Тренировки в домашни условия - 116

• 44 403
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Събота и неделя бяха изцяло почивни от тренировки дни за мен. Имах само по около 10 000 крачки. В петък през нощта получих неприятна крампа на прасеца Sad и отново започнах да пия течен магнезий.
Взех решение, че ще тренирам по Епик 2, т.е.ще следвам реда, в който са публикувани програмите на Карълайн. Започнах от ден 2 (ден 1 е HIIT, който тя прави в неделя, а аз в петък и за мен ден 1 ще е ден 5) - тренировка за крака и дупе:

Тренировката е в две части - първата част е с тежести, а втората със собствено тегло. Там, където Карълайн използваше 20кг, аз работих с 16. Тя - 2*15, аз 2*5 (можех да заложа и на по-големи тежести, но не бях подготвена за това). Вече трябва да инвестирам в още дъмбели. Тренировката ми хареса, натовари ме отлично.
Поздрави и успешна седмица!
ПП: Много са й хубави екипите за тренировка, а цветовете на видеото и цветята винаги са в унисон с облеклото.

# 556
В събота тичах, в неделя почивах, а днес направих FUEL Ден 4 с допълнението към него (15 минути корем).
Хубава тренировка за цяло тяло в суперсерии, но ми се видя доста тежка, защото снощи празнувахме и пих малко повече вино от препоръчителното преди ранна сутрешна тренировка Grinning
Тежко, не тежко - справих се.
Утре ми се ще да тичам, но може и да не успея предвид дъждовното време тук. Такава е прогнозата за цяла седмица.

# 557
Тренировката от днес

# 558
  • Бургас
Аз продължавам с предизвикателството за корем от FitOn. Не успях да го завърша в срок и започнах отначало, не е излишно повторението Grinning
Продължавам и с бягането, макар и не много редовно. От вчера се включих в някаква програма за бягане с Garmin coach. Ако някой е правил такива тренировки, ще се радвам да чуя мнения за резултатите.

# 559
Здравейте!
Вчера правих 40 Minute TOTAL BODY Dumbbell Workout,малко корем и 20 минути каране на велоергометър.
Днес 40 минути каране на велоергометър,отново малко корем и  Full Body Strength Workout With Dumbbells.
Успешна седмица Simple Smile

# 560
Здравейте и от мен след два дни почивка на морето освен с тен се завърнаха към FUEL поразтрепериха ми се краченцата днес.

# 561
  • Бургас
И аз се включвам с отчет. Днес отново успях да изляза да бягам след работа - първите ми 5км Simple Smile За съжаление батерията на часовника ми падна още на първата обиколка и нямам никаква статистика, но дори да е било с по-бавно темпо, за мен е крачка напред.

# 562
Добро утро!
Днес по график правих ден 3, Епик 2 - тренировка за горна част:

Структурата й беше нещо различно от това, което познавам до момента - движения, структурирани в 4, 3 и 2 сета, с ротации между гърди, рамене и гръб, след което поредица от движения, всяко по 1 сет. Аз работих с разнообразни тежести - 2*5, 2*4, 2*3кг и 1*10кг.
Искаше ми се да направя и предложения add-on за корем, но не ми остана време Sad.
Хубав ден!

# 563
Тренировката от днес, лека и приятна, че съм пред МЦ и нещо не се чувствам ок.

# 564
След седмица почивка от тежести се завърнаха днес с гръб и бицепс .
През тази седмица само плуване и упражнения във вода ,много добре ми се отрази👌

# 565
Аз май оздравях и пробвах Fuel 1.
Започнах първия 3сет с 2х8кг, за нейните 2х15 не ми се мисли. Не съм тренирала от 8 дни.
Втория 3сет вече модифицирах, защото ми трябваха 30кг на лоста за тягата, а после абсурд да мятам за клек 30кг редувайки с тяга, това е опасно за кръста.
Направих си отделно тяга с 30, и отделно х20 клека с 2х8кг.  
Не знам какво да мисля. Малко е за крака, и ще правя или моя си, или Епик 3. Горна част 30мин абсурд. Малко ми се струва. За нея да поддържа сигурно е ок, и тежестите и са други. Поддържах пулс 136. Гармин има проблем днес, не ми показват всичко.

И корем.

Днес ще вали цял ден, и ще ми се размине тичането май. Мрънннн. Заминаха ми състезанията, но поне започнах да се оправям. Мои колеги са с по 2 антибиотика. Тук се сменя сезона през 2 часа, ненормална история.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 12:17 от Dez

# 566
  • София
Днес отчитам силова тренировка с тежести, пробвах и страничен планк.

# 567
Вчера ден 1 fuel,днес трудно ходя. Доста ме изпоти, хич не вярвах че ще е толкова натоварваща.

# 568
Аз отчитам пуш ден 5.
Мъжът не спира да дудне, че докато не почна да бягам, нямало да сваля. Еми утре той ще бяга, после ще гледа детето и аз ще се затъркалям на стадиона.... Да му видим теорията Simple Smile

# 569
Отчитам се с първа тренировка за седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт