🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 223
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 610
Здравейте, отдавна ви чета и дойде момента и аз да се включа и да споделя една моя теория до която стигнах докато гледах последния епизод. Не мисля, че е нормално това че Карина досега не е имала среща или разговор с Виктор, и въпреки това получава роза всеки път. Според мен, ако Виктор наистина има симпатии към нея, до момента би трябвало да я е канил поне на обща среща и плюс това след разговора за майка и не съм я виждала да води някакъв разговор с момичетата. Затова реших да гоогълна за да видя някое интервю с нея, но не намерих нищо, което ме кара да си мисля за конспиратевната теория, че е двоен агент сложен от продукцията, ще си окаже вярна. Това естествено е много farfetched теория, но дори и Ния Косара се опита да проведе нещо като разговор с Виктор, докато на Кари само пълната гама от лексотанови физиономии видяхме.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 00:03 от Asddsa12

# 2 611
Не знам как е в другите формати в чужбина. Ако някоя дама е гледала, нека сподели. Имало ли е случай някой ерген/мома да заяви симпатиите и любовта си само към един човек от началото или средата на предаването и да следва тази линия до самия край?

[/quote]
В един от последните сезона на " Момата" в САЩ съвсем в началото тя си каза, че харесва само един и заедно напуснаха шоОто. И после продължиха сезона със същите мъже, но с друга мома.Нещо съвсем оплесках цитата. Sorry

# 2 612
А у нас ... един целува половината и внимава някоя да не се почувства отлъчена. Пълна романтика.

# 2 613
Щом ни четеш, знаеш, че за нас тази теория никак не е far-fetched и ние много добре си знаем, че Карина е таен агент

# 2 614
В един от последните сезона на " Момата" в САЩ съвсем в началото тя си каза, че харесва само един и заедно напуснаха шоОто. И после продължиха сезона със същите мъже, но с друга мома.
Евала, такова нещо ми се щеше да видя и тук. А момата дали е плащала неустойки? Или може би е било сценарий и са имали вече подготвена втора мома? И мъжете, които са влезли да се борят за една мома, пък се оказва, че им натрисат друга, която може да не харесат, как ли са реагирали? Simple Smile

# 2 615
Евала, такова нещо ми се щеше да видя и тук. А момата дали е плащала неустойки? Или може би е било сценарий и са имали вече подготвена втора мома? И мъжете, които са влезли да се борят за една мома, пък се оказва, че им натрисат друга, която може да не харесат, как ли са реагирали? Simple Smile
Може  и сценарий, да е било. То съвсем затриха значението на думата REALITY. Не съм гледал много от сезона , само някое друго youtube видео и не знам как са реагирали. Тези дето са дошли , за да ги дават по тв , не им е пукало сигурно

# 2 616
Добре, а каква е идеята на този таен агент? Каква функция има?

# 2 617
По мое мнение Виктор си пада само по Марта, Алекс и Виктория. Първата се опитва да му отвърне и да убеди сама себе си, но хич не е убедителна,сама не си вярва. Вика е много дистанцирана, ласкае се от вниманието му, в смисъл печели състезание и се фука пред другите, но не може да се преструва, че физически не го понася. На фотосесията, понеже не са сами, беше спокойна и играеше. Като са сами бие отбой, приказва много да не започне той с някакви откровения и да се чуди как да се измъкне.
Единствено с Алекс има взаимност, в каква степен и сила, времето ще покаже.
  Така ми изглеждат на мен нещата, може и да бъркам.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 06:13 от araselia

# 2 618
Добре, а каква е идеята на този таен агент? Каква функция има?
Потърси какво е producers plant. Основно е  човек,който е там , за да разпалва тайно конфликти или да се държи по начин, зададен му от продуцентите, оказвайки помощ при прокарването на различни сюжетни лини.Не смятам , че Карина е такава

# 2 619
  • София
Това е мястото, но защо да не е в къщата на момичетата?

Когато Дениз казва "аз съм в шок", зад нея се вижда черният ръкав на роклята на Алекс, значи нещо друго я е изненадало. Май досега не са издавали коя отпада, освен при неволните гафове с гостуванията при Цитиридис. Не знам, ще видим.

# 2 620
  • Валенсия
Интересен епизод. Усеща се все повече как финалът наближава, и играта загрубява.
Гергана беше нафиркана яко, но много ме изкефи как предизвика злобилчето Дениз, за да може да ѝ опъне нервичките, докато ѝ навлиза в "личното пространство", да я провокира да избеснее, и да я видим и нея извън контрол.
Хитър ход от страна на Гери.
Не ми е любимка, но със сигурност ми е в пъти по-симпатична от рускиня, туркиня, злобкиня и сие. Нахалничка, досадна е, но не е толкова проста, колкото се опитват да я изкарват.

Радвам се, че високата Вика си тръгна. Дразнеше ме с изявите си в последните предавания.

Връщам се да ви чета.

# 2 621
  • София

Ергенът - Епизод 16   14.04.2022

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 03:22 от Mari_Mar

# 2 622
А у нас ... един целува половината и внимава някоя да не се почувства отлъчена. Пълна романтика.

В този немски сезон, който гледах по-обстойно и повече ми е останал като спомен, нямаше изобщо такова нещо да нацелува почти всички и то от първата вечер - днес едно момиче, утре второ, после трето. Малко като в детската градина. И целувките едни стерилни като в детската градина.
В немския Bachelor целувки имаше едва на финален етап, когато бяха останали 3, май, и пак не за всички.

# 2 623
  • Мюнхен

Много мило. Sweat Smile

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 05:04 от АДРИЛЕО

# 2 624
Скрит текст:

В този немски сезон, който гледах по-обстойно и повече ми е останал като спомен, нямаше изобщо такова нещо да нацелува почти всички и то от първата вечер - днес едно момиче, утре второ, после трето. Малко като в детската градина. И целувките едни стерилни като в детската градина.
В немския Bachelor целувки имаше едва на финален етап, когато бяха останали 3, май, и пак не за всички.
В последния немски не само ги целува, ами и спа с последните 3 една след друга. Беше един мазен комплексар, симпатичен на външен вид, обаче взел се много на сериозно.
Ама на мен немските са ми били всички супер скучни. Гледала съм тук таме по някоя серия. При наще има доста повече интрига.
Единствено гейския немски сезон ми беше интересен.

Общи условия

Активация на акаунт