Пъзели 40

• 25 038
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Sali, +1, и аз баба-пъзелоредачка. Но да си призная, много ми е добре при младите, не искам в подгрупата, моля Wink
Хи-хи, то и аз  барабар Петко с мъжете съм при младите, че и хубави 😁 баби сме само на внуците Grinning

# 241
  • Срещу планината:)
Баба е само титла, всичко останало е въпрос на усещане. Smiley
А и баба се става и на 40 Thinking
Лютиче 2.0 Това всичко черно и бяло ли е?
Ние в офиса се гласим да започвам ей това . Мисля, че ще е същата мъка като със Совата.
Скрит текст:

# 242
Като Бай Ганьо да попитам - Отде ги взимате Вий тези неща? Grinning
Не знам дали се продават нормално, това е от кампания в Кикстартър, където предварително се записваш, плащаш и като изработят нещата, ги получаваш. Мини пъзелите бяха като добавка към големите пъзели.

Добавено: гледам, че имат и сайт... значи все пак се продават.
https://oddpieces.com/

R_Dew, никак не търсите лесното във вашия офис Simple Smile Много е хубав, успех с реденето!

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 17:29 от Ghibli

# 243
R_Dew, аз мисля, че ще е малко по-лесен от совата, а и е много красив!

# 244
  • Варна
Дами, надявам се, че не бързате за Плажът. Снахата се обади, че внукът е болен, ходи 4 дни на градина, и да го взема у дома, че да не зарази бебка. Иначе добре тръгна пъзелът, почти наредих и папагалчетата. Но докато детето е при мен минавам на детски пъзели. Плажът минава в дълбока нелегалност.

# 245
  • Срещу планината:)
R_Dew, аз мисля, че ще е малко по-лесен от совата, а и е много красив!
Хахах там бяха клони, клони... Тук ще е козина, козина 😂

# 246
Бухтичка, честити придобивки! Irene Adler, страхотен пъзел и браво на сина за музикалния вкус Simple Smile Зори както винаги с нещо изискано Simple Smile petrova17, чудесно настроение създават твоите усмихнати животинки Simple Smile Neita, да е жива и здрава майка ти и все така да младее! Лютиче, стискам палци. В момента съм ти другарка по съдба - и аз нямам време.

С този плаж дето го показвате постоянно, ако знаете как ми се иска да съм някъде там, на шезлонг...

HighSpeed на 14 април в 17:14 ч.: "Аз редя един Блубърд ама лежерно и мързеливо. Снимка ще има тия дни като се наканя да го завърша."
HighSpeed на 15 април в 12:55 ч.: *показва снимка на готовия пъзел*.
SmileSmileSmile

Vese.Vese с този пъзел на Уницеф направо ми отне съня. Жалко, че са вече едва ли не антикварна рядкост. Аз имах "Фестивал в Оранж", за съжаление едно парче от него беше изгубено някъде. Бях се замислила дали да не го поръчам от ОЛХ и вероятно съм гледала същата обява като Neita. Имах идеята да си взема само липсващото парче и да си допълня моя пъзел Grinning Но си казах, че толкова пари за едно парче няма да дам, а и пъзелът е кой знае къде прибран в семейния дом на другия край на България.

white duckling, наистина изглежда много приятна за подреждане тази картина с многото "хора, пътища, автомобили". В новите пъзели на Шмид май има цяла серия от същия художник. ToniShu, много уютен пъзел, в момента си мечтая (освен да съм на плажа) да се сгуша и аз така пред някоя камина. Vladislav Marushev, прекрасни цветя, и за пореден път се вижда хубавото качество на Cherry Pazzi дори и на снимката. emjay, филмчето е хипнотизиращо, изгледах го поне 10 пъти, ама много кратко Simple Smile Следващия път повече кадри, моля!

Искам още да изброявам, но усещам как ставам досадна. Изказвам обща благодарност и възхищение за всичко показано и за всеки, когото не съм споменала по-горе.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 19:18 от Ghibli

# 247
  • Варна
Няма как да ми видиш гузната усмивка 🤭

# 248
Приключих го. Голям зор беше.

# 249
Така и изглежда:)

# 250
  • София
Ей, страхотен е този Блубърд! Кога ли ще стигна до него?!  HighSpeed, добре, че го показа, че да поизплакна очи Simple Smile
А сеги ви показвам нещо, което вече сте виждали и което не съм редила аз, а майка ми. Оказа се, че и на нея това ѝ стана любимо хоби, дори реди повече и по-бързо от мен. Та, наредила този пъзел (след скорошна операция на окото) и ме помоли да го снимам и да го "кача там, където качвам" моите Simple Smile, защото "бабите" не оценяват хобито ѝ. "Бабите" са нейните приятелки, които са на 80+, а ги нарича умилително така, защото тя е едва на 74 г. и с много младежки, както казва, занимания. Та, изпълнявам заръката:
Скрит текст:
Сърцата жена, и с чувство за хумор! Искрени поздрави от мен! Баба ми, докато стана на 80 и нещо, все плетеше и решаваше судоку и кръстословици Simple Smile Сега е на 95 и съвсем с акъла си, все ме разпитва за работата ми и по-добре от майка ми разбира какво всъщност правя Simple Smile Има 3 броя правнуци и обича да им готви, както готвеше на моето поколение Simple Smile Дано всички сме такива готини баби като тук упоменатите и участващите !
Днес взех малко въздух най-накрая, позволиха ми почти Simple Smile Буквално е ад под небето в работата, борим се със зъби и нокти да нормализираме нещата, въпреки опаките хора, които ни се паднаха този път. Но понеже работя много извънредно, днес си взех два часа компенсация, седнахме с ММ на двора, разделихме си една биричка и както се казваше във вица "той бил хубав човек" Simple Smile
После си започнах следващия Гибсънс. Който е с безупречното качество, което знам Simple Smile Мисля, че разбрах как да ги различавам, но онлайн няма да стане. На лошото качество, лепенката, която затваря кутията, има пунктир с ножичка за срязване - тоест, не може да бъде разлепена без да нарани кутията и затова се реже, На този с хубавото качество няма такъв пунктир и лепенката се отлепи без никакъв проблем. Ще трябва да купя поне още един, за да си потвърдя предположението, но на мен си ми звучи логично Simple Smile
Скрит текст:
Във връзка с горното, бих отбелязала, че нямаме нищо за ядене и сигурно ще го караме на сандвичи, но аз се чувствам все едно започвам двуседмичен отпуск и най-накрая съм малко човек Simple Smile

# 251
  • София, България
Лютиче, това е един прекрасен пъзел! Поздравления, че успя да го наредиш, аз не бих могла.

Тони, кой Гибсънс редиш?

# 252
  • София
Ето този. А после отпътува при Вени Simple Smile

# 253
Аз пак скъсах кутия на Гибсънс, и наистина лепенките имаха пунктирна линия. Лошото е, че това са им новите опаковки Sob

# 254
  • София
Тоест, този горния е стара колекция ли? Аз просто не помня дали и преди бяха с лепенки Гибсънс-ите.

Общи условия

Активация на акаунт