🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 179 000
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 810
Витаминче Най-правилно е да ги игнорираш и доколкото е еъзможно да избягваш контакт.

# 811
Тъкмо пишех това, което Карма написа: изобщо не трябва да им играеш играта на такива, те се хранят от хорското внимание, независимо положително или отрицателно. Пълен игнор, точка!

# 812
Средно се движим по 80+ страници на епизод. На всеки два епизода по нова тема. Това и в най-силните години на Биг Брадър, не беше такава реакция.
Кое е толкова обсъжданото? Още търся причината за интереса за това зле скалъпено предаване

# 813
Не искам да го защитавам Виктор, защото напоследък го виждаме само в ролята на възглавничка на дивана т.е само за украса.
Обаче ако вътре не е взел отношение по скандалите им и някаква позиция как е неприемливо поведението и от едната, и от другата страна, сега полезен ход няма.
Предаването вече е заснето. Какво да направи?
Да кара жени на 30 години да се извиняват на други жени? Не става!
Да прекрати отношения с тях? Не вярвам да поддържа отношения с която и да било.
Да ги укори публично? Много не върви, защото той е бил там (аз забравих изобщо че е там), не е разбрал какво става и не е взел отношение. Да е взел. Продукцията не е приключила, не знаем какъв му е договора и доколко може да го прави. Освен това и силните укори могат да наведат към силни предположения за "победителката"
Полезен ход няма.

# 814
Виктория е класически емоционален насилник и крейзимейкър. Със своя спокоен и равен тон, със завидното хладнокръвие и майсторско извъртане и манипулиране
Скрит текст:
на на нещата, може направо да подлуди човек и накрая да го посочи с пръст, че не е добре с нервите.
Честно казано, тръпки ме побиват от тази жена. Жестокостта и липсата на емтатия в нея малко ми граничат с...
[/spoiler]
И какъв е правилният начин човек да се реагира на такъв индивид? Очевидно не е този на Александра.
Питам, понеже имам една такава "виктория" и аз в ежедневието си, и една такава "блага'" дето й се връзва по същия начин...

Витаминче, и аз подкрепям предишните две мнения. Водила съм много такива битки. Загубена кауза са. Лошотията не спира, напротив, блика все повече и повече. Че и по-страшно става. Стигнах до извода, че от такива хора трябва да се бяга на далеч. Грешно е да се опитваш да доказваш правотата си. Още по-грешно е да си мислиш, че такива хора подлежат на промяна. Не, не подлежат.

# 815
Да, аз не твърдя, че Дениз е някакъв много добър човек. Просто смятам, че лошите хора не се раждат такива и не смятам, че това, че Сираков е бил богат и по-възрастен, означава, че тя не го е обичала.
Между другото глесах сега Венета в Преди обед. Според мен не е болна, а с махмурлук, но поне не беше пияна. Стана ми много мъчно, защото има много тежко минало. Надявам се да намери начин да си излекува алкохолизма и да създаде семейство, защото сега с това поведение не знам как ще стане. Той мозъкът й е изпържен от постоянното пиене и едвам й протича мисълта. Иначе е симпатична жена, но чалгарският стил и поведението й я правят да изглежда малко противно. Интересно дали е вярно това с леглото. Дано някой тук да намери информация и да потвърди или опровергае.

# 816
  • София
Да, тормози се от стадо отличникът/отличничката, по-хубавката, по-харесваната. Мен лично са ме забавлявали такива прояви по-скоро.

Забавно Ви е било, защото не сте били обект на истински тормоз. Тормоз като този който упражняват върху Алекс може да доведе едно 15-годишно момиче до това да посегне на живота си. Нищо забавно няма в подобна агресия. В никоя агресия всъщност. Но тук съвсем.

Че дори известни, красиви и талантливи момчета на по 20 години също /Денис Теофиков/.
Между другото, начина, по който тези 11 жени нападат 1 ми напомня на онзи клип, който взриви Фейсбук по НГ, където 10 деца бяха наобиколили едно момче. Един го биеше, другия снимаше и всички се смееха. А после го качиха в интернет. Ситуацията в предаването за мен е същата

# 817
И аз съм на мнение, че такива селски тарикатки трябва да се игнорират. Колкото повече търси вниманието ти с провокации, колкото повече не я забелязвай. В един момент преминават от нападение в защита.
Последното го казвам, защото съм забелязала, че такива хора обикновено са много раними, когато са в ролята на нападнати. Самият факт, че не говориш с тях ги побърква, а ако направиш и някой пасивно-агресивен коментар от типа на: “здравей, как си днес, да не си болна нещо?” или “много хубаво костючме, виждам, че ти е любимо и честичко си го носиш, супер ти седи” после дълго време ближат рани от егото си. Пионки като Блажка подминавам и без да поздравявам, те не са фактор

