🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 232
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 595
А..... забравих "с обзора".
Людмила защо беше така незабележима днес? Никаква я няма. Нищо! По едно време се чудих къде е.

# 2 596
Не знам, вижда се, че има нещо по-специално с Алекс, но и с Марта. Между другото и с Виктория. От време на време Деница. За разнообразие Блага.
С Марта не са споделени симпатиите, тя не може да избяга от мисълта за бившия си. С Виктория не виждам нищо аз, онази целувка след карамфиленото освежаване на дъха беше бутафорна, с Блага имаше някакво сексуално напрежение в началото, но вече няма нищо, а с Деница според мен никога не е имало нищо освен уважение. Единствено с Александра видях това взаимно, красиво чувство, тези истински, ненасилствени целувки, тази химия. Беше си началото на едно влюбване. И злите сестри на Пепеляшка попариха това в зародиш. Той летеше и сияеше, те в хор гракнаха, че е заблуден и той взе да мисли и да се дистанцира. Дали действително (все пак няколко пъти отби атаките към Алекс и направи мнооого вял опит за защита, като каза, че според него тя е жертвата в конфликта) или по сценарий, не знам, залагам на второто. Ще е интересна другата седмица, да видим поредната им среща. Simple Smile

# 2 597
Искам да ви кажа, че моментът, в който Людмила получи отговор на въпроса си "Кой хвана букета на Деница?" (а именно Алекс) за мен беше истинско удоволствие. Хахаха, все е гледала криво от злоба,но като днес ...отвя ме.
Колкото и да не ми се иска да мисля така,то все пак смятам, че предаването е вече в един по-напреднал етап от някак не ми се вярва Виктор тепърва да започне да опознава Карина. То пък от нито една от двете страни никакъв интерес. Жалко. Беше ми любопитно.
Установих и какво не ми допада в Марта (освен говорът) и това е косата. Да, изглежда ми просто пусната да си расте ей така, без идея,стил. Лично мнение.
То е ясно,че идеални хора няма, но се изтипосаш по кожено костюмче тип "лоша кака", гледайки и облизвайки се уж секси, а да ти се виждат сланинки и то в ефир, някак странно.
Аз съм за Алекс от самото начало. Да видим Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 598

Това са топаджийките... само, че със "С" ОТпред
Стопаджийки

# 2 599
Целувките със Ссшка им се получават, защото Сашка се раздава. Марта и Виктория ахааа да се дръпнат, а Сашка пуска езици. Просто Марта и Виктория не го харесват. На Марта и е все тая, тя е на парти всяка вечер, ако може да поостане - супер, ако не - живота я чака. Виктория иска да спечели за победата, не заради Виктор.

Сашка ми е ужасно груба в лице, просто тая уста, тая челюст, тоя кравешки поглед и съскащия говор…. сигурна съм, че не само няма да си тръгне утре, сми ще има специална награда.

Как така само по една на седмица гони? Това няма край, бе! Не може ли да се взимат с голямата уста и да се свърши вече тая мъка?

# 2 600
Каква градивна критика, какво харесване? Просто Виктор искаше да ѝ покаже, че не позволява да го водят за носа. А аз уважавам такива мъже.

# 2 601
и аз съм за Алекс , но не я виждам тази химия. има симпатия и кавалерско отношение. но предпочита виктория и дори и дениз от която се бои

# 2 602
Според мен на този етап ток все още се колебае и няма категоричен избор. Ако харесваше толкова Алекс, не мисля, че щеше да се целува с други и да говори така с тях. С Марта например. Според мен той си пада по нея. Тази вечер на коктейла не покани Алекс, да не говорим, че отдавна не я е канил на среща. Личи си че не е безразличен, но според мен чувствата му не са особено силни. Дано да те греша или пък двамата наистина да се влюбят един в друг, защото Алекс е умно момиче и се държи на положение. Тя има най-много акъл в главата.

# 2 603
Във ФБ са коментирали, че когато Виктор иска да види гърба на Александра, действието се развива на място, което не е показвано досега. Интересното е, че тази част е изрязана в публикувания във Фейсбук трейлър. Също така в оригиналния трейлър ми се стори, че той ѝ казва "Цяла вечер исках да ти видя гърба", т.е случката вероятно се развива след церемонията на розата на някое усамотено място.

# 2 604
Някой разбра ли какво му каза Гергана, когато си взимаше розата?

# 2 605
И аз си мисля, че Виктор е дистанциран от Алекс. Заради онази среща, когато търсеха съкровището си мислех, че са единствените истински привлечени един от друг. Сега не съм сигурна

# 2 606
Ееей, много бързо са редактирали промото за утре. Онази сцена с Алекс наистина е няма вече.

# 2 607
И аз си мисля, че Виктор е дистанциран от Алекс. Заради онази среща, когато търсеха съкровището си мислех, че са единствените истински привлечени един от друг. Сега не съм сигурна
Може от продукцията да са му казали да успокои страстите и да не я кани известно време.
Не съм сигурна, че и да има избраница, може да го покаже категорично, защото няма да има съспенс и няма да се чудим още 15 епизода коя ще избере... Не знам как е в другите формати в чужбина. Ако някоя дама е гледала, нека сподели. Имало ли е случай някой ерген/мома да заяви симпатиите и любовта си само към един човек от началото или средата на предаването и да следва тази линия до самия край?

# 2 608
  • София
Кратък обзор на най-интересното:

Блажка-сексът излъчва всичко друго, но не и секс, но пък Витю видно се възбужда от нея. Разни хора, разни (без)вкусове. Герито за пореден път пробва да го изнасили, той изглеждаше доста клет в лапите й.

Боброва яко се по**а като Витю я насмете. Изобщо не й хареса да й говорят така.  Бясна беше, вероятно се е почувствала доста унижена.

Герито има само един ход с мъжете, и това е сексът. Продължава да пробва едно и също очаквайки различен резултат. Витю пък наистина не зацепва тя за какво му се сърди. Разкри се най-големият му страх, че ще ги прогони, ако не е внимателен. Явно затова гледа да не засегне никоя, колкото и тъпи изпълнения да правят.

На Дениз за пореден път някой й наруши личното пространство, ама Гергана не е Сашка да се вайка. Директно й навлезе агресивно, а Дениза се насмете и видно изглеждаше притеснена. Може би се уплаши, че като нищо ще отнесе някой шамар? Не посмя да обижда, както обиждаше Александра в аналогични ситуации. Попринцип разбирам, че е дразнещо да ти навлизат в личното пространство, но с тоя тон дето вади, много хора няма да й влязат в положението.

Това с гоненето на Александра е поредната изненада, като тази, при която се оказа, че тези без рози отиват на среща. Малко досадно става обаче, може би защото не останаха приятни образи.

# 2 609
Може от продукцията да са му казали да успокои страстите и да не я кани известно време.
Не съм сигурна, че и да има избраница, може да го покаже категорично, защото няма да има съспенс и няма да се чудим още 15 епизода коя ще избере... Не знам как е в другите формати в чужбина. Ако някоя дама е гледала, нека сподели. Имало ли е случай някой ерген/мома да заяви симпатиите и любовта си само към един човек от началото или средата на предаването и да следва тази линия до самия край?

Гледала съм формат и половина от немския Bachelor. Имаха обикновено по 2-3 явни фаворитки, без да проявяват открито симпатии към една конкретно, но малко или много, ако човек гледа внимателно, си личи коя ще изберат накрая.

Общи условия

Активация на акаунт