Тренировки в домашни условия - 116

• 44 793
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Непо, маймунЕто порасна вече, на годинка е, и е голямо съкровище. Нищо не знаех за котки преди да я вземем, голяма радост е присъствието и. Казва се Луна. Two Hearts (Loona Lovegood)

От вчерашното приятно кардио на Каролин ме боли ....четирибуквието! То не че е лошо, но имам да тичам 21км днес.
Ще яхна фоумролерите след малко. И без това не мислех да го тичам на макс, но все пак искам да се постарая.
Не мога да си намеря течния магнезий. Голям цирк.
Пренареждам си нещата, търся по-ефективен начин за всичко, и накрая не мога да намеря нищо.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 09:48 от Dez

# 421
Дез, много сладка котана! 🥰 Успех днес!

Петък - Chisel Agility. Една от любимите ми тренировки без тежести. 🥰 Вчера беше ден за почивка, а днес Hammer Power. Тази пък може би ми е любимата на Саги. 😂 Хахах, така звуча все едно всички тренировки ми допадат, но не се заблуждавайте 😂. Веднага се сещам за Hammer Plyometrics, ако има начин ще я заменя следващия път 😂.

# 422
  • Някъде по Дунава
Привет. Отчитам пет дни тренировки тази седмица със Съмъртайм 3:
понеделник ден 36 цяло тяло
вторник ден 37 дупе и корем
сряда ден 38 гръб и бицепс
четвъртък ден 39 крака
неделя ден 40 гърди и трицепс

# 423
  • София
Ами нищо не направих последните две седмици с тоя ЕПИК. Началото се мести за втората половина на юни.
Заминахме на дъълго гости в една страна с дебели хора.Чинно се премерих със сантиметър преди да тръгнем.

Обаче имам хипотетичен шанс с един велоергометър и люлка за въздушна йога.

# 424
  • Бургас/Пз
Тази седмица отчитам само три тренировки. Но пък дълги Simple Smile

# 425
  • София
Днес отчитам 2 серии по: 10 напада на крак, 20 клека, 12 клека с поскок и ръцете назад, 12 лицеви опори от колене с кръстосани и повдигнати глезени, 30 скока звезда, планински катерач около 25 секунди, планк на лакти с усукване в двете посоки 12 пъти. Още 3-4 упражнения за корем, съвсем кратко разтягане и опити за шпагат.

# 426
  • Варна / UK
Дези, много сладка Loona Fitness Pal Heart Eyes  си имаш.
Нашият Куч също обича да тренира с мен Simple Smile. От няколко дни имаме външен лост за набирания. Още не съм му се порадвала като хората - или вали, или нямам време. Обаче не пропуснах да се снимам Joy - На една от снимките се виждат латерални мускули някакви - нещо ново за мен - от януари ги тренирам:
Скрит текст:
Тази седмица мина с шест тренировки - две за крака; по една за рамо, гърди, гръб, бицепс/трицепс, а в почивния ден бягах в парка (куцото коляно се наду... както и да е). Другата седмица предвиждам три тренировки и почивка след това 7-8 дни.

# 427
След седмица Каролин започва нова програма. Ето и подробностите:

# 428
Без тежести и с ластици ,лицеви и т н. така ли го разбирате resistance training  ? Струва ми се много добра опция за летните почивки....чакам с нетърпение да я видя .
Уикенда бях на почивка ,но направихме с милото една от коледните тренировки за крака на Карълайн без тежести и един стреч на Сидни после...малко поплувахме и разходка.
Днес рамена с Карълайн от основната ни програма Епик 3.
ПС Тази сутрин видях ,че синът и мъжът на Лесли от fightmaster yoga от известно време качват отново йога видеа двамата ❤️
Много мило ми стана ,беше ми любимка и бях шокирана като научих за смъртта и ,двамата са големи пичове и мисля да правя видеата им .

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 12:09 от No_frame bitch

# 429
Момичета,извинявам се,че така нахлувам в темата ви,но имам въпрос относно кардио- тренировките и кр.захар.Имам предиабет ,който контролирам( мисля) с диета и спорт.Забелязах ,че след тренировка с тежести или без,и пулс до 130 кр.захар пада,а при кардио или тичане с пулс 150-160 се качва.Тичам гладна,на едно кафе и лъжица тахан.Днеска след 30 Мин. тичане и пулс над 140 беше 7,9,а такава качвам ако ям шоколад например.Сутрин е между 4 и 5.
Нещо свързано с кортизола може би ,но всеки ми казва,че след физ натоварване би трябвало да пада.Не знам дали някой си следи в темата кр.захар,но бих била благодарна ако имате мнение по въпроса.

# 430
UmiZoomi, представа си нямам.
Интересно ми стана обаче, и ще започна да я меря.

# 431
Освен да качваш кортизола и оттам захарта. Имам някакъв спомен, че на гладно черният дроб се освобождава от глюкозата, тоест изхвърля я в кръвта. Но пък след тахан не е съвсем на гладно.

# 432
Днес Ащанга йога първа серия. Идеално ми дойде след вчерашния половин маратон.
Добре мина вчера, пулсът височък, може би заради жегата.

Започвам да отброявам 17 седмици до следващия маратон. Храната ще пиша в съседната тема.

# 433
Скрит текст:
Бихте ли ми препоръчали масажен ролер? Вие ползвате ли?

Този дали е хубав? От Топшоп е.

Тонала ми дойде с с ролер. Не бях ползвала преди това но пробвах една от програмите за стречинг в която беше включен. Останах изненадана колко е бил стегнат мускула и колко ме отпусна след позването му.
Да и аз така четох, че е от от голяма полза фоум/масажния ролер.
И си сега си търся някакъв.
Твоят как изглежда има ли снимка в интернет?
И има ли я някъде в интернет тази програма?

Така изглежда ролера, не съм ползвала други и не мога да сравнявам.
Програмата и цялото оборудване си идват със фитнес системата:
https://www.tonal.com/

# 434
Днешната тренировка 🙂

Общи условия

Активация на акаунт