Тренировки в домашни условия - 116

• 44 385
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
И аз тичах днес Simple Smile само дето излязох по обед и щях да припадна. Бягах лежерно около половин час, но не успях да мина 5км. Все пак съм доволна.
Поздравления за Нона и Ани (видях ги и двете ) има видими резултати от усилията им.

# 646
За днес отчитам мобилност с Блендърите.

Страхотни Ани и Нона! Браво, момичета!!! Heart Eyes

Спринкълс, честита ти тапия! Много безпроблемни плавания и пътувания под вещото ти капитанско око желая!

Агент, чудесно пътуване се очертава! Ако не сте били и имате време, отделете си един ден и за Метеора на път от Игуменица към Софето.

# 647
  • 1st floor
Видях девойките вчера - страхотни!
Аз напоследък се оливам с яденето, така че пак се връщам към броенето на калории, за да не ходя слонче на морето. Последна седмица на БР правя. Остават ми още две и се чудя с какво да ги запълня.Тича ми се, а в същото време не искам да жертвам силовите, защото на морето няма да тренирам. Освен ластик да взема, ама не е сигурно и това...там ми е за почивка, мързел, реанимация от всичко. За първи път не ми е омръзнала БР и като нищо бих направила някакво бързо и хаотично повторение на тренировките от програмата. Но съм отворена за предложения и за нещо двуседмично. Може пък да изненадам тялото и да стана уау за 14 дни! Laughing

Чудни ваканции си спретвате. Аз след хойкане цяла зима и не знам колко часове прекарани в колата, имам единственото желание да легна на плажа и да не ставам 16 дни. Такива са и плановете, ако времето е с нас. Без деца сме (тук може да почнете да ми завиждате Laughing), голямото ще гледа малкото (да поясна, че малкото ще е на 18 години без един месец) и ще си стоят в София. Първата година без тях ми беше малко тегава, но вече не ги мисля и ми е страхотна почивка. Чакам момента и ММ да реши да си стои у нас и всичко ще е топ (шегувам се).

# 648
Здравейте!
И аз успях да видя Ани и Нона - и двете сте в страхотна форма!
Радвам се за всички, които сте направили плановете си за почивка. При нас тази година ще е без план и за не повече от 10 дни. За съжаление имаме много работа, която трябва да се свърши, а човешкият ресурс е ограничен.
Днес правих ден 8, Епик 2 - "едностранна" тренировка за долна част:

Хареса ми. Имаше и нови за мен движения, като например РДЛ на стол. Аз работих с 2*5кг, но вече трябва леко да увелича тежестите.
Поздрави и хубав ден!

# 649
Много сте мили, момичета. Благодаря!
Сега като гледам отчетите на Деа се чудя дали вместо Iron, да започна Епик 2.
Забелязвам, че в Епик 2, Каролин е вкарала малко по разнообразни упражнения, в сравнение с Епик 3 и Ендгейм.
При Iron, тренировките са 30 мин., а при Епик 2 - 50 мин.
Днес ме е налегнал някакъв мързел, да видим дали довечера ще ми се тренира.
Много обичам да се разхождам в Морската градина и може би ще го предпочета, пред тренировката днес.

# 650
Дез, 16 км лек джогинг, казваш Grinning Ти си извънземно момиче!
Не зная дали някога ще успея да тичам 10 км, без да преминавам в ходене, но съм си го поставила за цел, а засега 6 ми е максимумът. Тичам бавно, защото вдигам пулса опасно високо, без от това да усещам никакъв дискомфорт.

Не спах добре снощи и не успях да направя два дни от FUEL - ден 11 (крака) ми взе силите и реших, че не искам да претупвам ден 12 - горна част. Вместо това направих тренировка за корем 4 х 4 (пак е на Карълайн) и се получи добре. Ще имам сили да избутам днешния ден, който няма да е от леките.
Ако съм добре, утре ще се напъна за ден 12 и 13, ако не, ще остана с 12 плюс добавката.

# 651
  • Там където
Непо, за 2 седм. ако е само пробвай тази дето аз стартирах на Хедър:
Fierce14 playlist here: https://---shoretner923-3cSW0xj

Не е лека, макар Хедър да няма славата на Каролайн и Сидни Simple Smile Може и да си добавиш нещо от теб на края ако ти се вижда малко.

Ох, нашето море е чак от 9 юли и вече го чакам с нетърпение. Аз винаги мъкна ластици, пилатес ринг и нещо, което може да се напъха в багажа. Понякога тренирам цялата почивка, но понякога само си ги нося Simple Smile

# 652
  • Стара Загора
Вчера направих тези тренировки на Каролинчето
https://www.youtube.com/watch?v=l9_SoClAO5g&list=PLhu1QCKrfg … 0qfD&index=10
https://www.youtube.com/watch?v=Z_dgrjRlD_4&list=PLhu1QCKrfg … yPtsV&index=4
Доволна съм.За довечера съм си предвидила пак за цяло тяло ,но от IRON.

# 653
Днес почнахме крака ,но беше много горещо и я зарязахме на 30 %,не си струва тоя неприятен напън ,вече само на фитнеса на хладно или в басейна ще  тренирам ....

# 654
Тренировките от днес

Сигурно ще ми се смеете, но доскоро тренирах с 2кг и понякога с 5кг на ММ. Онзи ден си взех 3кг и се чувствам добре, даже си мисля че мога да тренирам и с повече. То с това носене на дете 10+кг явно съм заякнала Grinning

# 655
Аз отчитам едни измъчени 25 минути на спининг байка в 6.50 сутринта и тренировка ден 11 от пуш. Доста трудно беше формата, в който Сидни е направила тази тренировка. Накрая треперех цялата. А и съм в ПМС и като цяло изобщо не ми се тренираше. Но утре сме на сватба и мисля да почивам.

# 656
Не видях Ани и Нона, но съм сигурна, че изглеждат прекрасно! Напоследък и аз имам пориви за бягане а ми е противопоказно. Чак и за пътека се замислих. Агент и аз стягам багаж. Шервай снимки плс!

# 657
  • София
Дух, благодаря за подкрепата. Днес крака от 21 day fix + 4 km. ходене пеша.
Не успях да ви вида и да се мотивирам Simple Smile

# 658
Аз виждам всички, но не винаги се обаждам. Прекрасни сте, Ани и Нона. Възползвайте се докато можете от тренировките. Всяка минута е бонус Hands Muscle

# 659
Заваля дъжд, така че разходката се провали и съответно тренирах. Реших да започна Епик 2. Кратките тренировки от Iron си ги оставих за най- топлите месеци.
Впечатленията ми от първата тренировка, е че тук темповете на изпълнение на даденото упражнение е по бързо. Имаше и доста упражнения със собствено тегло, което ме радва. Ще видим как ще са по нататък.

Общи условия

Активация на акаунт