🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 016
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Според мен, това, което Виктория К. размахва е нейна гривна или часовник - един вид "виж ме аз какви скъпи бижута получавам за подарък, а ти с  твоята тъпа гривничка"..
Нейният е, и на предната страница поставих снимки
ето и още една

Скрит текст:
Александра явно дава гривната, защото доколкото може да се види, не е на ръката й в този момент.

А часовникът, си е на рускинята - просто го е свалила и го размахва.

# 61
На Витя ще му ходи такова боди, как мислите? 😁

# 62
  • Вестерос
Мерси  за темата! Flowers Rose

# 63
Благодаря за темата! Flowers Rose

Блажка стърже дъното със сторитата си... Бива, бива да си тъп, но чак толкова. Че и пожелава на хората никога да не губели близки. 🤦‍♀️ Не знам да е открита рецептата за безсмъртие все още. А иначе ѝ е много тъжно, но се нагримирала и нафилтрирала...

# 64
Благодаря за темата Flowers Rose
Пръстенът за победителката ли ще е?

# 65
Обувката пък за какво?

КОЯ Пепеляшка си изгуби обувката?

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 14:02 от geri1919

# 66
  • Terra incognita
Тамън сядам да обядвам и чета, че Венета ползвала Сашкиното легло за нужник. 🤢
Дано само се е напишкала, че ако е другото...
Това вярно ли е, изобщо? Трудно ми е да повярвам, че човек, жена, без тежки психически отклонения би го направил.

# 67
  • Варна
Тамън сядам да обядвам и чета, че Венета ползвала Сашкиното легло за нужник. 🤢
Дано само се е напишкала, че ако е другото...
Това вярно ли е, изобщо? Трудно ми е да повярвам, че човек, жена, без тежки психически отклонения би го направил.

Въобще не се съмнявам в нейните способности, особено, когато е пила.

# 68
  • Terra incognita
Прегледах и сторитата на Блажка 😒😒😒
Не знам кой е починал, светъл му път.
Но е пълна простотия да си пускаш подобни сторита, в които ръсиш тъпотии на килограм и се опитваш да докараш скърбяща физиономия, подтискайки доста неумело усмивките си.
За пръв път щяла да ходи на погребение и реши да осведоми целия свят за това. Все си милсех, че след гащите по- надолу не може да падне, но ето, че може.

# 69
Най-хубавото е, че довечера още 1 хваща пътя. 😄 Второто най-хубаво е, че ще има материал за тази тема. 😁
Гледах сторито на Дениз в тоалетната. 🥴

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 14:41 от Лиси

# 70
Още малко материал за хората без Инстаграм.

Людмила с лексиконските клишета в стил "ти си роза, ти си крем".
Скрит текст:
Предупреждавам, че няма пострадали гризачи или змии в тези сторита, макар Питонова да се провиква в едното "Аз съм змия":
Скрит текст:

# 71
Дениз уж се гримирала хубаво ... Ами не, на последната скрита снимка гримът й е потресс.

Между другото, само от сторитата на тези момичета може да разбере човек, че работят единствено над себе си/ някой чичка. Коя нормална работеща жена ще се шляе всяка вечер през седмицата по механи и нощни заведения?

# 72
https://vm.tiktok.com/ZMLC1UY8g/

Ох, попаднах на това видео. Много смешно 😀

# 73
😂 хаха всеки се излага според възможностите си. Кухи като хралупи.

# 74
Ма как работят над себе си бе?! Такива нанадолнища, че просто нямам думи! Теодора такова вулгарно същество, двете змии, ама много точни животни са си избрали - Дениз и Питонова, Людмила е просто тъпа, това не е самочувствие, а си е чиста проба глупост. Венета... какво да кажа... алкохолно петно. Долнопробна история, жалка.. Е така ще си висят по кръчмите още един сезон, ще ги пощипват пияни смотаняци по тоалетните и "славата" им ще залезе без да оставят следа от себе си. Хората скоро няма да им помнят имената. Ужасни същества!

Общи условия

Активация на акаунт