🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 244
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 580
Какво става? Всички са приятелки, от кога, как така стана? Всички с/у Сашка, вече не съществува. Тя говори с всички и всички си говорят с нея. Това сигурно е снимано преди големите скандали и сега ни ги представят тези кадри.
Но неполучилите рози липсват. Венета едва ли са я скрили в килера.

# 2 581
  • Terra incognita
На мен не му звучеше като градивна критика. По- скоро Виктор почувства удар по егото.
Да, харесва Виктория, но не чак толкова. Харесваше я в началото, но колкото повече я опознава, толкова повече губи интерес.

# 2 582
Абе, не знам. Тази Александра май и мен успява да омае. Или просто онези й изписаха вежди.
Някакво благородство има в нея. Да, не е класическа красавица, но има нещо, което грабва. Харизматична, чаровна, специфична. Очите й са много топли, напомня ми Покахонтас, или кошута.

От носа нагоре ми прилича много на Меган Маркъл

Аз сега приключих с предаването и меко казано съм в шок. Александра ли ще гони утре? Защото Капитонова каза, че гони най-голямата й конурентка и направо не мога да повярвам, след тази прекрасна фотосесия, след всичките им романтични срещи и т.н., защо би го направил.

Иначе много ми хареса това, което каза на Марта на пейката. Дали е възможно да се раздвоява между двете и затова да маха Александра, тъй като предпочита да насочи цялото внимание към Марта?

Леле, страшна клюкарка съм - сега няма да мога да спя до утре Joy

# 2 583
  • Варна
Ми то се вижда бре, на всичките фотосесии с кой се целува как си требе? Алекс, точка.

# 2 584
"Алекс, тази роза е само за теб".
И за още 10 жени. Simple Smile
Алекс няма да си ходи на 100%. Очевидно ни показват, че ще я остави без червена роза на церемонията, видя се как тя му казва с тъга "благодаря за всичко", всички жени ще са в еуфория, че най-после са се отървали, но очаквам Виктор да извади жълта/бяла/розова/пембена роза и да е замислил нещо специално за нея. Wink

# 2 585
Иска ми се вече да видя открити чувства, любов, силно привличане, а не флирт с всяка, целувки и милувки зад всеки ъгъл. Не е ли време вече да се разкрие малко този мъж. На мен Марта не ми допада нито на външен вид нито по характер, но това не е от никакво значение! Бих се радвала да видя любов, трепет в очите и истинска тръпка между ергена и някоя от дамите. Която и да е, това е без значение, защото ако е истинско ще бъде красиво...
Като чета това в главата ми изплува историята на Красимира и Димитър Калайджиев от единствения сезон на Фермата, който съм гледала (май пети беше), които са още заедно. Там буквално пред очите на зрителите се развиваше истинско влюбване.

# 2 586
Иска ми се вече да видя открити чувства, любов, силно привличане, а не флирт с всяка, целувки и милувки зад всеки ъгъл. Не е ли време вече да се разкрие малко този мъж. На мен Марта не ми допада нито на външен вид нито по характер, но това не е от никакво значение! Бих се радвала да видя любов, трепет в очите и истинска тръпка между ергена и някоя от дамите. Която и да е, това е без значение, защото ако е истинско ще бъде красиво...
Като чета това в главата ми изплува историята на Красимира и Димитър Калайджиев от единствения сезон на Фермата, който съм гледала (май пети беше), които са още заедно. Там буквално пред очите на зрителите се развиваше истинско влюбване.
Аз лично вече видях това, което е описала Облачето. В 12 епизод. За мен си беше много искрено и истинско. И днешните целувки пак бяха единствените истински, за мен само там има чувства и с никоя друга, освен Александра.

# 2 587
Марта е като фея с дългата коса, но като говори на жаргон и с тези татуировки и ме губи. Незряла ми е, уж с дете, улегнала, а 14 години нито е учила нещо, нито готви, за работа пък абсурд.

