Тренировки в домашни условия - 116

• 44 792
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Отчитам една провалена тренировката за финал на Енерджи. Болеше ме главата, обаче от инат реших да спортувам, мъжът ми се готви за Витоша 100 и са такива спортни маратони тези дни, че се ядосах и си казах "айде бе, едно главоболие". Приключих след 25 минути почти умряла, изплаших се, че ако ми стане нещо бебето остава само у дома и финиширах с един горещ душ. Размина ми,но преди малко пак започна да ме боли и да ми се гади. Сигурно е нещо от времето.

# 436
Духче, да не е нова радост? 😃

# 437
Тц, свършва ми точно цикълът. Иначе с огромно удоволствие Heart Eyes аз искам три (но май вече не съм на години за такива мечти)

# 438
След ранна йога сутринта направих тази феноменална тренировка за рамо/бицепс/трицепс. Възхитена съм, пиша я в любими и ще я правя пак със сигурност. Two Hearts

Исках да тичам, но вали, и май ще ми се размине. Храната ще пиша оттатък, но голяма тишина е там.
Чакам някой да пусне пост, че моят е последен.

# 439
Днес този изометричен  УЖАС! 😳 Направо на няколко пъти причерня пред очите и паузирах ...нещо е предобрила тая тренировка ,нечовешко е ....

# 440
Здравейте!
Завърнахме се от кратката ни почивка в Гърция. Там направих няколко тренировки.
В събота:

и

.
В понеделник:

Тази тренировка е със собствено тегло и доста добре ме натовари. Хареса ми и вероятно ще я повторя някой път, когато нямам достъп до нищо друго, освен себе си.
Днес правих

Реших да пробвам тази кратка програма, докато избера с коя по-дълга да стартирам. Оказа се доста добра и натоварваща. В днешната тренировка модифицирах едно повтарящо се упражнение - handstand holds и го изпълнявах с крака на стол.
Очаквам с нетърпение новата програма на Карълайн, но вероятно ще я започна една седмица по-късно, за да я съобразя с моя график на трениране и почивка.
Поздрави!

# 441
Току що установих с голяма радост, че вк работи...
Отчитам завършена програма Xtrain ...От септември до сега направих един хубав период със стриктно трениране по програма и мисля е време малко да разтоваря. Една две седмици почивка от тежести ще направя. После съм решила лятото да поддържам с  STS Total Body и да бягам от време на време. Нова програма чак септември. Simple Smile

# 442
Привет, дами Blush
Тази седмица приключвам IRON. Днес направих ден 27 (горна част) и прибавих една 15-минутна тренировка на Карълайн за корем от изправено положение с дъмбели. Много бокс, много нещо Grinning Беше повече ефектна, отколкото ефективна, но поне се забавлявах Grinning

Другата седмица продължавам с последните две седмици от EPIC Heat, които ми останаха от тази програма.
Ще включа и тичане два пъти седмично. После ще видя... Най-вероятно ще правя FUEL - щом иска само собствено тегло и ластици, е идеална за пътуванията и за хоум офиса край морето.

# 443
Здравейте, разписвам се с ден едно от пуш на Сидни Simple Smile

# 444
  • Бургас/Пз
Глутеус и корем днес. Продължавам да следя калориите. Резултатът ми харесва.

# 445
  • София
Днес отчитам силова тренировка за цяло тяло с тежести.

# 446
Здравейте!
Може ли да получа препоръка за тренировка за начинаещи?
От два месеца ходя на фитнес, три пъти в седмицата тренирам там по тази програма на bbteam
Скрит текст:
https://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa

Първи стъпки във фитнеса
Кръгова програма за абсолютно начинаещи

10 минутна загрявка на пътека (бързо ходене)
Придърпване на вертикален скрипец с подхват - 3 х 15
Повдигане на ръце встрани - 3 х 12
Придърпване на долен скрипец - 3 х 15
Затваряне на пек-дек машина -  3 х 12
Трицепсово разгъване на горен скрипец - 2 х 15
Бедрено сгъване - 3 х 25
Бедрено разгъване - 3 х 25
Коремни преси - 3 х 20-30
15 минути бързо ходене по пътека

Какво мога да включа като домашна тренировка?
Целта ми е поддържане на тегло, не целя отслабване, имам нужда от мускули и тонус, като в същото време трябва да щадя гръб/кръст.

# 447
Аз комбинирам тренировки във фитнеса и във вкъщи като правя тези на Каролин. Но не мисля, че са подходящи за начинаещи, трябва първо да се отработи техниката и правилното изпълняване на упражненията. Още повече щом трябва да си щадиш гърба и кръста. Неправилното изпълнение на 99 % от упражнения удря точно там.

# 448
Днес цяло тяло ,тренировка 32 май ,става все по трудно и тегаво ...

# 449
Здравейте!
Днес приключих с програмата Strong&Lean и правих ден 5 - цяло тяло:

Препоръчвам и тази тренировка, и програмата като цяло. За кой ли път се убеждавам, че собственото ми тегло не е за пренебрегване Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт