Тренировки в домашни условия - 116

• 44 380
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Завидях на музикалното оформление на Qaki. Моето е в стил "сержант от запаса" - "Go hard nigga, or go home nigga" Joy
Тичам на весело латино, или шведска народна музика (саундтрака на "Викинги"), и на филмова музика също, но сега по-скоро скандинавски и латино ритми- манджа с грозде.

Значи, Qaki, никакъв стрес! Beers Ще се вталяваме заедно. Няма какво да ни е срам от килограмите. Наши са си, не сме ги откраднали. Та така.

Днес успях да направя моята си тренировка за крака, и предимно ще правя моя програма, като разнообразявам с Каролин понякога.

1. Суинг с пудовка 18кг 5х20
2. Гоблет клек 12кг 1х20, 18кг 3х15
3. РДЛ 25кг 1х15, 30кг 1х15, 32.5кг 2х10
4. Преден клек 20кг 20-15-15-15
5. Отпад с гира 1х8кг 3х12
6. Повдигане за прасец 3х20
7. Сумо клек 2х8кг 3х15

Супер доволна съм, с почивки 60-90сек. освен при суинговете, там 20сек.
Това е подходящо за мен.
Да видим как ще съм утре. Планирам сутринта 2км загрявка, 10км темпо, 2км за охлаждане. Ако мога да ходя, ще е добре. Вечерта ще направя гърди/гръб/трицепс.
Храната е общо взето в релси, но трябва да спра захарта изцяло, защото ме спъва много.

# 676
  • 1st floor
Яки, душко, как прасе?! Open Mouth Това ли е тренерът с шапката? Направо ме впечатли как се е закопчал до под брадичката! Само аз ли тренирам максимално гола? Толкова бързо ми става топло, че не издържам никакви дълги дрехи по мен. Независимо от температурата навън тренирам на отворен прозорец боса, по гащи и стортен къс потник. Добре, че не ми се налага да ходя в зала! Laughing
Sprinkles, на Иракли сме, както всяка година. Все на там ме тегли! Smile

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 06:46 от НеПоКоРнА

# 677
Избрах си програма на Брет Контрерас за фитнеса ,три тренировки за глутс ,като е възможно едната тренировка да я преразпределя към другите две поравно и да ходя два пъти седмично .Горната  част ще я пропусна и ще тренирам в къщи с тренировките на Карълайн .Надявам се да мога да редуцирам до 3-4 тренировки на седмица за лятото ,че не ми се занимава....

# 678
Избрах си програма на Брет Контрерас за фитнеса ,три тренировки за глутс ,като е възможно едната тренировка да я преразпределя към другите две поравно и да ходя два пъти седмично .Горната  част ще я пропусна и ще тренирам в къщи с тренировките на Карълайн .Надявам се да мога да редуцирам до 3-4 тренировки на седмица за лятото ,че не ми се занимава....

Може ли линк?
п.с Днес съм предвидила тренировка за горна част във фитнеса Simple Smile

# 679
Ето ,аз съм избрала вторият вариант за бодибилдърс,за да ползвам на макс оборудване на фитнеса ,има и хип тръст машина🙏 Мнооого е удобна !
https://bretcontreras.com/how-to-design-an-optimal-glute-training-program/
Едит :Ще правя горна част от коледната програма ,тренировките са до 25 Мин макс,за днес това https://youtu.be/w8cSjkXkYRc  

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 09:03 от No_frame bitch

# 680
  • Там където
Да, тренерчето е с шапката. Той е записал само загрявката и даде супер леко за загрявка..хахха, явно защото е снимал папарака Simple Smile Не знам защо се е навлякъл така, ама той все облечен ходи. Иначе е много добро и възпитано момче, а и много умее да направи добре структурирана и интересна тренировка.
Абе, аз не се вайкам- пошегувах се с прасето. Винаги съм имала възходи и падения. Както казват журналистките - то камерата качва поне 5 кг отгоре Simple Smile Simple Smile Simple Smile А като си знам генофонда и как изглеждат всичките ми роднини, съм направо модел. Може и от някоя платформа да ме вземат за "дебел" модел във видеата - така де то сега е престижно.
П.С. Днес отивам да вадя зъб Sad сега и да тренирам ще ми забранят поне 1 седмица. Ще правя крачки в парка... това е

# 681
Здравейте!

Днес правих ден 10, Епик 2 - 1 час за цяло тяло:

Тренировката е супер - сила, издръжливост, баланс и координация са фокусът тук. Всяко четвърто упражнение е трисет от сунг с клек - сунг - суинг с клек. Аз работих с 2*5кг. Не усетих кога свърши.

Продължавам с планк всеки ден - тази седмица правя по 1мин45сек. Не виждам вариант да стигна скоро до 5 мин., както е в предизвикателството на Карълайн, но пък съм по-добра от миналото лято, когато пак правих нещо подобно Sad.

Напоследък изпитвам повече глад от обичайното за мен (по принцип се храня с около 1500-1600ккал), а в момента съм над 1800. Не качвам обиколки и кг, но искам по-плосък корем в долната част и мисля, че тези 300ккал са разковничето. Сутрин корема ми е плосък, а вечер - леко издут в долната част.

Поздрави!

# 682
  • Перник
Непо, и аз тренирам максимално гола - целогодишно. Боса, с къс клин и къс спортен топ. Случва ми се и през зимата да тичам по къс ръкав. По принцип почти никога не ми е студено и мразя да се навличам с много дрехи. A особено много мразя чорапи.

Днес правих това https://www.youtube.com/watch?v=GPad5WvGR5I&list=PLEpjyH-VGe … DSLd_&index=2

# 683
Е.... аз тренирам със спортни шорти и спортен сутиен във фитнеса ,но там е хладно и равномерно климатизирано ,а в къщи или умирам от жега или климатикът буха и се схващам...

# 684
Идвам да си посипя главата с пепел Confused
Спах 5 часа, пих, ядох и изобщо както си му е реда като на сватба. Сутринта въртях спининг байка, което разбира се, да е изгорило най-много чаша и половина узо. Щях следобяд да тренирам силово, но ми дойде, наядох се и се търкалям. Здраве да е и утре в ден.
Споделих.
Та на кратко 30 минути спининг байк днес. Ако ми дойде муза довечера ще направя още 30

# 685
Днес час гръб/гърди/трицепс, моя си тренировка.  Супер добре ми дойде.
Днешните задачи ме изтощиха обаче, и нямам сили да стана от дивана, камо ли да тичам.
И утре е ден. 😊😇

# 686
  • София
Днес правих силова тренировка с гири и пудовка за цяло тяло. Пробвах за пръв път свивания от страничен планк, оказа се, че мога да направя няколко и вече включвам и това упражнение. Аз също тренирам боса, с къс клин и късо бюстие.

# 687
За вчера Chisel Endurance и днес последна за 5тата седмица от календара Hammer Build up.
Последните дни имам страшен прилив на енергия и така се получава, че тренирам двуразово. 😂 Добавям между 20-30 минути интензивно кардио. Може би, това че се прибираме след 10 дена ми дава допълнителна мотивация.
Също така със сина ми тази седмица се храним изцяло по Fixate рецепти (предполагам това е реалната причина за прилива на енергия). Надяваме се да поизчистя малко корема и бих се радвала на малко релеф. 😃

В повечето случаи тренирам с тениска и шорти на отворен прозорец. Вече не тренирам боса, а с маратонки.забравих за болките в стъпалата и ми дават доста повече стабилност от преди.

# 688
Аз тренирам по клин и спортен сутиен 90% от времето. Винаги боса.

Вчера не стигнах до втората тренировка, защото ходих на дълга разходка из нашите чукари по залез. Днес сутринта си направих ААА от АЛМО. Утре се изкушавам да направя нещо различно - може би пробната тренировка от Fire & Flow + бягане или просто йога + бягане. Ще го мисля в "движение."

С събота заминавам и вероятно ще правя само йога, бягане, плуване, paddle board. Може да опитам някоя силова тренировка с дълги ластици - MM тази пролет работеше с треньор, който накрая му разработи различни рутини. Аз по принцип не обичам да мисля много и не съм сигурна доколко искам да чета обясненията на упражненията, но пък може да ми допаднат. Премерих си всички летни рокли вчера и мисля, че изглеждам великолепно JoyBlush Днес правя чисто протеинов ден и мисля, че съм в топ форма за възможностите си в момента. За бански има доста какво да се желае, но с това ще се заема есента - вероятно в зала и с по-внимателно следене на макроси.

# 689
Ще пропусна няколко дена, че съм прясно ваксинирана но ви чета. За протокола тренирам по пижама.
Още кафето не съм си изпила и скачам във VR-a. Установих, че ми влияе и добре на настроението - музика и слънчеви места, че при нас явно лятото е решило да ни пропусне. Вечер тренирам по шорти и тениска.

Sprinkles и аз си премерих роклите и си купих един размер по-големи, хахаха!
Честити да са ми, надявам се следващото лято да се побера в старите.

Общи условия

Активация на акаунт