🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 220
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 640
И аз гледам само в четвъртък. Петък и събота са за хелса, информирам се за завалията от тук и по време на рекламите.
Сашка гледа без злоба. Joy Сашка е ужасно същество, ама се преструва, щото напипа … тънката струна на завалията. Ако има повече време и Виктория ще я напипа и отиграе по-добре. И преди съм писала за мен и Сашка, и Дениз, и Капитонова са на едно ниво. После идва Секца, която иска да е, като тях, но течението между ушите ѝ ѝ пречи, Марта, която ги отвя още с влизането, но ергена хич не и е на сърце та им го остави да си скубят косите за него, Деница, която се опитва да го играе зряла и престижна, но е само пре(зряла), Гергана, която не може да понесе, че не я харесват, обаче и тя, като Секца, освен да се предложи директно и агресивно друго не знае. Секца поне е по-кротък, ако нямаше камери щеше да му се получи. Малките, които изобщо не знам чий го дирят в предаването. И Витя, който се опитва да го играе изтънчен джентълмен, обаче освен “много мило” друго не предлага, пък тия, дето са ги навряли вътре “много мило” не пият, карат или обличат. И те така! Уж да е по-различно това предаване, пък то стана, както обикновено. Unamused

# 2 641
  • Terra incognita
Дениз да се страхува от Гергана? Абсурд. Гергана е безопасна игла.

# 2 642
Хора ,от  интрото за утре когато Дениз казва “мале аз съм в шок” , Алекс си е отзад.
Какво се случва?
Ако остават Люси и Алекс и Людмила получава роза,Алекс все още ще си е на подиумчето.

# 2 643
Александра май в някакво интервю беше споделила, че Марта й казала някакви хубави неща като си тръгвала. Та аз смятам, че довечера се случва следното. Отпада Марта. Виктория казва: "Отпадна най-голямата ми конкуренция". Марта казва нещо за финал на Алекс. Алекс казва: "Благодаря за всичко." и тръгва към Марта.

# 2 644
Дениз да се страхува от Гергана? Абсурд. Гергана е безопасна игла.

Аа, не мисля, че е чак толкова безопасно. Като нищо може да й оскубе косите и прочее. Гери има изразени мускули, ако сте забелязали, значи тренира, т.е. не е чак толкова слаба физически. После, може да реве и да мрънка, но ако я нападнеш, ще отвърне физически, то си показва агресивност някак и с Виктор. За разлика от Дениз, тя не проявява ирония и злоба, а агресия като е наранена. Дениз си обра перките, защото видя, че Гергана подпали още на сесията и усети, че нещата отиват на скандал.

# 2 645
При Александра ми се струва, че довечера за нея ще важи приказката - Не се знае какво печелиш, когато губиш!

# 2 646
Здравейте. Отдавна не съм писала, защото повечето неща се изтъркаха вече. Предаването става все по-еднообразно. В началото гледах с интерес, а сега понякога пропускам по някой епизод и, когато гледам следващия, виждам че нищо не съм изпуснала. Групата говори срещу и се кара с Александра, на коктейлите седят седнали, пият и се надпреварват коя да отиде с него на пейката. Разговорите там насаме с Виктор са супер безсмислени. Рядко си говорят за нещо смислено като работа, семейство, бъдещи планове, хобита и т.н. Все неща, за които нормалните хора, целящи да се опознаят, си говорят. Да не говорим, че Виктор продължава да е ужасно изкуствен, скучен и дразнещо любезен. Личи си, че около 80% от ситуациите са режисирани. Естествено поведение и реакции виждам само когато жените се карат и злобеят в негово отсъствие, и когато някоя се напие. Grinning

А снощния епизод беше много вулгарен. Фотосесиите на Гергана и Блага бяха отвратителни. Те не бяха секси, а долнопробни. Не знам как може да излъчват подобни неща в национален ефир.

Като цяло, повечето момичета вече доста се изложиха, но най-голямата излагация беше на Гергана. Като започне да се натиска на Виктор, когато са насаме, ми прилича точно на платено момиче, което го "зарибява" в някой нощен бар с цел той да поиска услугите й. Извън вулгарното й поведение, се държи абсолютно неадекватно. Не знам как се чувства сега, когато се гледа отстрани. Блага също се държи като лека жена, но е една идея по-сдържана. За съжаление, младите жени като тях двете, се срещат масово.

До този момент, най-достойно и адекватно се държат Марта и Деница.