# 818
Тъкмо пишех това, което Карма написа: изобщо не трябва да им играеш играта на такива, те се хранят от хорското внимание, независимо положително или отрицателно. Пълен игнор, точка!
Не, не, игнор не става. Както при Александра - тя е там, колкото и да игнорира, не може до безкрай. Дори тя да си мълчи и да не говори с тях, те все пак й влияят и намират начин да я тормозят. На едно затворено място игнор не мисля, че е възможен.
Мисълта ми е..какво можеше да направи тя по различен начин, за да се противопостави, за да ги изиграе, вместо те - нея?

# 819
  • Варна
Нищо, или шамари или мълчание, но според мен само от първото ще разберат 😂😂😂

# 820
Мисля, че трябва да кажеш нещо повече за твоята ситуация, така е трудно да си представим. За разлика от онея клявки ти сигурно не живееш с въпросната. Колежка може би?

# 821
  • В царството на игрите:)
А на мястото на Александра ще ги съдя след всичко бълвано по неин адрес.
Да, да, колкото се съдиха участниците в ББ и тем подобни. Хванал си се на хорото и ще го играеш. Лошото е, че и награда няма да имаш, щото Виктор ще си остане ничий Simple Smile  И преди писах, че ако някой е влязъл там с 22 жени с идеята да се обичат е пълно ку ку. Агресия има там и хапане. То го има навсякъде около нас, но не го дават по телевизията Simple Smile Пък и точно това прави рейтинг, а не четенето на книжки и високоинтлектуални разговори. Усещам, че много бъркаме реалния живот с телевизията. Не ме кефи как се държат с Александра, но и тя бере плодовете на непремереното си поведение. Изпусна играта в един момент и не успя да се обгради с правилните алигатори. Лошото е, че колкото повече гледам, толкова повече никой не ми харесва и това не ми харесва, защото поне една , две трябваше да са адекватни, но и аз ако съм поставени в тези условиуя не знам дали ще остана дълго нормална. И Виктор в нищо не мога да го упрекна, защото за такова нещо човек не може да е подготвен и не съм сигурна,, че има полезен ход, а и сценарй трябва да се следва...
По - назад писах, че Венета ми беше симпатична и съжалявам, че напусна, но след Цитиридис си връщам думите назад. Стана ми противна и явно е било време да си ходи. Жалко, и тя си изпусна шанса с лиготии.
Чета ви с интерес, но с напредването на предаването все повече влизаме във филм, който е далеч от реалността там. Сигурна съм. Виждаме това, което ни показват и ни клатят в посоката, в която искат.

# 822
За съжаление това е вярно, без скандал няма рейтинг. Хората това искат, зрелище. Аз смятам, че като се облъчват с такова агресивно поведение отвсякъде няма как да се чудим колко изнервени хора срещаме. Но дали иначе някой би гледал?

С моите приятели това си говорихме преди няколко дена по повод това предаване. Ако ни вкара някой нас в една къща, ще си пием винце, ще си почиваме и ще си говорим. Запознахме се още
През студентските години с тях и веднага си паснахме, дори като не се познавахме. Е такова нещо няма кой да гледа, ще ни свалят веднага от ефир 😄

# 823
Най-вероятно Алекс е дразнеща,но нищо не оправдава това на което е подложена.Още повече,че идва от компроментирани жени,с повече или по-малко дефицити от разнородно естество. И тук идва Виктор джентълмЕНИНА.
Ще ме прощава,но няма начин да не е бил запознат с това,което се случва. И мълчанието му идва да сложи край върху всички заучени фразички.Издиша като спукан балон и той.
Сашка да си върви най-добре,няма полезен ход,отказва му розата и довиждане. Без никакви обяснения. Разбира се,това не е в нейната драматична природа,та дори и да го направи ще е с ред сълзи,ред сополи.
Иначе довечера очаквам долната руска  бляд да пита Сашка дали е вярно,че е била стриптизьорка.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 16:39 от Viliiv

# 824
За отвличането с мотора ще е много яко да вземе Гергана - ще им увисне сопола на всички.

За довечера евентуален спойлер:
Скрит текст:
От показаният клип, единствените, които не влизат в кадър с роза са Марта, Ния-Косара, Карина и Дениз. Не мисля, че ще са Дениз и Марта изгонени. От останалите две си мисля, че е по-вероятно да изпрати Ния-Косара

Общи условия

Активация на акаунт