Сашка гледа без злоба.
Сашка е ужасно същество, ама се преструва, щото напипа … тънката струна на завалията. Ако има повече време и Виктория ще я напипа и отиграе по-добре. И преди съм писала за мен и Сашка, и Дениз, и Капитонова са на едно ниво. После идва Секца, която иска да е, като тях, но течението между ушите ѝ ѝ пречи, Марта, която ги отвя още с влизането, но ергена хич не и е на сърце та им го остави да си скубят косите за него, Деница, която се опитва да го играе зряла и престижна, но е само пре(зряла), Гергана, която не може да понесе, че не я харесват, обаче и тя, като Секца, освен да се предложи директно и агресивно друго не знае. Секца поне е по-кротък, ако нямаше камери щеше да му се получи. Малките, които изобщо не знам чий го дирят в предаването. И Витя, който се опитва да го играе изтънчен джентълмен, обаче освен “много мило” друго не предлага, пък тия, дето са ги навряли вътре “много мило” не пият, карат или обличат. И те така! Уж да е по-различно това предаване, пък то стана, както обикновено.