🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 075
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 75
Обувката пък за какво?

КОЯ Пепеляшка си изгуби обувката?
Ще се замерят с нея.

# 76
Би трябвало днес да покани Дениз, а утре с мотора да е КапиталоПитонова. Странно ми е това изказване на Виктор, че мнението му за Дениз се променило. Какво толкова може да види в една долнопробна парцалеса? Ако на финал наистина останат Капиталова и тя, струва ми се, че той просто няма добра преценка или има отвратителен вкус за жени. Вярно, че той не е свидетел на интригите им, ама пък толкова ли е заблуден, че да не може да прецени какъв човек стои срещу него?
Аз лично не съм особено впечатлена от разговорите му с Дениз - общи приказки са. Мюсюлманката, която ходела на църква и празнува Курбан байрам. И вярвала в Бог. Уау  Rolling Eyes

И спи с набора на баща и, ама от любов Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

# 77
  • Terra incognita
Вероятно покойният Х.С. е по- голям и от баща й.

# 78
Това за Венета и Александра, не знам колко е вярно, но Розмари го е споделила възмутено. Надали обаче ще го кажат и покажат.

# 79
Значи Венета си е боклук... Ако го е направила с тоалетната в леглото....
Обаче пък много се смях на видиото от тик-ток. Чак го разпратих на приятелите си.... 😂🤣🤪
Мога да го гледам цял ден 😃

# 80
Ето го и Сид от въпросното парти
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Обаче Капитолова колко е долна. Как ги наснимала и пуска сторита нон стоп. Така ги излага, а за нея няма компромати . Повръща ми се, наистина.
Предаването не го гледам вече, но си ви чета тук :*

# 81
Хахах, леле. На Сид даже се вижда нещо като текнал сопол и олигавени устни. Кой знае как е вързала кънките ( боже, щях да напиша къЛките) в тоя момент. И злобното рускинче снимало на воля. Добре, че е само стори, щото иначе със сигурност повечето щяха да я помолят да им премахне снимките, показващи всичките им несъвършенства.

# 82
  • Варна
Венетка верно го била раздавала "актриса". Ако това София ден и нощ може да се счете като актьорски опит де 🤣
https://vm.tiktok.com/ZMLCev78Q/

# 83
Хахах, леле. На Сид даже се вижда нещо като текнал сопол и олигавени устни. Кой знае как е вързала кънките ( боже, щях да напиша къЛките) в тоя момент. И злобното рускинче снимало на воля. Добре, че е само стори, щото иначе със сигурност повечето щяха да я помолят да им премахне снимките, показващи всичките им несъвършенства.

На Сид специално си е труудна работа да скриеш несъвършенството Laughing

# 84
честно казано , ако попиташ 50 процента от нормалните мъже - дразни ли ви целулита на еди си коя , ще гледат така сякаш ги питате разделете наум 83929830 на 5737 .Stuck Out Tongue Winking Eye

Малка страна сме и имаме малко желаещи да участват в подобни формати , които хем да са що годе не тотално изперкали, що годе хубавки , що годе интересни и атрактивни по някакъв начин , и що годе навити. Явно е някаква нова професия- мъкнене по секви реалитита и шоО програми
Здравейте. Нямате изчитане. Правилно си написала, нормалните мъже, ами не ни дразни. Аз, за да стигна да гледам целулита на дадена жена, то значи с нищо друго не ме е впечатлила, което моментално означава, да си продължавам по пътя.

Довечера ще има епизод нали?

# 85
  • SF
Гривни, подаръци, цветя! Много мило!
Очарователни сте всички, които ми подариха подаръци.
С останалите сме си просто приятелки Simple Smile
Някоя да дотърчи и да ми каже как момичетата с розите са се изложили, докато ме нямаше. Simple Smile

Довечера чакате ли епизода? Мисля, че Александра доста напредва с Ергенът. Вече се целуват навсякъде, без пиритеснения. Тя, естествено, реве. Така е по-женствена, по-ранима и по-очарователна. Предполагам, че Виктор е трогнат от този рев  и драматургия.

# 86
Това видяхте ли го,че не съм чела доста страници?
Grinning
Скрит текст:

# 87
Скролвам си из фейсбука и хоп - Витя изкача
на реклама:

# 88
Зори Джи щяла да се пробва в Америкавският Ерген! 😁

# 89
Зори Джи щяла да се пробва в Америкавският Ерген! 😁
Дейзи, мила, какво си пила? Не знам да има Америкавия🤪

Общи условия

Активация на акаунт