Тренировки в домашни условия - 116

• 44 396
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Още един глас от мен за Витас.
Yoga with Kassandra в ютюб също ми харесва.

# 601
Пускам си невероятната ,страхотна тренировка за дупе от днес ❤️
Само любими упражнения

Едит: Забравих да се похваля ,че си само подарих дългожадуваният уоч на хуауей,розово злато ,много съм щастлива! 🖤

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 12:50 от No_frame bitch

# 602
Вчера - Total Body Chisel + 10 Min Ab Chisel. За днес отново Hammer Power, въпреки че все още имам МТ на задно бедро от същата тренировка, която правих преди два дена + 10 Min Ab Hammer. Все още ме затрудняват част от упржненията за корем на Оутъм, но определено виждам напредък.

Ноу Фрейм, много готин часовник! Да си го ползваш с кеф!

# 603
Тичах внимателни и бавни 10км. Уж бях оздравяла, а такава хрема имам, че дишам само през носа.
Отвратителна работа. Втора седмица се влача с това.

Ноу Фрейм, много ти е хубав часовника! Със здраве да си го ползваш!

# 604
  • Бургас/Пз
Днес две тренировки от Fuel  - ден 8 и 9. Супер комбинация се получи.
За утре също планирам две- ден 7 и 10 и ще приключа доволно втората седмица. Тази програма почва да ми харесва доста.

Ноу фрейм, честит да ти е! Кой взе gt2 или 3?? Ако ти е удобно може ли да пуснеш линк към модела.

# 605
GT 2,взех го за 260 разопакован ,отдолу има опция https://www.emag.bg/chasovnik-smartwatch-huawei-watch-gt-2-42-mm … 610/pd/DR0RY8BBM/
Като излязоха преди години и Ивет Лалова го рекламираше ,точно Роуз голда,направо умрях за него ,ама пет стотака ми се досвидяха 😂

# 606
Много е красив, Ноу, със здраве и кеф да си го ползваш!

Днес, ако не ми мине котка път ще направя 33/33 и в останалите 6 дни до ваканцията само ще работя и ще пакетирам като маниак, че не съм събрала багаж за 2 лв.

# 607
Bitch страхотен е!!! Честито.

Аз се отчитам а доста яка тренировка от Сидни за крака и дупе с ден 8 от пуш.

# 608
  • София
Здравейте,
Дали на някой се е случвало? VK профила ми е блокиран - някакви влизания имам от други хора и са го блокирали. Изписва ми Account temporarily blocked  за да го отблокирам иска телефона ми. Имал ли е някой подобен проблем.Не ми се иска да си пиша телефона.

П.С. И да си кажа, че не съм тренирала много отдавна и съм загубила всякава форма .

# 609
Да ! На мен ми бяха блокирали профила по същите причини нарушавала съм някакви правила и съм писала неприлични съобщения на хората 😂
Дадох си телефона и ми го възкръснаха...не мога без ВК аз ,тегля си всичките книги за без пари ,умирам без него...

# 610
  • София
Благодаря, но фрейм Аз гледам тренировки и чета рецепти от там. Ще го възстановяват акаунта тогава,щом не си ималапроблем. И на мен същите съобщения ми пращаше. Даваше ми, че някой се е логвал с моя акунт в САЩ,Япония и т.н

# 611
No frame, как се теглят книги оттам?
Честит часовник!

Отчитам се днес с 13км планина и 40мин фитнесблендър. Нямаше да тренирам, но дъщеря ми я беше отворила и реших да й правя компания. Отдавна не бях влизала в канала им. Нова треньорка водеше тренировката, а не Кели.

# 612
  • София
Днес правих силова тренировка с тежести. Поздрави!

# 613
Да се отчета от изминалите два месеца. Бяха супер натоварени по доста параметри, но не съм спирала да тренирам. Направих MBF & MBFA. Много ми допаднаха като комбинация. Препоръчвам за тези, които не са ги правили.  По принцип препоръчват след това пак да се направи MBF, но аз нямам достатъчно време до ваканцията. Две седмици ще правя силовите тренировки от A Little More Obsessed. Паралелно си тичам - за днес 16 км. Намалих храната (вечер се опитвам да не ям или да ям малко) и виждам резултат, но и целулит ... оммм ... След седмица заминавам на море и се надявам да се "поприкрие" с малко тен. На морето не съм измислила какво ще правя. Вероятно плуване, тичане и йога.

Витас ми е любимец! Сега поднови неделните практики по йога. Април месец направих една негова програма на ФитОн - приятно беше, защото ми беше лесно да следвам организирана програма без да мисля кой ден какво да търся.

No Frame, честита покупка!

Дез, пожелавам ти скоро напълно да се възстановиш!

Тили Hug

Дъждец, има групи за книги във ВК - аудио, както и такива за електронен четец.

Сънчо, чакаме разкази и снимки за непознатите места!

# 614
Спринкълс, добре си си дошла!!! Hug
Накъде ще плавате?

За коя програма на Витас от ФитОн говориш, да не е The Power of Yoga?
Започнах я, когато я обяви, но нещо ми се появиха болки в едната китка, после бях на път и след това... я забравих. Rolling Eyes При всички положения- благодаря ти, че ме подсети за нея. Kissing Heart

Дъждец, Блендърите поразшириха екипа си, както и включиха доста нови неща- мобилност, медитации, йога класове, интересни рецепти. Продължават да са ми любимци. Heart Eyes

Последните седмици сенната ми хрема ме побърква и не излизам никъде, освен ако не е крайно наложително, или не вали дъжд. В този ред на мисли, се задържам повечко време вкъщи и често тренирам двуразово, като едното почти винаги е по- дълга йога с Лена Малова, а втората тренировка е или час бързо ходене на пътеката, или някоя мобилност/ стретчинг.

Общи условия

Активация на акаунт