🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 261
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 565
Съжалявам да го кажа, но има нещо у Марта. Много е красива и чаровна и секси, но погледа и говора ...не зная умствен дефицит или следствие от някакви наркотици е, или просто ужасна поза...

Ми не, според мен е от типичното течение тип хипстъри. Говори на жаргон, за това не се чува, тъй като не артукилира. Повечето, които ходят на Градина и сие са именно такива. Това си е съсловие. Имам доста познати, които говорят точно така. Например, Юлиян Вергов е нещо подобно, но тъй като е артист артикулира, а тя не.

# 2 566
На страната на Александра съм и искам тя да спечели, обаче има брутална брада тази жена 😀 Честно, никога не съм виждала такава огромна квадратна челюст!

# 2 567
  • Варна
Когато дадоха промото, не гледах внимателно и когато чух ,,в шок съм", си помислих айде Блага хваща пътя. Ще гледаме утре. Simple Smile

# 2 568
Значи явно е поза, станала навик
Може Марта да си тръгва, или Виктория. Кой знае. Честно казано дано е Блага. Срамота е още да се излага

# 2 569
Какво става? Всички са приятелки, от кога, как така стана? Всички с/у Сашка, вече не съществува. Тя говори с всички и всички си говорят с нея. Това сигурно е снимано преди големите скандали и сега ни ги представят тези кадри.

# 2 570
Не знам, изчетох мненията ви, и се чудя само аз ли видях злобата в очите на почти всички моделки, с изключение на Алекс?
Алекс като чели гледаше с нежност фотосесиите, докато Дениз, Виктория, Блага - с открита злоба към всяка от останалите съперници.
Не си само ти, и на мен така ми се стори, но реших да не коментирам, за да не бъда заклеймена като проявяваща овчи възторг към Александра. 🤣

# 2 571
  • Варна/Лондон
Шоуто го правят няколко, и тапети и храстчета като Мия Косата, Вики Синузита и Карина Невидимата да заминават. После Руската невестулка под ръка с Людмила и Бонбони ерата. Другите могат и да поостанат, стават за пълнеж.

# 2 572
  • Terra incognita
Абе, не знам. Тази Александра май и мен успява да омае. Или просто онези й изписаха вежди.
Някакво благородство има в нея. Да, не е класическа красавица, но има нещо, което грабва. Харизматична, чаровна, специфична. Очите й са много топли, напомня ми Покахонтас, или кошута.

# 2 573
Според мен, ще махне Алекс за да не я обиждат повече!

# 2 574
Значи явно е поза, станала навик
Може Марта да си тръгва, или Виктория. Кой знае. Честно казано дано е Блага. Срамота е още да се излага

Мъж ми каза, че Марта е хубава жена, хареса я. Готина е, но вече годините й си й личат, според мен. Типична трофейна съпруга е. По някаква причина ММ каза, че щом Виктор е направил забележка на Виктория, значи я харесва. Сега се замислих над думите му и утре ще го попитам защо мисли така?

# 2 575
Мен пък Гери ме кефи! Не знам защо, ама е сладурана... не знам, дали забелязвате, колко истини за предаването казва между другото, колкото и на вид неадекватно да изглежда.
Точно. Казва нещата много открито.
Днес за пръв път видяхме Виктор да губи контрол над емоциите си. И заслугата беше нейна.

# 2 576
Няма да има изгонена утре. По 1 на седмица отпадат.

# 2 577
  • Terra incognita
И аз бих загубила контрол над емоциите си, ако някой ми се натиска нон- стоп и не разбира от намеци. Всеки би.

# 2 578
Иска ми се вече да видя открити чувства, любов, силно привличане, а не флирт с всяка, целувки и милувки зад всеки ъгъл. Не е ли време вече да се разкрие малко този мъж. На мен Марта не ми допада нито на външен вид нито по характер, но това не е от никакво значение! Бих се радвала да видя любов, трепет в очите и истинска тръпка между ергена и някоя от дамите. Която и да е, това е без значение, защото ако е истинско ще бъде красиво...

# 2 579
По някаква причина ММ каза, че щом Виктор е направил забележка на Виктория, значи я харесва. Сега се замислих над думите му и утре ще го попитам защо мисли така?
Най-вероятно защото човек обикновено отправя градивна критика към хора, за които му пука. За останалите не би се хабил.

Общи условия

Активация на акаунт