Пъзели 40

• 24 989
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Тони,прекрасно е кучето Blue Heart
На Гибсън много ми харесаха пчелите.
Аз продължавам да мързелувам.Напоследък не ми се реди
Още един 500ч.Анатолиан

# 196
  • София, България
Зори, ти мързелуваш с някакви пъзели от 500 части, които са толкова трудни, че аз не бих могла да ги наредя. Joy В този ред на мисли да те питам, онзи пъзел с ракийката и салатката много ли беше труден?

Тони, кучето е станало един път!

# 197
  • Русе
Зори, ти мързелуваш с някакви пъзели от 500 части, които са толкова трудни, че аз не бих могла да ги наредя. Joy В този ред на мисли да те питам, онзи пъзел с ракийката и салатката много ли беше труден?

Мога да го определя,като средна трудност.Червения фон ми вървеше много бавно,даже се наложи да разделям частите по форма

# 198
  • София, България

Мога да го определя,като средна трудност.Червения фон ми вървеше много бавно,даже се наложи да разделям частите по форма

Яснооо ... Joy

Между другото пратиха ли ти телевизорите?

# 199
  • Русе
Скрит текст:

Яснооо ... Joy
Между другото пратиха ли ти телевизорите?
[/quote]
Все още не,в очакване съм.
Сега реших да разгледам Озон,направи ми впечатление,че са свалили още цените на някои пъзели,и има презареждане на Блубърд.
Момичета,моля,ако видите този пъзел в Озон или книжарница на Буктрейдинг да ми пишете.Много искам да го наредя за малкия ми син.Много си е харесал бебето Йода и ще се зарадва

Ето тук може да се разгледат новите на Шмит.Аз няма да казвам,колко си харесах
https://www.schmidtspiele.de/puzzles-437.html

# 200
  • София, България
Телевизорите са единственият пъзел, който съжалявам че съм продала.
Много искам да си купя този, но как да дам 16 лева за този кич Joy
https://www.ozone.bg/product/pazel-master-pieces-holiday-sweaters/

# 201
  • Варна
Бухтичка, защо спомена Джейн Остин. Отворих където не трябваше и сега ще въздишам по това:

И понеже се метнах на литературната вълна, ще охкам и ахкам също по този и подобните му:

# 202
ToniShu, кучето е страхотно Heart Eyes
Ако се разделяш с него, и не е обещано на друг, моля те да ме имаш предвид Grinning

# 203
  • Варна
Има един много сладък филм "Земята на Джейн Остин". Не е нещо особено, но аз му се радвам много. Лека комедия с романтичен оттенък.

# 204
Харесвам книгите, харесвам и филмите и сериалите по Джейн Остин Simple Smile От всички тематични пъзели, най-много ми харесва този:

https://www.amazon.com/Laurence-King-Publishing-Austen-Jigsaw/dp/1786279118
Скрит текст:

Добавено: Не бях видяла, че white duckling го е показала по-горе Sweat Smile

# 205
  • София
За последния час и половина свърших две работи:
1. Започнах да въздишам по пъзела с Джейн Остин.
2. Намерих препоръчания от HighSpeed филм и предчувствам удоволствието от гледането му довечера.

# 206
  • София, България
Пъзелът с Джейн Остин редовно го има по търговете в ибей, но си държи цена.

# 207
  • София
Аз съм готова с Оригами и е готов да потегля към sali пиша ти на лично

# 208
И Гибсъна и другия с Джейн Остин ги намирам за красиви, но късмет, не съм фен, така че мога да мина и без тях  Grinning

Зори, ще следя за бейби Йодата, аз не съм фен, но все се надявам да заредят тук новите модели на Шмид. Иначе сякаш го гледах някъде, но сигурно е било в амазон.

# 209
  • София
Златни момичета има в темата! Евето, след като вчера разнясяше понички и кафе, днес ми донесе оригамито. Благодаря, Еве Grinning Разприказвахме се на слънчице, в резултат на което аз се разложих и и размързеливих Grinning Както казах, довечера съм се настроила за филм, и ще започна оригамито  чак утре. Така че, Eleyn ще трябва да прояви малко търпение Grinning Но пъзелът изглежда много добре ( аз надникнах веднага, разбира се Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт