Тренировки в домашни условия - 116

• 44 791
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
Попрелових планираните 33 тренировъчни дни преди да тръгнем във ваканция - 18/33 изпълнени.

# 451
Добър вечер, момичета 🙂
Направих тази наистина Епична тренировка.
Буквално се разбих. Това ми е третата тренировка за седмицата. Планирам още една за корем ( не помня от кога не съм го тренирала)

# 452
Импациенс, на първа страница има препоръчани от Звезди тренировки за начинаещи и вече тренирали известно време.
Фитнесблендър имат безплатни тренировки и може да филтрираш по трудност https://www.fitnessblender.com/videos?difficulty%5B%5D=2&exclusive%5B%5D=0

# 453
Спринкълс нещо ми се губи напоследък? Rolling Eyes
Надявам се да са добре и просто да не й остава време за нас! Flowers Four Leaf Clover

# 454
Sprinkles беше на дълга ваканция, мисля. Сигурно е изкарала страхотно и наваксва на работа.
Очакваме снимков материал. Grinning

Вчера бях на йога, в сряда домашна йога. Още не съм тичала тази седмица, но днес вече ще изляза.
Отбелязала съм си зверската тренировка за крака, която Ноу Фрейм похвали, и ми е за утре.
Днес освен тичане ми се иска пак горна част и корем. Ще си харесам нещо на Карълайн.

# 455
Дез да пишеш после как е минала тренировката😃 Днес почивам с актив ситинг а...

# 456
Nona, Дъждец
Благодаря за отговорите! Убягнало ми е това в скрития текст за препоръчано от звезди.
Ще разгледам и на Каролин също.

# 457
Здравейте, отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
Последните няколко месеца тренирах с ФБ, но смятам да продължа с новата програма на Каролин. Освен това, повлияна от коментарите ви за двуразовите тренировки, реших да опитам и този начин, дано да изчистя последните мазнинки.

# 458
Това с двуразовите тренировки е много яко като идея. Опитвам се да го правя още отпреди 2- 3 години, когато Агентчето за пръв път писа за него, но невинаги успявам да съм достатъчно постоянна. Да уточня, че в моя случай двуразово значи йога плюс ходене/ тренировка от подхванатата програма/ пилатес/ каране на колело/ хайкинг/ мобилност/ актив ситинг... такива все разнородни неща, просто идеята е два пъти на ден да опъвам мата/ да правя крачки или да се движа. В резюме- раздвижваща йога сутрин и някакво активити по- късно. Убедена съм, че при наличие на времеви ресурс това е начинЪТ.

# 459
При мен е неприложимо. Първата тренировка трябва да започне около 3 ч. сутринта Grinning

# 460
А за моите двуразови бивах публично порицавана, че "претренирам".

# 461
Здравейте,не съм писала от доста време,нямах нищо за отчет.След боледуване и проблеми от днес отново почвам с тренировките.Отчитам цяло тяло с дъмбели и booty band плюс 20 минути каране на велоергометър Simple Smile.

# 462
  • Бургас/Пз
Епик Ендгейм към края си става наистина епична. Днешната тренировка беше само български клек. Отврат направо. Втръсна ми толкова, че повече нямаше накъде. Като гледам другата пък е само лицеви и със сигурност ще я прескоча. Нямам търпение да приключа и да почна новата програма, която стартира в понеделник Simple Smile

# 463
Без да искам обърках темата и публикувах в друга.
Исках да питам Дез откъде прави ащанга?

Отчитам се с бр 6. Много забравям по колко пъти съм правила една тренировка и карам малко на магия.

# 464
Без да искам обърках темата и публикувах в друга.
Исках да питам Дез откъде прави ащанга?

Отчитам се с бр 6. Много забравям по колко пъти съм правила една тренировка и карам малко на магия.
Дъждец, сама практикувам, но съм практикувала със Ащанга майстори, и съм сертифициран инструктор (от индийски учител).
Т.е. би трябвало да знам какво правя, и да не се контузя.

Общи условия

Активация на акаунт