Тренировки в домашни условия - 116

• 44 794
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Вчера тичах нарочно с нисък пулс в кардио зоната, добра тренировка за пулс е, но трябва да си държиш юздите, и да внимаваш да не вдигнеш темпо. 2 часа, 16км.

# 406
Тренировката от днес:

Доста се изпотих. Доволна съм. Имаше клекове и напади, но вече си позволявам да правя. Пих някакви хапчета и сигурно от тях, но коляното спря да ме боли. Пу-пу Grinning

# 407
Вчера един час актив ситинг и 10000 крачки
(Непо купих си програмата от сайта им ,заедно с книгата)
Днес глутс,ден 31 от Епик 3,мислех да не тренирам до другата седмица ,но пък утре пътувам цял ден ,уикенда съм на почивка и викам дай да потренирам дупето преди голямото седене ..

# 408
Те имат безплатни клипове за проба. Наистина добре отпускат, но много досадно. Аз нямам търпение да стоя 1 час.

# 409
  • au bout du monde
Пих някакви хапчета и сигурно от тях, но коляното спря да ме боли. Пу-пу Grinning

Какви хапчета си пила? Мен също ме боли коляното. Мислех колаген да започна да пия.

# 410
Диклопрам пих, заедно с Бестифлекс 12G (който продължавам поне още месец) И от него видях ефект. Някак не пукам и щракам толкова сутрин като стана. А и редовните тренировки доста помогнаха според мен. И това, че малко дадох почивка от клекове, напади и т.н.

# 411
Вчера започнах втората седмица на ХиЧ. Тренировките ми са по 60 дневния календар. За първата седмица имам по см свален от ханша и бедрата, 2см от талията. Вчера - Chisel Cardio, а днес Max Hammer Strength.

И мен наскоро ме наболяваше коляното. Започна в началото на mbfa и чак през последната седмица на програмата се оправи от само себе си. Според мен причината е, защото го раздвижих. 😂

# 412
Добър вечер, момичета. В сряда правих горна част във фитнеса.
Днес крака, ден 27 вкъщи. Използвах си новите дъмбели. Е друго е като не сменяш дискове.
Дано повече не се разболявам и да мога да правя повече от две тренировки седмично.

# 413
Бихте ли ми препоръчали масажен ролер? Вие ползвате ли?

Този дали е хубав? От Топшоп е.

# 414

Тонала ми дойде с с ролер. Не бях ползвала преди това но пробвах една от програмите за стречинг в която беше включен. Останах изненадана колко е бил стегнат мускула и колко ме отпусна след позването му.

# 415
Здравейте!
За съжаление не отчитам тренировка вече 2-ри ден- получих някакви болки и тръпнене в задната част на бедрата и петите (което при мен е предвестник на проблеми с кръста), и реших, че е по-добре да почина няколко дни. Следващите 4 дни сме на кратка почивка в Гърция, където ще си взема ластик и мисля да правя по нещо от програмите на Карълайн, ако симптомите отшумят.
Поздрави!

# 416
  • Стара Загора
Чета ви редовно ама общо взето нямам какво да пиша.Карам си по календара на Push на Румяна.Остават ми още три седмици.Обикновено правя 5 тренировки за седмицата или пък си ги продължавам без почивка.Хубава програма.Няма изчанчени упражнения.Може би някога си както и Дупемания бих ги почвторила.

# 417
Скрит текст:

Тонала ми дойде с с ролер. Не бях ползвала преди това но пробвах една от програмите за стречинг в която беше включен. Останах изненадана колко е бил стегнат мускула и колко ме отпусна след позването му.
Да и аз така четох, че е от от голяма полза фоум/масажния ролер.
И си сега си търся някакъв.
Твоят как изглежда има ли снимка в интернет?
И има ли я някъде в интернет тази програма?

# 418
Вчера направих похвалената тренировка. Супер е!

Довечера ще е йога и мачкане с ролерите.
И защо не се вижда половината ми пост с видеото с кардио от сутринта, не знам
https://www.youtube.com/watch?v=TNVpBbjfQTE&t=5s

Масажните ролери са навсякъде, и не са трудни за избиране. Имам 2- силно назъбен, с големи грайфери, и с пъпчици, но ползвам повече първия.

🤣

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 11:05 от Dez

# 419
  • 1st floor
Деееззз! Какъв сладък разбойник си имате! 😂🥰

Общи условия

Активация на акаунт