то предложи да ни откара, без да ни връща. Laughing Отказах, защото не бях сигурна, че ще успеем да се върнем в светлата част на деня. Много е далече и едно безкрайно качване и слизане по билото. Шапка ви свалям, ако действително сте ходили. Познавам хора, които са правили зимно този  маршрут в наистина зимните къси дни с много сняг на билото и със снегоходки, обаче са наистина бързоходци. Grin Ние не сме такива, ходим с нормално темпо. Мога да не спирам цял ден, но не мога да бързам при денивелация.

# 253
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Вчера почивах, днес ден 19 горна част от С3 https://youtu.be/PHaJJe0qNw4

# 254
Ден 11 от mbfa - Core Circuit. Вчера бягах 3км, както ѝ предположих 😅.
Преполових тази програма и се чудя после какво да подхвана. Мисля си за 6 weeks of the work. Някой с впечатления от нея?

Общи условия

Активация на акаунт