Пъзели 40

• 25 050
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Наредих Айсберга.
Пак се убедих, че не ми харесват пъзели с нестандартни част.
В знак на недоволство Wink е сниман обратно.

Който е наред да ми пише да го дам.

# 271
Бухтичка, наплаши ме. Сега ще му се чудя дали да го почвам Grinning

# 272
Лютиче, почвай го, той самият пъзел не е труден. То затова има подсказки, ето го сайтът - https://escape-puzzle-support.com/en/

Момичета от Варна, има ли някой желание да участва с мен на пъзелмания (предпочитан ден 15.05)? Много ми се участва, но ако не си намеря съотборник май няма смисъл да си редя сама с мъжа или детето и за първи път се замислям дали да не пропусна. Ще потърся и из групите сигурно ама някак не ме кефи сякаш толкова идеята с някой напълно непознат.

# 273
Момичета, започнах преждите. Супер са! Отдавна не бях редила нестандартни части.
R_Dew, благодаря ти за този пъзел!
Като малка разглеждах едни каталози с прежди от дядо ми. Повечето видове прежда от снимката съм ги докосвала с малки ръчички...много мили спомени предизвика този пъзел. Дядо ми е имал бояджийня за прежди. Снощи мама седна с мен и започна да ми разказва за видовете прежди и начина им на боядисване, за наименованията, за машините с които са навивали юмаците.... Тя се върна 70-80 години назад, а аз..е само 35-40...
Благодаря за тези мили спомени и мигове, които провокира пъзелът.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 13:55 от vartoglava

# 274
  • Варна
Бухтичка, желание имам, но възможности нямам. И не го казвам, защото съм скромна, а защото си зная способностите. Надявам се да успееш да намериш съекипник и да участваш.

# 275
Снощи завършен - Trefl, 1000 части

И отворих първи за мен Gold puzzle, да видим дали ще ми хареса. На пръв поглед - много лъскав и има неразделени сектори от части(по 4-5).

# 276
Честита Цветница! Simple Smile

Благодарение на HighSpeed наредих първия си кръгъл пъзел - Gibsons, 500 части.

П.П. Ужасна снимка, ама светлината днес е кът Sad

# 277
  • София
Честит имен ден ако имаме цветенца!

# 278
  • Варна
Bits and pieces 300. Чудесен беше за нареждане, изключително запазен, но със скапана кутия. На тая марка кутиите са им много зле. Все пак съдържанието е по-важно Simple Smile

# 279
Flower's Life
1000 части
Heye

Честит празник! Съвсем случайно, но се оказа, че съм редила тематично Smile
За първи път май редя на Дегано, много забавен и с готини детайли.

Сглобката е хлабава, този е като първата серия на Black Sea, има същите завъртени на една страна "ушички". Но като изключим това много ми хареса.

FloridaM, убедена съм, че би се справила по-добре от мъжа ми и детето (голямото) Joy Но още не съм решила какво ще правя, ще поразпитам някои хора, да видим дали ще изскочи нещо.

# 280
  • гр.София
Един Eurographics, 1000 нестандартни части, взет от Йоана

Много са ми забавни пъзелите с нестандартни части Simple Smile

# 281
  • София
Момичета, имате ли нещо против да се шмугна за айсберга, да го взема от мимок, че ми е близо до вкъщи? Ако не сте се разбрали вече де , пък после ще го занеса на изток Blush

# 282
  • София, България
Надали някой ще има против, шмугвай се.

Аз съм доволна, успях да купя едни моливи на Ravensburger от групата, които изобщо не вярвах, че се продават и една Каляска на Heye, която Зори я знае много добре.

# 283
  • Варна
Я сложи снимка на моливите, че ме заинтригува.

# 284
Моливите са готини, видях те, че ги грабна 😄
И аз забърсах един от групите, а уж не пазарувам от там 🤦🏻♀

За дървения да ви кажа само, че ще го отложа малко, не мога да го вмъкна в пъзел графика 😄 А и доста изтощена се чувствам напоследък.
Но ще го пусна скоро, до около 2 седмици предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт