Тренировки в домашни условия - 116

• 44 383
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Нона и Ани машини сте! 💪
Агент, звучи като едно голямо приключение вашата ваканция. Да ви е изпълнена с много приятни емоции! 🚗🗺
Спринкъкс, честито и на теб! Завидях ти! 🛥🥰

Карам си по план с ХиЧ. В неделя Chisel Balance + 15 Glute Chisel. Вчера почивка и днес ISO speed Hammer + 15 min leg Hammer.

Звезди, знаеш ли дали Меган подготвя нова програма? Много ми хареса mbfa. Обезателно ще направя целия цикъл mbf,mbfa,mbf, но сигурно към края на годината.

# 661
Дух, благодаря за подкрепата. Днес крака от 21 day fix + 4 km. ходене пеша.
Не успях да ви вида и да се мотивирам Simple Smile
Няма за какво Heart знам колко е трудно. Наистина с времето нещата се подобряват. Сега, въпреки, че все още съм + 16 кг от преди да родя тренирам със същите тежести и интензитет като преди да забременея. Просто понякога наистина е нужно малко повече време. Ще видиш, че всичко ще си дойде на мястото и е много приятно, като усетиш как започваш да приличаш отново на себе си Simple Smile

# 662
  • София
Здравейте, днес почивах, но се отчитам със закупуване на пудовка от 6 кг. Утре смятам да я изпробвам.

# 663
  • 1st floor
Непо, за 2 седм. ако е само пробвай тази дето аз стартирах на Хедър:
Fierce14 playlist here: https://---3cSW0xj

Яки, благодаря ти! За съжаление, повечето тренировки надхвълят времето, с което разполагам сутрин преди работа. 30-35 минути макс имам...А и аз май неправилно се изразих - имам две свободни седмици, но понеже съчетавам с плуване, а уикендите с преходи, то времето за силови е общо осем дни за този период. Не знам дали да не пробвам само късите тренировки от Хедър или няма особено голям смисъл?

# 664
Привет, момичета!

Вчера сутринта 12км умерено темпо, вечерта моята си любима тренировка за рамо и бицепс +300 коремни вариации. Вместих се в 75мин.
Днес май ще почивам от тичане, защото задължително ще направя моята си тренировка за долна част с любимите 100 суинга, тяги, клекове и напади с минутови ! паузи. Laughing (Тебе гледам, Каролин! )

Боли ме сърцето, че нямам вече време за по-чести двуразови тренировки, но това е положението. Само в дните с ХО мога да си позволя такива. Работя повече и главата ми е повече в задачите, отколкото в тренировките.
Сега да озаптя храненето, и няма да имам грешка. Храня се добре, но тук сорбет (манго! Two Hearts), там пуканки,  и оплесквам нещата от хедонизъм. Когато тренирам сериозно обаче, ставам сериозна и с храненето, та предполагам, бързо ще ги отрежа. Морето е в края на юли, време не остана.

Ани и Нона, видях ви. Супер сте!
Ветрена, Hug . С натрупване става километража. Помня колко изненадана бях от първите 14км, но това се случи години след като започнах. Просто ми беше приятно и не ми се спираше. Не че не може и по-рано да се случи, но тогава нямах време от децата за повече и не бях пробвала.

# 665
Добро утро!

Днес правих ден 9, Епик 2 - гръб и бицепс:

Тренировката е съчетание от работа с тежести и собствено тегло, а също така има включена и изометрия. Тежестта на тялото изобщо не е за пренебрегване. За гръб използвах 1*10кг, а за бицепс - 2*4кг. Доволна съм и ми хареса.

Нона, за момента Епик 2 много ми допада, но на мен ми хареса и Епик 1. Тук (в Епик 2) се появяват нови и непознати за мен движения. Не обичам хийт тренировките и ден 1, който аз правих като ден 5, беше убийствен.
В резултат от Епик 1 забелязвам подобряване на силата и издръжливостта ми, тялото също се променя в посоката, която аз искам.

Поздрави!

# 666
  • Там където
Непо, то и аз съм така - аз нито една програма не правя като хората Simple Smile Все вмествам между груповите....Пробвай тези по 30-40 мин. Загрявката и разтягането са малко обаче.

Бесито, има нови програми на Beach Body, бях си набелязала няколко, ама като нямам ВК всичко остава в миналото. Иначе яндекс ми работи, ама или трябва някой да ми изпрати линк или да съм го сейвнала някъде.
https://www.youtube.com/c/Beachbody/videos
Fire and Flow - тази май е с Меган и Джерихо и изглежда ОК; Джоел и Оутъм и те ще пускат нови програми сега през юли.

