🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 221
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Реакцията на Блажка и Карина, когато малката Вики напуска.
За Блага е ясно - остава и е щастлива,
но на Карина, все едно някой й каза нещо в ухото или просто е доволна, че Викито си тръгна.

Алекс е зад Виктория, когато тя казва, че най-голямата й конкуренция си тръгва.

# 2 626
  • Велики Преслав
Аз до посредно тайно ще се моля, Алекс да остане.
Ама тя май каза една от конкурентките ми. Не най-голямата.
Казвам МАЙ, защото там ми звъннаха.

# 2 627
Снощи всички ми изглеждаха изморени и повехнали, особено Виктор. Той дажд изглежда отчаян, като че чака всеки момент това да приключи.

# 2 628
Алекс е зад Виктория, когато тя казва, че най-голямата й конкуренция си тръгва.

Това е нормално. Нали първо напред излиза тази, която взема последната роза. Затова момичето без роза е все още сред останалите участнички  и всички знаят, че тя е, която ще си тръгне.

# 2 629
На мен това с мляскането на всички ми идва в повече. Фалшива работа, целяща да държи някакъв съспенс. Съспенс обаче вече няма, защото много добре стана ясно, че Витя харесва Марта, обаче понеже тя не го харесва и е ясно, че няма шанс с нея, прелетя при номер две - Сашка, която го чака с отворени обятия. И за съспенс уж Виктория му била много интересна. Това е. Каквото и да въртят и да сучат - трябва да си кьорав, за да не видиш нещата. И друга освен Алекс да спечели ще е ясно, че е нагласена работа. И да вземат да махат тая Гергана, че не се гледа вече.

# 2 630
За мен Виктория е най - опитна с мъжете, умее да ги манипулира, но при Вито удари на камък, просто не е негов тип, той определено харесва по - възпитани и статични красавици!

# 2 631
Нормално е да не харесва манипулации, все пак е овен. Колкото и да му говорят на един овен против някой, той няма да чуе и вземе под внимание думите им. Даже ще имат обратен ефект.

# 2 632
  • Ню Йорк
Интересно беше това с фотосесията. Най-много ми хареса Виктор с Дениз. Изглеждаха като колеги работили много пъти заедно.
Всеобщата любимка Сашка беше направо нелепа. Голямо натискане да го целува.
Гергана даже не искам да я коментирам. Тая жена копае дъното направо.
На мен Сашка хич не ми е хубава, а тази поза на вечната жертва явно я е прочела в някой учебник. Повечето мъже си падат по такива и тя е решила да заложи на това. В реалния живот гледах, че се зъби и отговаря на всеки, който не е на едно мнение с нея.
Като цяло много слаб подбор на участнички, всичките са един и същи типаж - голд дигърки. Проблемът е, че и ергенинът е от същата категория Wink

# 2 633
Ох, радвам се че още някой е видял злобата в очите на момичета по време на фотосесията.
Сега отново прехвърлих кадрите за добро утро - ами да, дори и Деница гледаше така сякаш щеше да лично да екзекутира съперница.
Виктория пък блъсна Гергана с лакът в гърба, когато се ядоса на една от другите фотосесии.
За Алекс, за мен, не може да се каже, че има овчи, кравешки поглед - на какво основание всъщност? Че има тъмно кафяви очи? Ами не, тя просто гледа без злоба, което не я превръща в крава.
За Гергана, сф каза, че е както се прави на пияна, така и казва много точни неща за предаването.
Съгласна съм. Вярно е, че не допадна на Ергена за фотосесия - ох, милата дожаля ми когато плака след снимките, но не разбирам как и не видя, че не му допада...това нещо се усеща, но ако е прекалено концентрирана върху себе си - ясно защо не е усетила.
Видях, че е пияна на вечеринката, но в същото време много добре нареди Дениз.... Не знам кефи ме все повече ( с изключение на фотосесията)😁
Ще изгледам пак промото.... Че нещо не ми стана ясно...

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 08:36 от Vicky_P

# 2 634
  • Terra incognita
Аз не видях Гергана да е наредила Дениз. Видях една пияна жена, която прави простотии и се излага. Не видях Дениз да е притеснена, даже напротив. Беше много спокойна и уверена и се държа пò на ниво.
Гергана много се излага и унижава, не знам какви истини говори, аз чувам само някакви пиянски брътвежи. Време й е да си ходи, неприята е вече.

# 2 635
  • София
На мен ми направи впечатление на срещата между Виктор и Виктория как той каза, че като види някоя разстроена, се притеснява да не реши да си ходи. Явно има такава опция все пак. Дали е възможно Александра по някаква причина да е поискала да си тръгне или да се е наложило? Може и тайничко да са си подшушнали, че ще останат заедно, но не иска повече да се тормози вътре. Thinking Или най-вероятното - може просто така да са го монтирали, за да ни заблудят.

# 2 636
В Четвъртък не гледам, гледаме предаването по Нова. А да си го пускам на запис - не мерси Simple Smile Прочитам тук и се информирам за всичко, БЛАГОДАРЯ ВИ!
Значи ЕрОгенът изгонил малкото Вики. Ми, се тая Simple Smile Днес ще гони ли?

# 2 637
  • София
Аз не видях Гергана да е наредила Дениз. Видях една пияна жена, която прави простотии и се излага. Не видях Дениз да е притеснена, даже напротив. Беше много спокойна и уверена и се държа пò на ниво.
Гергана много се излага и унижава, не знам какви истини говори, аз чувам само някакви пиянски брътвежи. Време й е да си ходи, неприята е вече.

Ооо, беше, беше. Говореше равно, не защото запази самообладание, а защото не посмя да отвърне. Стоеше вдървено и хич ме се и пробва се дърви на Гергана. Нямаше ни обиди, ни агресия, както когато Сашка я плискаше, или Блажка пееше.

Иначе да, Герито просто беше бая пияна за пореден път и не спира да се излага, за съжаление. Затова и казвам, тя друг номер няма, не може да впечатли Виктор с нещо различно, и затова продължава с едни и същи жалки изпълнения.

Няма да си кривя душата обаче, Сашка също гледаше злобно в някакви моменти. Не помня дали по време на фотосесията или в други моменти, но се случва не рядко. Мен пък тя ме дразни с благородната усмивка в моменти, в които е ясно, че няма как да й е приятно. Иска да покаже доброта, но излиза фалшиво. Понякога по-добре да си неутралнен.

# 2 638
Не знам, не видях злоба у нея.
Но лично аз ако не мога да стоя неутрална, ще се усмихна - предпочитам да излъчвам усмивка, а не злоба.
Абсолютно Дениз се страхуваше. Но и се пада де... Заслужи си го.
Искам Дениз да си тръгне, преди Гергана.... Кога казахте, че е откриването на нейният мотел?

# 2 639
  • Варна
Гери мнооого добре усеща, че Виктор не я харесва изобщо и съответно женското й его е много наранено и оттам всички изцепки. Ами няма да им се получи, просто трябва да го приеме, но и той я обърква с това, че продължава да я държи в предаването.

Фотосесията с Виктория наистина беше много свежарска и разчупена. На фотосесията с Блага секс не видях. Сексът беше на фотосесията с Гери, ама само от страна на Гери. Виктор беше като затворник, който се опитва да избяга. На фотосесията със Сашка целувките им бяха много искрени и сладки. 

В промото за следващия епизод Виктория каза: "Най-голямата ми конкуренция си тръгва". Понеже някой питаше.

И според мен, Сашка няма как да си тръгне, ама ще видим как ще извъртят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт