Тренировки в домашни условия - 116

• 44 408
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас/Пз
Ден 2 от Fuel. Беше далеч по-добре от Ден 1. Само тежестите бяха ужасни. Тази жена е с неограничени възможности Simple Smile

# 526
Добро утро. Вчера успях да се запиша с тази тренировка. Много пот хвърлих, но пък след това бях щастлива, че съм успяла да тренирам.

# 527
Здравейте!
Вчера направих ден 3 от Complex Series - тренировка за глутеуси с тежести, ластик и собствено тегло:

Препоръчвам я за тези, които искат фокусирана върху д-то работа. Аз използвах дъмбел 16кг и ластик, но най-трудни ми бяха комплекси 6 и 7 - правих по няколко почивки.
Имах време и за предложения add-on за корем:

Поздрави!

# 528
Здравейте Simple Smile Тренировката от днес добре ме изпоти

Вчера пропуснах, но празнувахме 1ви рожден ден на сина ни. Отчетох се със 17хил. крачки / около 12км ходене, което е супер Simple Smile

# 529
Положението е "мама тренира, детето се зомбира". Поне има вкус Simple Smile)
Ден три от Пуш е в историята.

# 530
Simple Smile))))))))))))))))) Страхотен! С вкус!

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 16:54 от Agent Provocateur

# 531
Привет и от мен Simple Smile
Имах малка пауза и от известно време тренирам малко хаотично.
Бях решила да тренирам един месец с Памела, но това търсене на посочената тренировка не ми допада (а те са около четири клипа на ден).
На Каролин избирателно правя някакви и реших, че ще почна пак програма. Правила съм от нейните Епик Хийта.
Сега се колебая между Епик 1 и Епик Iron и Епик 3.

Тренирам за здраве, ако мога да преборя корема и да вдигна малко дупето. Моля помагайте

# 532
  • София
Аз реших, че ще започна от Епик 1 засега. На Iron хвърлих око също, но трябва да си взема още тежести, че моите вече не ми стигат и вероятно ще я подхвана есента-зимата.

# 533
  • Бургас/Пз
Днес ден 3 Fuel gluteus. Страхотна тренировка. Утре почивам Simple Smile

# 534
От три дена тренирам сутрин в басейна разни водни тренировки по 30 Мин  ,много съм доволна и се чуствам супер ,целулитът ми се позаглади ....
Така ще си почина малко и другата седмица влизам в фитнеса ...

# 535
Препоръчайте ми нещо за отводняване. Много чета за едни добавки линеа за заглаждане на целулит и отводняване. Не мога да се реша. Четох и за акварен. Кое би било подходящо?

# 536
  • Бургас/Пз
Препоръчайте ми нещо за отводняване. Много чета за едни добавки линеа за заглаждане на целулит и отводняване. Не мога да се реша. Четох и за акварен. Кое би било подходящо?
https://healthstore.bg/pure-nutrition-aqua-out-120-kapsuli?gclid … VQ5BoCMCwQAvD_BwE

# 537
Линеата- покрай Марина Декова ли?
Аз само в нейната група съм го срещала това прехласване по въпросните хапчета.
Как пък един негативен отзив няма се удя.
Че и се пият с шепи.

# 538
Линеата- покрай Марина Декова ли?
Аз само в нейната група съм го срещала това прехласване по въпросните хапчета.
Как пък един негативен отзив няма се удя.
Че и се пият с шепи.

Точно от там Тили.

# 539
  • 1st floor
От три дена тренирам сутрин в басейна разни водни тренировки по 30 Мин  ,много съм доволна и се чуствам супер ,целулитът ми се позаглади ....
Така ще си почина малко и другата седмица влизам в фитнеса ...
Не съм се оглеждала специално, но май при мен плуването не дава такива резултати, за съжаление.
Аз си карам БР-то, тази седмица започнах последния месец и планът е да финиширам преди морето. Кардио изобщо не правя. Общо взето ми се връзват четири силови + три пъти плуване, уикендите един или два дни на планина. За повече нямам нито време, нито сили. Желание имам само за бягане, но наистина няма къде да го вместя. Rolling Eyes Ще се пробвам на морето, не знам дали ще ми се получи. Как тичате по пясъка, където се разбиват вълните? Аз трудно ходя, уж гледам къде е по-твърдо и да не потъвам. Отделно една година си бях нарязала краката от мидите само от ходене...Направо завиждам на всички тичащи по плажа...

Общи условия

Активация на акаунт