Пъзели 40

• 24 110
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Картината с танцуващата лисица много ми харесва, бих я и редила❤️
Да, и аз се замислих, че ще изглеждат готино на пъзели, но май не съм ги виждала Grinning

AntDel, настрана от лиричното ми отклонение е много готин, ще се радвам да показваш още Blush

Птичарката, добре дошла, много е симпатичен пъзелът със зеленчуците. Само имай предвид, че май е с нестандартни части, не знам дали е отбелязано в Озон.

Аз достигнах нови висоти...исках да пусна поръчка от амазон и нямаше какво да сложа да допълня сумата за безплатна доставка Astonished Гледах, търсих и нииииищо. Имам няколко набелязани пъзела, но всичко е на безбожни цени, а от другите нищо. Нагласих ги нещата накрая по друг начин де, само проблемът е, че артикулът, заради който основно поръчах не е наличен в момента, а на мен така ми се иска да дойде скоро. Иначе си прибрах ментовия Крипт, и за него ми писна да чакам както с Ариел.

# 436
  • Варна
Телефонът си пише каквото иска😂 а аз не се наспах и не гледам😁
О, познато. Онази сутрин давам отчет на снахата как е внука. И вместо да напиша, че имаше температура 37,8, съм написала 39,8. И обяснявам, че не дадох Нурофен, сам смъкна температурата. Пише тя, а аз се чудя защо едва ли не в истерика пише, дай му Нурофен, защо не си му дала. Мда, беше инфарктна ситуация. Smile

# 437
  • София
Имам някаква мини-стратегия: най-вероятно ще почнем (ще го редя с другарче) с текста отдолу, а после нагоре към зеленчуците. За белите полета между тях не ми се мисли, но някак ще се оправим. Четох за това стандартни/нестандартни части, обаче ми се струва, че всякак ще ни е трудно заради липсата на опит. Така че избрах нещо, което да ми харесва визуално.

# 438
И моята поръчка пристигна!

Директно от склада и сърцето на Бухтичка.
Аууу, благодаря много!

# 439
  • София, България
Весе, кажи каква е тайната, аз я ухажвам за 2-3 пъзела, които тя не харесва и иска да продаде, даже са в списъка за продажба и пак не иска. Joy  С какво я подкупи?Joy

Аз съм на работа и нещо съм се разработила, че Джо е при баба си и тадааам шефът ми пише да спра да работя, че който работил в петък, шефът му умирал. Joy

Получих книжките от Озон за Джо, тъпи, та тъпи, еми така е, те нещо свястно няма да намалят на 50-60%, нищо, да ми е за урок.

# 440
Весе, кажи каква е тайната, аз я ухажвам за 2-3 пъзела, които тя не харесва и иска да продаде, даже са в списъка за продажба и пак не иска. Joy  С какво я подкупи?Joy

Аз съм на работа и нещо съм се разработила, че Джо е при баба си и тадааам шефът ми пише да спра да работя, че който работил в петък, шефът му умирал. Joy

Получих книжките от Озон за Джо, тъпи, та тъпи, еми така е, те нещо свястно няма да намалят на 50-60%, нищо, да ми е за урок.

Де тоз шеф... и аз искам. Което ме кара да се замисля, че бюрото срещу моето е свободно и мога лека полека да го разчиствам и след работа да нареждам необезпокоявана пъзел. А на ММ ще казвам, че ме задържат на работа няма да се прибера за вечеря Grinning

# 441
Мона Лиза, тайната съм я уцелила без дори да я разбера Blush Най-вече тайминг си мисля. Много им се радвам и Яйчицата дори за Великден ще мога да си ги наредя.

Наредих и Зарзавата, пъщарнака е за мен.

Благодаря на Happy eyes, тя като добрата фея от приказките, кацна пред нас във виелици и бури с пъзела в сряда.
Много отпускащ, приятно се нареди сам.
Пиша на следващия на ред.

# 442
Момичета, поничката с кафето са при мен, но тъкмо съм пръснала един друг и са ми заети папката и сортерите. Ще довърша него и тогава ще почна с поничката. Весели празници на всички

# 443
  • София, България
Скрит текст:

Де тоз шеф... и аз искам. Което ме кара да се замисля, че бюрото срещу моето е свободно и мога лека полека да го разчиствам и след работа да нареждам необезпокоявана пъзел. А на ММ ще казвам, че ме задържат на работа няма да се прибера за вечеря Grinning

Лютиче, мъжът ти ще си мисли, че си си хванала любовник, пък то пъзели. Joy

# 444
ММ вчера донесе пъзелите от Тони, аз само успях да надникна в тях. Никакво време нямам, да минават вече тези празници,че да си редя на спокойствие Grinning

# 445
Боби мина, каза че съм любимия му клиент и ми донесе това😁

# 446
Двата Шмид-а са много хубави Heart Eyes
Ти продаваше ли или пазиш?

# 447
  • Варна
Десния Шмид го имам. На левия много му се чудих, но се отказах да го взимам, не ме кефи чак толкова много.

# 448
Продавам всичко, след като наредя:) И мен много ми харесват.

# 449
Този с пицата и аз го поръчах. Ех, ако знаех...

Общи условия

Активация на акаунт