# 2 588
..
Мъж ми намира Гергана за антипатична и много нахална заради сексуалните й домогвания във фотосесията, а и след това. Намира я, как точно се изрази, за ужасна....

..

Мъж ми каза, че Марта е хубава жена, хареса я. Готина е, но вече годините й си й личат, според мен. Типична трофейна съпруга е. По някаква причина ММ каза, че щом Виктор е направил забележка на Виктория, значи я харесва. Сега се замислих над думите му и утре ще го попитам защо мисли така?

Не усещаш ли, че те е@ава? Joy Joy

# 2 589
  • Варна
Марта е като фея с дългата коса, но като говори на жаргон и с тези татуировки и ме губи. Незряла ми е, уж с дете, улегнала, а 14 години нито е учила нещо, нито готви, за работа пък абсурд.

Ама как го уреди Виктор 😂😂😂
Следващият път да ме целунеш, както трябва 😂😂😂😂😂

# 2 590
Ясно е, че е добре скалъпен монтаж. Александра ще си остане и сигурно ще има нещо специално за нея. Да си ходят паметницине или Люса. Иначе много интересно се покри ергенинО. Нито 1 лайф отново, а уж щеше за пуска след всеки епизод. Може пък да го е хванало срам😂 Интересно стори си е качил преди малко😆

# 2 591
Не знам, вижда се, че има нещо по-специално с Алекс, но и с Марта. Между другото и с Виктория. От време на време Деница. За разнообразие Блага. И т.н. Като от песента на Mambo N 5
little bit of Monica in my life
A little bit of Erica by my side
A little bit of Rita is all I need
A little bit of Tina is what I see
A little bit of Sandra in the sun
A little bit of Mary all night long
A little bit of Jessica, here I am
A little bit of you makes me your man

# 2 592
Моят "разбор" на епизода.

По традиция в скрит текст.

Скрит текст:
Да започна с фотосесиите.
С Дениз, Деница и Блага поведението на Виктор беше чисто професионално, търсещо камерата и желания от тях кадров резултат. Целувката с Деница по-стерилна нямаше как да бъде, а пък Деница нека си фантазира и превъзнася, колкото иска.
С Блага, макар и да беше по-предизвикателна фотосесия, видях само чист професионализъм от него.
Добре, че има някакви моделски изяви човекът, че да  не го хвърлят директно в дълбокото.

Фотосесията с Гергана....... не знам дали ми се коментира. Още преди да се появи тя в "интервюто" си, Виктор направи такава физиномия на погнуса, че не ми се описва. Само да питам, Адам и Ева са се появили на цял нов свят за изследване и след като са открили секса, само това ли се предполага в Герганината глава, че са правили? Плачът ѝ след това ме накара да се смея с глас.

Сесията с фермерката беше нещо интересно за гледане. И то не заради фермерката или толкова заради пози и кадри, колкото гледах Виктор. Изглеждаше като човек, който я изучава. И не, че не разбра какво точно тя прави или беше пасивен. Той целенасочено я остави да прави, каквото си е намислила, за да добие той представа кое, докъде и защо мисли да прави и как.
Факт е. Получи им се. Няма да си кривя душата.

Сесията с Александра - макар и най-невзрачно облечена и като цяло НАЙ-ОБЛЕЧЕНА....... получи им се. Вярно е, в началото той се опита да се държи чисто професионално. Също е вярно, че Александра инициира невинна целувка по бузата, но той се поддаде. При това със завидно удоволствие. Видяхме във всичките сесии близост и провокация, но Виктор откликна само на тази сесия или жена. Внушението как Виктор коронясва Александра, разбира се предизвикано от хората зад кадър, ни вкарват в интригата. Не беше лошо отиграно.

