🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 215
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 655
Сашо Кадиев абсолютно неадекватен към Виктория в Преди обед Thinking
Дълбае за опита за изнасилване, разпитва я, "ти предизвика ли го с нещо",
после за роднините и в Украйна, тя казва, че вуйчо и на фронта, Сашо пита-  а той жив ли е?..
Не му е за пръв път да е толкова неадектватен и най-вече несъобразителен !!!
Толкова ли няма други подходящи за водещ ?! Sad

# 2 656

С глас се смях Sweat Smile
Някой по-назад беше писал, че бяга като Хъмпти-Дъмпти. Има нещо такова Grin
Много си е повярвала, че е съблазнителка, ама се е подлъгала.

# 2 657
Честит Рожден ден на Виктор. Да е жив и здрав и дано намери жената, която търси! Blush

Фотосесиите бяха забавни вчера. Май тази на Деница най-много ми хареса. И на Денис , даже се учудвам, че ще го кажа. Grinning Алекдандра повече ми приличаше на монахиня с тази забрадка на главата, отколкото на Пепеляшка.Трябваше да е с друг тип рокля и без това ужасно нещо на главата.  
Капитонова за мен беше облечена нелепо с този гащеризон не ми хареса. Приличаше ми повече на бригадирка. Можеха да я направят тип немските фермерки с техните рокли.

Блажка СекЦа ми беше малко нелепа. Тя има прекалено миловидно излъчване, за да е фатална жена и то в садо мазо стил. Ролята на лолитка повече й отива. Трябваше Гергана да я сложат, щеше да се справи перфектно. Joy Като цяло фотосесията ми хареса, но ако беше друга жена на наейно място.
Фотосесията на Гергана беше трагикомична. Виктор си мечтаеше да това дърво да се счупи и той да избяга. Joy Беше забавно как го беше приклещила Гергана, но измъчената физиономия на Виктор още ми е пред очите. Joy

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 11:23 от daizy_g

# 2 658
Вчера Александра на мен ми приличаше на селска девойка отколкото на Пепеляшка. Пепеляшка не носи забрадка. Жалко, че вчера Капитонова спечели - не ми беше интересно отново да гледаме нейна среща с Виктор.

# 2 659
  • София
Виктория явно има доста богат спонсор.Гледам сторитата и в ИГ, кара Mercedes GLE coupe (имам същата), едва ли е от ритуалите по 20 лв. Grinning

# 2 660
  • София
Така - разбора и от мен:

Марта - според мен тя също го харесва, но определено той нея повече. Държанието й не е такова, защото не е привлечена от него, а защото е жена на определени години, с дъщеря, която ще я гледа и не иска да се излага, като му се мята на врата и му се натиска. Тя е от този тип жени, които знаят, че мъжете ги харесват и се оставят да бъдат ухажвани. И много добре й се получава. Дава му леки аванси, че го харесва, но стои настрана и чака той да поема инициативата. Което за мен е в пъти по-класно от примерно Гергана и нейния агресивен начин на атака. Мисля, че когато бяха двамата в неговата къща, ако нямаше камери, доста по-сериозни неща щяха да се случат от правенето на паста и две леки целувки. Мисля, че към нея изпитва дори сексуално влечение точно, защото тя хем излъчва флуиди, хем се дърпа и по тои начин го провокира още повече да я преследва и да я иска.

Александра - и за нея смятам, че Виктор я харесва, но по различен начин от Марта. Към нея не виждам да изпитва нещо сексуално. По-скоро някаква нежност. Нея я вижда, като ранима и чувствителна жена, която има нужда от закрила. Мъжете доста кълват на такива типажи, защото се чувстват мачовци, супермени, готови да спасят милата и онеправдана дама. Тяхната фотосесия беше много нежна и чувствена.

Блага - фотосесията беше много смешна за мен. Блага, с ниското си, мазничко, трътлесто телце тип табуретка, се опитваше да му пръска сексапил. А Виктор си беше абсолютен професионалист и не вложи нищо повече от това, което се изискваше от него. Честно казано фотосесията с Дениз, според мен им беше мнооого по-секси. А с Виктория беше много сладка

Виктория - за нея съм убедена, че не го харесва. Иска да спечели само, за да натрие носа на Александра. Ако Алекс се махне и тя ще изгуби интерес.

Другите са само статисти за пълнеж - към никоя нищо няма.
Интересно ми беше това, че се получи нормален раговор между Александра и Дениз. Странно ми беше обаче, че Дениз не се скара с Гергана, въпреки разправията, която стана между тях. Дали Дениз, след онази викторина на Виктория не се е кротнала и не е решила, че с това поведение няма да станат нещата, не знам, но за сега виждам промяна. А Гергана според мен снощи беше пияна и то много. Чак фъфлеше, докато говори, когато се лепна за Дениз.