# 2 647
А снощния епизод беше много вулгарен. Фотосесиите на Гергана и Блага бяха отвратителни. Те не бяха секси, а долнопробни. Не знам как може да излъчват подобни неща в национален ефир.
Като им пуснаха на тези двете фотосесиите гледах часовника и се чудех в 21ч и малко, нормално ли е да се излъчва. Поне да мине 22:00. Не, че интернет не е пълен с подобно съдържание, че и доста по-разкрепостено 24/7 и все пак това е продукция по национална телевизия. 
Блага може и много да иска да е ходещ секс, но е ходещо противоречие. Хем много си се кефи  каква "сексапилна съблазнителка" е , хем е толкова неуверена, че е чак пред нервен пристъп и постоянно търси нечие одобрение и потвържение, че е на прав път.

# 2 648
Фотосесията с ГеритУ ме върна назад,едно време когато децата бяха бебета и ги преобличах,така се пъчеха и дърпаха като завалията снощи. Направо се ашладиса с дървото от зор да държи Гера по-надалеч.
На коктейла беше пияна заляна и понеже ѝ е ясно,че нейната песен е изпята,влезе по-рязко на Дениз.Оная пък си премълча защото видя,че Гергана е пияна и не се знае какви ще ги изприказва. Те двете движат в едни среди,ГеритУ добре може да я нареди,това не е Сашка да го играе ощипана госпоИца.
Смятам че,срещата между Общи и Виктория беше по идея на сценаристите,както и последвалия разговор вечерта,в който уж той и показва кой води парада. Да,ама не,Виктория първоначално се стъписа,но бързо се окопити и ще продължи да”натиска”
Радвам се,че Тъпото си замина,съжалявам,че не взе и Ния с нея.
С нетърпение чакам довечера,Алекс няма да си ходи,най-много със завалията да отскочат до някъде.
Искам Карина на среща! Двоен агент била 😂,тя милата на две магарета сено не моЕ да раздели.
Допълвам,пропуснах Блажка,ходещия секЦ. Жалко,по-жалко,най-жалко създание,кюфтето го играе съблазнителка,мании

# 2 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Денис, пак беше с рокля, която деколтето и беше до пъпа 😄 Много ми е смешна с тия рокли, то нищо няма ма деколте сложила огромно .
За мен Виктор си харесва Марта и туй то, точно като хлътнал хлапак беше снощи с нея. Моя мъж преди да се гаджосаме беше същия когато излизахме. И все я пита, как беше целувката, хили се на глупостите ѝ, ама направо ме върна назад във времето 😄
Понеже тя не реагира както той иска се е насочил към Александра, а Виктория според мен го натискат от продукцията да я кани ма срещи и т.н.
Няма да се очудя ако спонсора и е платил за да е повече време в кадър.
Мен ми хареса пък снощи фотосесията на Блага, ама като се загледах след като споменахте и коремче и палски е отпрала.
С Александра бяха нелепи, то костюми, то обувка паднала се от зрънчо😄

# 2 650
Oooooo! Бях забравила. Имаме си birthday boy.

Честит да е рождения ден на Виктор!
Да е жив и здрав.  
Дано намери това, което търси. И дано е късметлия и това, което търси, да е това, от което има нужда.

# 2 651
Бяхте прави за изрязаната сцена от Ергена промото за днес в страницата. Ами няма го диванчето и гърба с Александра, а в предаването го дадоха...

# 2 652
А къде видяхте Карина да се радва, че малката В. си тръгва? Аз видях обратното - очите й се насълзиха. Може би, прави някак тик с устата нагоре, някакво подобие на усмивка? По памет коментирам от снощи...

# 2 653
Сашо Кадиев абсолютно неадекватен към Виктория в Преди обед Thinking
Дълбае за опита за изнасилване, разпитва я, "ти предизвика ли го с нещо",
после за роднините и в Украйна, тя казва, че вуйчо и на фронта, Сашо пита-  а той жив ли е?..

# 2 654
Марта явно доста години е била жена, която е гледала детето си и се е наслаждавала на хобитата си. Доколкото се говори, бившият ѝ има нова доста по-млада приятелка и някак на Марта ѝ се иска да му  докаже, а и на себе си, че "още става".
Дано това не рефлектира върху дещеря ѝ, защото е в доста специфична възраст и връстниците ѝ могат да бъдат доста несъобразителни.

Общи условия

Активация на акаунт