Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 949
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен / София
За мен това са нови клипове...не съм ги слушала....

Заглавието е знаково....Stuck Out Tongue Winking Eye

Прескочихме я...дишайте спокойно.... Sunglasses

# 196
Яси, не те разбрах за кои очила говориш. Ако става въпрос за тези, те са си на Ханде, но Керем се е снимал с тях, имаше и още една негова снимка с тях, но винаги в ситуация, когато с Ханде са заедно. Краде си от нея очила, шапки. Joy

Прескочихме трапа. Joy

# 197
# 198
# 199
  • Плевен / София

Тази  е също от любимите ми снимки на Керем...Голяма дилема беше Мики за твоя РД, но предпочетох  гифа     Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
Малко ретро Wink
29.05.2017 г.

01.06.2017г

04.06.2017 г

05.06.2017 г

Gift Heart

П.С.
Гости, много благодаря за клипчетата и аз не бях ги гледала Hug

# 201
  • Плевен / София
Никога не казвай "невъзможно е"..."не може да бъде"...живота може да те опровергае....
Използвали са любими сцени от серията с дъжда и "звънеца на любовта" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 202
Само за информация Wink
Amanım Gift Heart

# 203
Гости, Керем е днес със същия нюанс "войнишко зелено" и на сета. На мен лично не ми допада този цвят, но на хубав човек всичко му отива. Wink

Там където е имало огън, дори и да няма вече пепел, винаги ще поглеждаш и ще си спомняш, че нещо е горяло.

Да припомня и аз любима сцена. Физиономията на Еда в последния кадър е... Joy

# 204
  • Плевен / София
Момичета, Налбантова и БРО да не са си взели "почивка" от форума? Не ги "виждам" в нито една от темите ....

# 205
  • София
"Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов. Любовта не гледа с очите, а с душата  – приема те такъв, какъвто си."

# 206
Момичета, Налбантова и БРО да не са си взели "почивка" от форума? Не ги "виждам" в нито една от темите ....
Така че не е трябвало да правят неудобства и да създават луда и напрегната ситуация.
Всички ни подцениха, мислеха ли, че ще се откажем от Ханда. Жалко и всички сме хора и си имаме мнение.
Той трябва да стилизира мнението си и да не обижда никого
(ispravila sam velika slova a baš sam htjela da  štrše da buden jasno)

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 22:30 от mirka 76

# 207
  • Плевен / София
Скрит текст:
TАКА ДА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА РАБОТЯТ В НЕУДОБНА И ЛУДА СИТУАЦИЯ
ВСИЧКИ НИ ПОДЦЕНЯВАХА.... ЖАЛКО И ВСИЧКИ СМЕ ХОРА И ИМАМЕ СВОЕ МНЕНИЕ КОЕТО МОЖЕ ДА СА МАЛКО СТИЛИЗИРАНО N
  И ВСИЧКО ДА КАЖЕТЕ

Мирка, не знам дали си запозната, но писането с големи т.е. главни букви във форума се приема за "крещене".... Grinning
Последния ми музикален поздрав за днес...Да не ви омръзне....

# 208
Едно поздравче Wink

Gift Heart

# 209
Flowers Hibiscusmikipoli, доколкото разбрах точно за тях. Ханде ги е сложила за да покаже обичта си към Керем.
Чудят се с какво да си запълнят клипчетата, сравняват и обувките в хотела в Милано и тези от награждаването им с Керем. Пак за приятели които са ги събрали и т.н. Истината ще е съвсем друга..., но те си пишат и печелят на техен гръб. Жалко ...
Вижте колко са сладки и босички...
П.С. https://www.youtube.com/watch?v=fLa9skP5W9E
Това ще е най-добрия подарък за Великден! Да видим Керем, слънчевото момче с голямо сърце - 23 април!

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 20:58 от Yassy_N

Общи условия

Активация на акаунт