Пъзели 40

• 25 046
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София, България
Тони, този е много хубав, Вени ме е записала в чакалнята за него.
Аз наскоро правих един такъв Гибсънс с такива лепенки, но беше с хубаво качество, обаче не помня кой беше точно.

# 256
Всъщност не знам наистина, само подозирам. Моят е с едни гълъби в образите на известни личности. И той, и горният с котарака според мен са нови.

# 257
  • София
Хах, готина идея, не бях го виждала този (кой знае къде съм бляла). Но каквато съм голяма бяла... гълъбица, никой не разпознавам от известните лица Sad
А този с котарака е хубавото качество, така че ако е нов, това е обнадеждаващо.
Мона Лиза, значи ще се изкефиш като дойд епри теб - няма нито едно отлепено ръбче или наранено парченце. Вече два пъти го прерових и не съм забелязала дефекти, за разлика от предния, който имаше лесно откриваеми. Добре, че редих първо по-смотания, иначе щеше да ме подразни повече и да се откажа от Гибсънс за известно време. И добре, че сте вие в темата, да ме светнете да не прибързвам Wink

# 258
Ох, аз зле го казах. Не известни, а по-скоро характерни образи.

Още не съм спряла да въздишам по Джейн Остин, а вижте какво предстои от същия издател - Агата Кристи! Друга писателка, която много обичам. Ще се купува!

https://www.agathachristie.com/news/2022/the-world-of-agatha-chr … rom-laurence-king

# 259
Лютиче, браво, труден изглежда наистина Blush

R_Dew, и вашият не изглежда лесен, за колко време нареждате един пъзел? И на мен ми се реди в офиса, но няма толкова свободно място.

Апропо колегата ми завършил пъзелът с 1000 части подарък за сина му. Не съм сигурна колко им отне, но доста часове и повече от месец. Сега ще му взимам лепило, защото си мисли, че то някак ще му изпълни фугите и ще изглежда по-различно. На мен не ми се вярва, но ще видим.

Ghibli и sali идеята на Кикстартър е да се започне бизнес когато нямаш средства, но имаш супер яка идея. Хората те спонсорират като си плащат продукта преди да е произведен, но като цяло идеята е ако потръгне бизнесът да се развива извън платформата.
Между другото не знам дали сте запознати, но по този параграф Magic Puzzle Company постъпиха много нечестно и доста ги плюха. Хората от кикстартър трябваше първи да си получат пъзелите, а преди това да се е случило те ги пуснаха в Таргет (голяма американска верига магазини) достъпни за всички. И се получи малко - ти си ги спонсорирал в началото, за да им помогнеш, а за теб пъзел няма още, но всеки може да си го купи от Таргет. И аз не смятам, че постъпиха коректно, но любопитството ми надделя пред съвестта и ги купих Smile

FloridaM, дано да се оправя бързо малкият, а плажа няма да избяга, да си го довършиш с кеф после Blush

HighSpeed на 14 април в 17:14 ч.: "Аз редя един Блубърд ама лежерно и мързеливо. Снимка ще има тия дни като се наканя да го завърша."
HighSpeed на 15 април в 12:55 ч.: *показва снимка на готовия пъзел*.
SmileSmileSmile
Хубаво си ги подредила Smile И аз винаги имам усещането, че каквото и да каже скоро след това показва пъзел, но го нямах черно на бяло Smile Обърни внимание кога ще е и следващият, моля Smile

Тони, това с лепенката на Гибсънс е интересно, но е възможно и да е само съвпадение. Ние с Зори колко Равенсбургера гледахме и още не можем да отгатнем Satisfied

# 260
Какво видях във фейсбук... Серията пъзели на Кобъл Хил с цветовете на дъгата, подредени заедно. Смаяха ме! Трябваше да го споделя с вас:

https://www.facebook.com/groups/517080272484969/permalink/108649 … =mo&ref=share

За Kickstarter знам, че това е уж идеята, но има всякакви случаи. Компании с милионни приходи го изолзват просто като платформа за предварителни поръчки (CMON, за вас говоря), има (за щастие единични) случаи, в които събират огромни суми и така и не произвеждат обещаното (и санкции няма, хората пият по една студена вода). За съжаление не са толкова редки тези случки с пускането в продажба преди да разпратят на хората, които са ги подкрепили. То си е до порядъчност, има хора, които си държат на думата дори когато това ще им донесе загуби.
Скрит текст:
Обяснителна статия по темата - с уклон към настолните игри, но основните неща си важат: https://www.shadowdance.info/magazine/articles/kickstarter-for-dummies/

П.П. Тези същите австралийци пишат за резултатите от местно състезание. Времената са впечатляващи Simple Smile

https://www.facebook.com/groups/517080272484969/permalink/1085324852327172/

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 10:39 от Ghibli

# 261
Даа, преливат се цветовете на Кобълите Simple Smile Много е интересно защото има елементи, които са срязани по средата и всяка половина е в разлчен пъзел. Но не ми се занимаваше да ги пазя наредени моите и мисля да се пробвам да ги сглобя на фотошоп 😂 Ще видим колко ще се получи, няма да е идеално със сигурност.

А за Кикстартър и аз това пропуснах да напиша. Риск си е, аз изгорях с една сума и ни вест ни кост 😕

Благодаря за линка от състезанието. Радгледах ги да се депресирам малко 😄 И индивидуалните и двойките са редили по 500 части, но на двойките самият пъзел е по-труден. Моето най-добро време на 500 части засега е 1:35 😕

# 262
Аз взех да съжалявам, че не си ги купих.

А, 500 части, не бях разбрала. Това променя нещата, но пак са някакви терминатори, честно казано.

# 263
See Through Nature
1000 части
Gibsons

Така на картинка пак ми е красив, но не знам защо нещо не ме изкефи много за редене.
Зачетох се по кутията обаче, това е рентгенова снимка след това обработена допълнително.

# 264
Момичета, страхотни пъзели Heart Eyes
Тони, не бързай като наредиш и кончетата ми драсни Hug

# 265
Пъзел Clementoni от 1500 части - Капри.
Този пъзел е по-специален, защото е подарък от приятелка за рождения ми ден, който беше преди 10 дни. Тя живее в друг град... скоро не се бяхме чували, но въпреки това, знам, че мога да разчитам на нея. И един ден ми се обажда... да отида в Еконт. Hug

# 266
  • Варна
Най-новото попълнение от ибей. Чудесен, прекрасен, приятен и в отлично състояние. Ще дам супер отзив за продавача. И със сигурност ще го редя още няколко пъти.

# 267
  • София
Перфектен!

Следват конете на CherryPazzi (а колко ми е готино като знам, че имам да редя CherryPazzi...) и пращам към Вени Simple Smile Трябва да освободя място, че нали намаление се задава, ММ ще ме спре да купувам, ако нямам място Grinning

# 268
Аз днес си купих един със загатки. Ще си го оставя за времената, в които имам време Grinning

# 269
Лютиче, този съм го редила, със смесени чувства съм, имаше загадки, които никога нямаше да разгадая и други, които успях да реша. Но ако не си редила други може би ще ти е трудно, има сайт с постепенни подсказки.

Общи условия

Активация на акаунт