Така......
За срещата.  Няма никакво значение с коя се е получила най-добре фотосесията. Причината Виктория да е на нея..... Има две опции. Едно – Виктор иска да продължи изучаването си на екземпляра „ Виктория Капитонова“, но не в смисъла на среща между двама потенциални партньори, а просто да я разбере точно какви игри играе. Дори да я предизвика. Опция две – сценарийно решение след като Виктория по-рано заяви, че иска да дълбае и да изяснява някакви неща – за тях добре дошло.
Която и да е причината, все тая. На мен ми хареса. За първи път Виктор не настояваше да се говори само за тях двамата, а подбутваше разговора, така че Вика да си каже всичките плоски игрички. Добре му се получи, само не можа да скрие добре скептичния си поглед и едвам успя да скрие усмивката си, че я разиграва. Дори на моменти приличаше на лека манипулация, но не с лоши намерения.
Виктория на 100% някой я е чакал „навън“, докато тя е била във формата. Избягва абсолютно всякакви контакти с него. Дори и е неловко. И да не ми ги разправя, че е притеснителна. Не минава.

Коктейлът – с на Гергана глупостите няма да се занимавам. Ама как хубаво я разшътка наш ергенчо : „Щом си доволна, дай ръката и да те връщам при стадото“.
Тия наш'те девойки мъмрили ли са ги, канчетата ли са им набивали, нямам идея. Значителна е разликата в поведението помежду им. За Александра мога да го отдам, че се е събрала и е започнала друга тактика, но за другите ми е странно.

Втора среща с Вика – ето тук им гледах езика на тялото. Виктор „отворен“ с разперени ръце. Изяснява нещата директно, но не грубо (това как си го измисли Капитонова, не знам). В същото време виждаме Виктория цялата „заключена“ – сплетени крака и ръце, дръпната през цялото време назад и буквално се виждаше как и трепери под лъжичката – вратът ѝ през цялото време играеше. Как фино я притисна Виктор, много ме зарадва.

Марта няма да я коментирам дълго. Все още твърдя, че тя не го харесва. Поне си признаха и двамата, че целувката предния епизод им беше, хайде не гадна, но поне пресилена и определено не хубава. Не му давам бъдеще аз на това, независимо дали той я харесва. Апатията на Марта много бързо ще му писне.

Последно да вметна нещо за любимката на много тук – Карина. Все исках да говори, но по-добре да си мълчи. Като си отвори устата и едни недодялани, груби реплики излизат от там.
Смяхме се ние преди ден-два как някаква си тик-токърка казва, че тя е троянски кон на продукцията вътре, но има много странни неща около нея. Днес за пореден път отрязаха как Виктор я повиква за роза, а я дават директно при него как я взима. И една такава увереност струи от нея. На база на какво? Подхвърлям само и ехидния поглед, който хвърли на малката Вики като си тръгва. Нещо не е наред с тази.

След обзора ми вероятно сте разбрали, че съм отделила специално внимание на рекциите на Виктор този епизод. И беше целанасочено.
Хареса ми. За първи път го виждаме такъв. Имаше един особен поглед в много моменти. Не с лошо, а им показа да не го взимат за чак такова канарче. Писна му от някви, които си мислят и внушават, че могат да го водят за носа, както му и писна от други, които са решили, че могат да му се нахвърлят почти на ръба на изнасилването. Показа го. Заяви го ясно. И въпреки това беше галантен.

Стига толкова! Връщам се да ви чета.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 14:06 от geri1919

# 2 593

Мъж ми каза, че Марта е хубава жена, хареса я. Готина е, но вече годините й си й личат, според мен. Типична трофейна съпруга е. По някаква причина ММ каза, че щом Виктор е направил забележка на Виктория, значи я харесва. Сега се замислих над думите му и утре ще го попитам защо мисли така?

Да, така е. Мъжете, които имат нужда от одобрението на жените като думи, обикновено изразяват любов чрез критика. Един вид няма да си губи времвто да те съветва, ако не те харесва.
Интересна му е Виктория, но не колкото Алекс.

Продължава да ги гони по грозота. Само Людмила пропусна, защото го карат най-вероятно.

# 2 594
Виктор харесва и Марта, и Виктория, но те него не. Може би затова с Александра му се получава най-истинска близост.

Общи условия

Активация на акаунт