Връщам се да ви чета

# 2 661
Абе има нещо че я е страх, защо не и вдигна скандал и не почна да се мята и врещи както правеше с Александра.
Явно е усетила , че Гергана като нея е от маалата и има опит в заяждането, и няма да има проблем да я хване за косата. Иска ми се Гергана пак да притисне Дениз,малко и Викито, пак да е crazy, ,много ги вцепенява и това ми харесва. Хехе

Дениз да се страхува от Гергана? Абсурд. Гергана е безопасна игла.

# 2 662
  • софия
Повтарям се аз, обаче как да не споделя като ми избоде очите - на Блага й стърчаха сланините през каишките на костюма. Хич не ми е секси. Неудобно ми беше да гледам фотосесията с Гергана, на Виторио също не му беше приятно.

Ако трябва да предположим коя е конкуренция, както се изрази Дениз, залагам на Деница или Марта. Обаче няма логика да оставиш момичета, които не харесваш (Гергана) и да отстраниш някоя от тези, към които уж имаш симпатии.

+ на Виктория май й стана ясно, че номерата й няма да минат при Виктор и може и да се кротне малко, друга стратегия да предприеме ;д

# 2 663
  • София
Според мен Дениз не отговори по-агресивно на Гергана, защото Гергана не я атакува агресивно, както правеше Александра. Александра започва да вика, Дениз се включва и тя, започват да си крещят, да се обиждат и накрая скандала е готов и Александра ревейки се изнася на някъде. С Гергана това няма как да стане - тя е от този тип хора, който могат бавно, тихо, с провлачен и спокоен глас, да ти скъсат нервите, без изобщо да се наложи да повишават тон. Видяхме я, когато беше ядосана и се разплака. Хем беше ядосана, хем говореше тихо, кротко и провлачено. А това наистина може да изкара човек извън нерви, което на мен лично много ми харесва, когато става въпрос за спор между нея и Дениз.

# 2 664
Оказа се, че имам позната, която работи при Деница. Много нелицеприятни неща ми разказа, само малко ще ви споделя тук.  Деница ѝ е шефка. Постоянно си има мъжко обкръжение и все от женени. Единият я уредил на тази работа, другият направил луксозен ремонт на къщата ѝ, трети я води по екзотични почивки. На работа се вясвала 2-3 пъти в месеца - да разпише каквото са ѝ казали. Шеф си е (нали имаше предположения, че се представя с друга длъжност, вярно било писаното във визитката), но недолюбвана от жените, особени тези, чиито мъже се забавляват с нея.
Другото не мога тук да го пльосна, че ще ми излезе има на клюкарка. Stuck Out Tongue
И тихУ, това  на уше ви го казвам и само на вас!

Сега ако го чете тежко им на подчинените и Simple Smile, ще ги почне всичките. И аз имах такава шефка, не им звиждам, но за щастие се отървах от нея като си смених работата. Иначе личи, че е дразнител.....

# 2 665
Много ми хареса как Витя нареди злобната рускиня, но не мисля, че в реалния живот би постъпил по този начин. Все пак, да не забравяме, че ергенът и момите не са сами там. Кой знае колко хора има зад кадър. С връщането на гривната на Александра- също. Постъпките му са като на изключително адекватен и интелигентен мъж, какъвто според мен той не е. Не казвам, че е лош, защото не го познавам човечецът, но но и супермен не е.

# 2 666
Според мен са им трили сол на главата заради гродните скандали. Затова и Виктория се поспря, и Дениз и Люса се кротнаха.

# 2 667
Изобщо не я е страх Дениз от Гергана, просто я остави сама да се излага и да свърши мръсната работа, а тя на неин фон да се покаже като много уравновесената. За разлика от Александра, Гергана започва да създава драми и непровокирана, та направо е като златна кокошка за Дениз и компания.

Освен на Хъмпти-Дъмпти, на мен в първия момент Блажито ми напомни на следното, само че тя е хобит, който отива на секЦуално приключение:

# 2 668
# 2 669
Да седи Александра, не ми пречи.
Ама утре да сложат среща с Карина, и там другия пълнеж дето остана. Аман от Виктория и Александра и Дениз.

Крайно време е, това момиче проспа шоуто, бе като инспектор- наблюдател. Ни го гонят, ни го канят, ни се вре и не кани господина - височайшата персона .
Радва ме, че Егненът все пак не  кухолейков нацепен батка. Разсъждава, може и да му подсказват от продукцията , че се вихрят войни и той си стои встрани, но пък долавя кой какъв е, не като да няма мисловен процес.

Общи условия

Активация на акаунт