Тренировки в домашни условия - 116

• 44 405
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Неее ,,не от плуване ,а от гимнастиката  във водата
https://youtu.be/bAaREL8vC4I

# 541
Здравейте и от мен със закъснение след ден 1 и 2   FUEL на третият ден от кръста надолу бях като Робокоп така,че не можах да направя ден 3 по плана .Правих за корем ,почивах вчера ,а днес  след работа пътуваме към морето обикновенно ,като сме там тичам,но не ми е удобно по пясъка и тичам на пътя .

# 542
Добро утро и отчитам ден 4 от Пуш Simple Smile

# 543
  • 1st floor
Неее ,,не от плуване ,а от гимнастиката  във водата
https://youtu.be/bAaREL8vC4I
Ясно! Ще разгледам клипа и ако успея нещо да запомня, ще пробвам на морето. Laughing

# 544
Непо, когато бягах по плажа го правих точно в самия край, където свършва водата. Обаче след това много ме боляха глезените и предполагам от неравния терен. Бягах на бос крак между 5-8км.

Не се отчитам, защото си вървя по ХиЧ. Досега не бях си водила бележки за тежестите, които вдигам. Харесва ми и определено се предизвиквам повече. Вчера прави Max Hammer Strength от 4та седмица. Много бързо и неусетно минава програмата без да ми тежи психически.

# 545
Здравейте!
Вчера намерих време само за кратка тренировка за корем:

Правих я с 2*3кг и я усетих доста добре, включително и в ръцете и раменете. Тази тренировка съм я правила и друг път, но тогава почти не усетих работа за корема. Мисля, че слушането на инструкциите на Карълайн преди тренировките и това, че се опитвам да ги спазвам максимално, започва да дава резултат.
Днес правих ден 4 от Complex series - 1 час за цяло тяло:

Това беше най-тежката тренировка от 1 час, която съм правила (т.е.мога да сравнявам само с тези Епик 1). Използвах 2*5 и 2*4кг гири, и дъмбел 16кг (само за РДЛ). Последните 3 комплекса ми бяха много, много трудни, но изпитах удовлетвореност от това, че я завърших успешно, макар и с няколко прекъсвания накрая. Като цяло, намирам тази кратка програма за доста предизвикателна и със сигурност ще я повторя някой ден.
Поздрави и хубави почивни дни!

# 546
Днес ден 3 Fuel gluteus. Страхотна тренировка. Утре почивам Simple Smile

Тази сутрин я направих и аз. След като я прегледах детайлно, промених първоначалните планове за модификация по отношение на интензивност. Нямаше нужда, защото тази тренировка е по-различна от предишните два дни на FUEL, даже бих казала, че е много близо до IRON. Много ми хареса.
Пропуснах само скоковете от клек, замених ги с пулсиращи повторения.
Не съм сигурна и доколко меко беше приземяването при BRIDGE JUMP, но поне беше забавно.

Вчера тичах, утре ще работя цял ден и съм заета от рано сутринта, така че е цял късмет да вместя 30 минути стречинг. В неделя се надявам да направя ден 4 от FUEL.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 09:05 от Vetrena

# 547
Отчитам ден 4 от Fuel - full body. Хареса ми тренировката - редуване на упражнения за горна и долна част ми допада повече, отколкото комбинирани.

# 548
  • Бургас/Пз
О, да, Ветрена, много си права за приземянането при BRIDGE JUMP. Аз си признавам, че не ме изкефиха изобщо и при второто повторение ги замених с мост за задно бедро, което при толкова много повторения днес едва седя на него  Simple Smile Довечера ще излизам с приятелки и ако не закъснея много утре смятам да направя цяло тяло. Но пък може и да размисля и да отида на плаж 😂😂😂

# 549
За днес отчитам един час каране на велоергометър,добавих и малко корем и 40 min FULL BODY DUMBBELL workout Build Muscle.Хареса ми,ще разгледам и другите му тренировки.
През изминалата седмица пак нямах време за отчет,но така или иначе пак бях нередовна с тренировките.Затова днес се наритах и се стягам Grinning. Смятам на първо време пак да наблегна на тренировките за цяло тяло.
Simple Smile

# 550
Да се отчета с 1 час на пътеката, коремни преси и скачане на въже 😎. Малко, но от сърце🤭.

# 551
  • София
Днес се отчитам с първи опит за тичане. Уморително ми беше, стана много топло, изпотих се здраво, но началото е поставено.

# 552
Аз кашлям като магаре от вчера. Няма край тази настинка. Не съм тренирала от понеделник. 🤕
Надявам се в други ден да започна пак, прави ми се тяга, което ме изненадва. 🤣

# 553
  • Някъде по Дунава
Привет. Не съм се отчитала няколко дни. Днес и вчера почивах, в четвъртък ден 53 от Съмъртайм 3 крака https://youtu.be/Xlv15YktmW4 и петък ден 54 гърди и трицепс https://youtu.be/It1t0I8masg

# 554
Ден 41 от Епик 3. Беше глутеус и корем. На корема абсолютна излагация.
После ходих на плаж, водата за моя вкус е още студена, но се пекох. И ядох пържен сафрид на плажа. Не , че беше много, но след това се чувствах гузна и мисля това да е за това лято.

Общи условия

Активация на акаунт