Тренировки в домашни условия - 116

• 44 801
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Малко се надцених с тази тренировка, но трябва да прибирам така нареченото "Mommy pooch"... Та трябва да си дам зор.

# 361
И днес само стречинг на Сидни и 9часа здрав сън....мисля да почина от тежести до понеделник ,стречинга и масажа ме накараха да осъзная,че ми е малко преуморено тялото

# 362
ISO Strength Chisel за днес. Затрудни ме на моменти, но май се изхвърлих с тежестите нещо.
Най-накрая се наканих и поръчах веган протеин и малко витамини за стомаха и BCAA. На три дена си правя от млечния протеин и всеки път имам леко неразположение от него. Свиди ми се да го хвърля. 😂

# 363
NF, как го постигна това със съня?
Допреди два месеца почти винаги имах около 3-4 часа дълбок сън. Сега  1 час и не се наспивам хубаво.

Продължавам си по БР.

# 364
ISO Strength Chisel за днес. Затрудни ме на моменти, но май се изхвърлих с тежестите нещо.
Най-накрая се наканих и поръчах веган протеин и малко витамини за стомаха и BCAA. На три дена си правя от млечния протеин и всеки път имам леко неразположение от него. Свиди ми се да го хвърля. 😂

Можеш да го използваш за протеинов кекс например.

# 365
NF, как го постигна това със съня?
Допреди два месеца почти винаги имах около 3-4 часа дълбок сън. Сега  1 час и не се наспивам хубаво.

Продължавам си по БР.
С увеличаване на ходенето 10000 крачки на ден и добавки -жълт кантарион,ашваганда по малко ,магнезий,глицин,инозитол...от скоро мажа и прогестерон ,както и почнах хормон за хипото ,там много се оптимизираха нещата.Йога,стречинг ,фоумролер и масажи допълнително бонус точки.+повече въглехидрати вечер .

# 366
Здравейте!
Ето, че днес приключих Епик 1, правих ден 50 - 1 час ниско интензивна хиит тренировка за цяло тяло:

Този тип хиийт са ми любими, а и мога да се справя с тях (за разлика от ЕМОМ например) и тази тренировка много, много ми хареса. Отбелязах си я в любими и ще я правя пак.
Изпитах страхотно чувство за завършеност и удовлетвореност от това, че завърших тази програма.
Събота и неделя ще са ми почивни от тренировки дни, а през новата седмица ще си избера някоя от 5-дневните програми на Карълайн.
Поздрави!

# 367
  • Варна
От вчера, днес продължавам.

# 368
  • Там където
Привет! На 6 май се тръшнах с някакъв зловещ гастро вирус и цяла седмица лежах и брах душа... Толкова зле не съм била от детските ми години. Вчера някак се събрах и продължих по календара на ВИВИ (то от 14 дневен стана 40 дневен ..хахаххааха), но пък и починах от тежести и всичко. Днес и утре се връщам и към груповите и дано всичко е наред. Тази година къде каквото имаше вирус ме удари. Или е от ЕГН-то или ми се е сринал имунитета.

# 369
  • София
Днес - силова тренировка с тежести, упражнения по мой избор. Лицеви опори, клекове, напади, упражнения с тежести от позиция планк, упражнения за корем.

# 370
Днешната тренировка Simple Smile

Не знам как тренират боси тия хора. Пробвам за втори път и краката ми изстиват Grinning Единствения плюс е, че не ми се пързалят по постелката.
Като казах пързалят, вие какви постелки ползвате? Ако ползвате. Аз съм в издирване на противоплъзгаща, че тази сега много ми се мърда по ламината. Някой дали има отзиви за тази?
https://www.intersport.bg/muje/aksesoari-za-sport/mujki-aksesoar … ciser-mat_269564/

# 371
  • au bout du monde
Започнах плана на  Heather Robertson - low impact. На ден 4 съм и за сега ми е много приятен. Почти 8 месеца след раждане съм. Всякакви подскоци са ми забранени. Тренирам вече от 7 месеца почти и някои упражнения са ми лесни вече.  Възвърнах си почти предишните кг, но ми се иска още 2-3 да сваля. 61,5 съм на 170см. Излиза ми, че около 1400 кл трябва да приемам Thinking

Моята постелка е сгъваема от декатлон. Но аз я слагам върху килим и не знам дали ще се плъзга върху ламината.
Тренирам боса или по чорапи.

# 372
  • Бургас/София
Аз винаги тренирам боса вкъщи.
Днешната тренировка беше 60 минути цяло тяло с Growingannanas: https://youtu.be/6nUQKcmr8MU
Много ми допадна. Измори ме добре, имаше си част за корем, но аз като цяло съм фен на Анна.

# 373
Днес направих тази мега яка тренировка със собствено тегло ,благодаря на мацката която я пусна ,наистина е ЕПИК ❤️
https://youtu.be/nGADUp5uyN0

# 374
  • Варна
Снощи си направих тренировката по план за петък.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 15:13 от scalestone

Общи условия

Активация на акаунт