# 667
  • Перник
Здравейте, момичета Simple Smile

Пак съм изпуснала снимките значи Sad
Май отдавна не съм се отчитала, то и няма какво. Миналата седмица бях отпуска и не тренирах. Не съм си и почивала, де. Чистих двор и градина. В сряда бях на маникюр (за трети път в живота си и за пръв път с гел лак), в четвъртък напълних и изхвърлих 17 120-литрови чувала с градински отпадък, а в събота изнудих маникюристката да отвори салона, за да ми махне остатъците от иначе чудесния френски маникюр, който ми беше направила Grinning
В понеделник правих това https://www.youtube.com/watch?v=jLTE4nZ1ocU
Вчера: https://www.youtube.com/watch?v=MQx_q6eAXoY мнооого говори тази жена, не ми хареса
Днес: https://youtu.be/j7sEJeKVtAY хареса ми и смятам да продължа и със следващите дни от предизвикателството.
Иначе си тичам при всяка възможност - предимно през уикенда по 5-8 км.

# 668
  • Стара Загора
Вчера правих тази тренировка на Каринката
https://www.youtube.com/watch?v=xVj2Q2_2EJY&list=PLhu1QCKrfg … xymJ2&index=4
Работих предимно с дъмбелите на 2 * 6 кг и за две от упражненията използвах 2* 4 кг гирички.И после да ви се оплача влизам в банята под душа и усещам болка в ръцете .Поглеждам ми то мазоли ама мазоли.Бая ме поболя.Досега не бях правила почти цяла тренировка с дъмбели и сега вече ми стана ясно защо хората изполват ръкавици .Та  ще трябва и ръкавички да си вземам сле като ще иползвам повечеко дъмбелчетата .

# 669
Отчитам 25 минути спининг сутринта и една много измъчена 30 минутна тренировка, която правя два часа ...
Детето не заспа по план-график, ни аЗ все пак я почнах, защото нали "той винаги заспива Еди кога си" е не заспа. Разби си устата в таблата на леглото. Спрях тренировката. След 20 минути пак я почнах, защото нали....
Е след още 30 я почнах от началото, оставих го да оцелява в леглото си и когато оставаха 10 минути от тренировката заспа. Ама аз съм ината. Като съм казала, че ще тренирам - ще тренирам. Та така Simple Smile

# 670
  • Там където
В събота тренера от табатата е правил клипче по време на тренировката- не съм разбрала, че снима, но дебелото прасе на първа линия изцяло в черно съм аз:
https://www.youtube.com/watch?v=kpA7Sm_13-0&t=311s

Не съм за хвалене с визия, ама дето казваше една моя бивша шефка - искам да знам кой стои зад тъпите ви имейли ...хахаххахаха

# 671
Qaki, никога не се наричай прасе, дори и наум! НИКОГА!

Ти си жена, която работи по формата си! Не си седнала на маса да се тръшкаш, че не изглеждаш като извадена от списание, а си намерила време, облякла си си екипа и си отишла на тренировка, където тренираш без да се скатаваш! И това е достойно за уважение и ще доведе до резултати, които ще те радват!

Ужасно важно е да се обичаш сама! А подобни епитети не са съвместими с това!

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 17:28 от Agent Provocateur

# 672
  • Бургас/Пз
Яки, абсолютно съм съгласна с всяка написана дума от Агент 💪

Два дни изкарах ужасен МЦ. Рядко ми се случва заради него да не тренирам, но този път ми се наложи два дни да пропусна, че беше абсолютно невъзможно.
Днес направих ден 11 от Фюел. Крака. Много е хубава. Добавих и 10 минути корем, нямаше време за повече.

# 673
Днес кака ви беше в хладното ,тузарско фитнесче ,направо все едно бях на СПА! 🤣
15 на пътеката ходене назад и на страни за бричовете ,после разцъках всички машини за крака и накрая 10 Мин стълби ,много добре ми се отрази !👌
ПС .Съгласна съм с Агент ,внимавам как говоря на себе си,гледам да се третирам като все едно съм си дете ...друго аз нямам и си се обичам.. 😄

# 674
Qaki, много положителна енергия има в това видео! И аз подкрепям думите на Агент! Линковете към яндекс ги има в скрития текст на първа страница.

Непо, на твое място бих повторила някоя от последните седмици на БР. Къде заминавате?

Дух, на това му казвам инат! Браво за постоянството!

Беси, не съм засичала новини за нова програма на Меган. Много ще се радвам когато пусне нова. Засега планирам есента Джоел. Прави ми се и новата програма Fire & Flow, но в момента не ми влиза в графика за пътувания и бягане.

Вчера Booty ALMO + 5 км бягане. Днес - 8 км бягане, по-късно искам да направя ААА - АЛМО - дано не ми мине котка път. Уж приключих с пазаруването за ваканцията, но всеки ден се сещам за нещо и се налага да намеря време за ходене до магазини ... Ето сега се сетих, че трябва да си изкарам международна книжка за шофиране, защото българската не съм я подновявала от години, а в Европа вече трудно дават коли под наем с американска книжка ...

Общи условия

Активация на акаунт