Тренировки в домашни условия - 116

• 44 398
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Непокорна, в БР 11 ли имаше едни лицеви от мост, много бяха гадни и си спомням, че много се ядосвах, че не мога да ги направя Simple Smile ...или се бъркам с БШ...
Вчера си останах само с тренировката за трицепс, не можах да бягам, но пък копах с мотиката.
Днес ICE – To The Mat - Legs Glutes

# 586
Цяло тяло без тежести ,само с йога бар,за повдигане - няма да ви лъжа- отвратителна тренировка ,много лицеви и изчанчени планкове ,поне 20 %скатах ,много е топло ,още не съм пускала климатика и не ми се припада ....Другата седмица влизам във фитнесчето

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 10:22 от No_frame bitch

# 587
  • Варна
Здравейте!

Последните 2 седмици не тренирам, но от вторник пак започнах.

Тогава направих тези две.

Снощи за щастие и много пот си направих 4-те.

# 588
Вчера почивах непредвидено, а тази сутрин направих ден 6 и 7 от FUEL. Възхитително добре се натоварих, въпреки че замених част от лицевите опори с други упражнения. Divers push-ups и Pike push-ups въобще не мога да правя, защото лявото рамо не ме слуша тези дни...

Утре ми се пада да тичам, но май ще вали. Алтернативата е ден 8 и кардио на кростренажора.

# 589
Лейдис, имам един рикуест. Няколко пъти съм се мъчила безуспешно да правя йога и винаги се чуствам безкрайно отегчена. Сега обаче имам нужда ментално от моменти на...спрялост Grinning Препоръчайте ми не скучен йога инструктор за крайно начинаещи, а ако някой от вас прави и медитация, ще се радвам на насоки и за там.

Скрит текст:
От една седмица сме на село и ментално това много ми човърка чакрите и сякаш си слушам повече желанията на тялото...а то, както никога досега, вместо инсенити и тежести, иска йога и медитация Grinning Та....ще съм благодарна!
Орхидея, на мен много ми харесват vitas и Shiva rea. И двамата са във вк. Спринкълс ни харесваше много Шива, но на мен музиката много ми помагаше да се разтегна. Витас пък е с много спокоен глас и добре обяснява.
Аз постепенно влизам в ритъм по метода на Пепа. Правя кратки табати с тежести, ластици или собствено тегло и ми се събират по 15-25 минути дневно + един час пеша най-малко.
П.п. арсен, тези лицеви са в бр12. В 11 има други гадории, а именно лицеви с отскок.

# 590
Здравейте!
Днес правих ден 5, Епик 2 - 1 час за цяло тяло:

Натоварих се добре. Липсваха ми няколко движения за корем, които по принцип присъстват в този вид тренировки, а днес - не. Ако ми остане време, довечера ще направя някоя от кратките тренировки за тази част от тялото.
No_frame bitch, коя тренировка прави? Аз тренирам на отворени прозорци много рано сутрин и все още не усещам горещина. Никога не пускам климатика (докато тренирам), защото след това страдам с кръста.
Поздрави!

# 591
  • Стара Загора
Завърших вчера Push на Румяна.Сега мисля няколко дена да правя някои от тренировките на 21 ДФ и после ще почвам Лифт 4 н Джоел.Сега имам повече тежести и ще видим какво ще се получи .4 тренировки седмично мисля за лятото ще са ми добре. Може да вкарам още една от типа на йога, пилатес, стреч.

# 592
Не съм се отчитала скоро, но два дена почивах. Имахме гости и нещо не успях да си организирам времето за трениране. Продължавам по ХиЧ. Днес преполових 8 седмичния календар. Вчера Chisel Agility, а днес Hammer Power + 10 Minute Ab Hammer. Ще гледам да си правя всички допълнителни 10/15 минутни тренировки от следващата седмица.

Още не съм спряла парното при нас 😂. Днес е рекордните 21 градуса като до 3 часа беше облачно с дъжд. 😂 Подготвям се психически, че последните две седмици от програмата ще ги изкарам в БГ ( като там нямаме нито климатик, нито вентилатор) 😄. Вече започнах да мисля за следващата програма и трябва да е съобразена с жегите.

В този ред на мисли някой може ли да препоръча програма на Бийчбоди? По възможност да не е на Отъмн, че последните месеци предимно с нея тренирам.

# 593
  • Бургас
Аз днес правих 30 мин корем - 20 мин Yoga core с Витас и Kiss my abs с Кента. После малко разтягане на шпагати. За бягане нямаше възможност, цял ден вали, че и сега продължава.

# 594
  • Там където
Besyto, пробвай  PiYo.  Аз миналата година с  нея се спасих в жегите.
На мен ВК още не ми работи, при вас как работи не знам.... Днес разгеле след почивка, МЦ, групови и един неприятен случай с близък роднина започнах FIERCE на Хедър. Не е лошо, тя не е дяволски бърза, а това че не говори мен ме кефи. Аз противно на бъбривата ми натура си падам по инструкторки мумии...хахахха

# 595
Здравейте!
Сряда отчитам цяло тяло с дъмбели,малко корем и каране на велоергометър.
Вчера -  One Dumbbell Abs Workout, Quick, Focused & Sweaty Full Body Workout!,малко долна част с booty band и 30 минути каране на велоергометър.
Днес -  50 Min Full Body Resistance Band Workout.
Simple Smile

# 596
  • София
Днес отчитам кардио - тичане. Включих и малко бърпита, подскоци с клекове, подскоци с докосване на ходилата. Весел уикенд!

# 597
И аз се отчитам с ден 7 от пуш Simple Smile

# 598
Не се вясвам много но си тренирам.
Влязох в ритъм на Суперначъръл от VR-a и плуване сутрин и тренировка с тежести от Тонала следобед. Кратки но интезивни се оказа моята формула засега.

# 599
  • София
Ох, изчетох ви..10 страници.

Бяхме в отпуск 20дни и никакво спортуване нямаше..само бродене по непознати места и една кратка йога. Кога ще се завърна не знам, още се боря с часовата разлика и се нося като парцал.

Иначе съм 2 кила отгоре и се чувствам слон.

Nona,   и аз си причинявам същата мъка в пробната. Според мен прекаляват с осветлението. Последният път и всички вени си видях и направо лошо ми стана. И се чудя нещо може ли с вендузите да съм омазала.. или просто вървим към свежо Бабе. Секцията с лелята съм я зачеркнала.
И все се чудя за пустото тичане..никога не ме е привличало, но веднъж търчах след сина ми с колелото и ми се видя зареждащо.

На мен Пуш ми беше скучна..5 насам..1 натам..нещо не бях във възторг, но беше първата програма дито си купих.

Това Сидни като го гледам и пред родилната зала ще пусне някой комплект упражнения.

Общи условия

Активация на акаунт