Пъзели 40

• 24 049
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Теб агентът те вкара директно без фейс контрол Grinning

Хубаво било да имаш връзки! Grinning

Откакто някой каза, че по всички картини на Кинкейд ги има тия специфични цветя, не мога да спра да ги забелязвам. И аз взех един, който няма Дисни герои, и китките пак са си там.

# 571
  • гр. София
Може ли снимка да видя за кои цветя става дума Simple Smile

# 572
  • София
Между другото, в Озон може да се ползва код за отстъпки UWIN7 за НЕнамалени артикули от категорията пъзели. Отстъпката е само 7%, но все пак, ако на някого му потрябва...

# 573
  • София, България
petrova17,  не се излагай, ти си наш човек. Този, който реди пъзели на Кинкейд е заслужил и презаслужил да си почине от тази труднотия с някой Пътуващ пъзел!
Сега се сещам, че някъде изчезна Krisinka, дано не е нещо неприятно.

# 574
И аз се записах за дървените пъзели! Много балгодаря на Бухтичка, че ни дава възможност да ги пробваме!
За кафето с поничката сме се разбрали с ioana_g да мина тези дни, да ги взема. И те много интересни ми се струват с тези форми.
Ето и нещичко от мен, Master pieces, 750 части:

# 575
Не се бутам за пътуващите, защото не обичам да има чужди вещи при мен. Не си представям някой да даде 25-30 лева за пъзел, който ще пипна без да дам и стотинка. Не съм научена по този начин. Ще се стресирам, че ще му стане нещо, ще се повреди и т.н.

# 576
  • София
Тук съъм и съм добре. Relaxed Чета ви, но напоследък не съм редила нищо и няма с какво да се разпиша, че прегледи, бебешки покупки, празници, гости, много неща се събраха. Иначе гледам какви красотички показвате и ви се радвам Yum

petrova17,  не се излагай, ти си наш човек. Този, който реди пъзели на Кинкейд е заслужил и презаслужил да си почине от тази труднотия с някой Пътуващ пъзел!
Сега се сещам, че някъде изчезна Krisinka, дано не е нещо неприятно.

# 577
  • Варна
То и аз така, затова казах на сина да плати доставката. А той взе участие в мероприятието, щото му беше по-лесно сам да пусне кашончето, отколкото да ме води и връща от Спиди-то.

# 578
Може ли снимка да видя за кои цветя става дума Simple Smile
Ей тези:

# 579
  • гр. София
Аз имам един пъзел на Кинкейд 500ч, подаряван ми за рождения ден преди много години, трябва да видя има ли ги Simple Smile
До сега съм редила само един пъзел, който не е бил мой Сушито на Eurographics.
Трябваше да си платя доставката, не е проблем за чудесната възможност да наредя пъзел от марката Buffalo.

# 580
В Комсед има нови Равенсбургери. Има ги моите кръгли и 6-те Flushed Том и Джери, черен крипт, Властелинът на пръстените, Междузвездни войни, Джурасик парк, още от изгубената серия, искейп пъзели също. Не виждам наличност на нищо обаче, дано да ги качват сега и да може да се поръчат. Че ако ми ги пуснат само в два умрели магазина на другия край на България ще се гръмна.

https://comsed.net/ravensburger/?

# 581
  • гр. София
Изкушения дебнат от всякъде. Точно си кажеш, че имаш много, и после заключваш, че животът е само един....И си купуваш Simple Smile

# 582
Изкушения дебнат от всякъде. Точно си кажеш, че имаш много, и после заключваш, че животът е само един....И си купуваш Simple Smile
Нали Joy Е аз тази серия държа да си я взема цялата и честичко преравям немските сайтове за оферти за останалите три. Тук са и на добра цена, аз ги взеха по 10 евро, а в амазон в началото ги бяха пуснали на 15. Само да ги заредят онлайн, само да ги заредят онлайн, моооооля.

# 583
  • Варна
Това от мен.

Следващия се чудя, цветенца ли да е, нали е пролет, или някое водопадче? А може с онче-бонче...

# 584
Аз също искам да пусна един пътуващ пъзел, но нека се поразчистят малко тези и на есен с песен започваме отначало. Така или иначе лятото някои от нас спират, други забавят темпото и няма смисъл сега.
Сутринта влязох в Озон да видя отново какво намалено има и се огледах в едни диснита на Шмид, та сега съм в чуденка да ги бъде или да не ги бъде!? Хем ми се иска да си ги взема, хем имам толкова много, които чакат реда си, че не знам. Голяма дилема значи Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт