🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 291
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Варна
Ох не знам защо, но хич не мога да я харесам тая Александра. Имами инфантилно поведение, видяхме и докъде и е културата и с риск да бъда линчувана в групата аз не я смятам за хубава.
Мъжът ми казва, че е дялана с теслата.
За Блажка, че е пекинез.

Откакто Александра започна да се държи обрано и не се чуват крясъците й, започна да ми се издига в очите.

# 3 016
Ох не знам защо, но хич не мога да я харесам тая Александра. Имами инфантилно поведение, видяхме и докъде и е културата и с риск да бъда линчувана в групата аз не я смятам за хубава.

Особено във вчерашния епизод си беше откровено грозна. Когато не е в едър план е миловидна на моменти.

# 3 017
Виктория обаче забелязвам нещо много интересно. Железни нерви има, краен непукист е това женище. Розите, конкуренцията, подаръците класациите, завистта, друго няма. Не я виждам нито да се трогва, нито да се разстройва, нито даже да се обижда като влезне в спор с някого. Буквално имам чувството, че ни приема, ни предава и наистина е оперирана от срам. Не Карина, тя ми е колкото противна, толкова непонятна. Буквално е оперирана от чисто човешките аспекти на живота.

# 3 018
Мале, хора, това е отчайващо. Моите родители винаги са ми вменявали, че трябва да съм независима, образована и способна да се справям сама в живота, а в това шоО извадката има списък с подаръци и ниска обща култура. Майка съм на момче и второ на път..жална им майка..

# 3 019
  • Разпиляна във въображението
В следващия епизод Марта ще отваря очите на Виктор за Виктория Simple Smile Деница дали ще се включи?

# 3 020
Другата седмица изглежда, че леля Денка ще слезе от крушата и ще стигне до нашия извод, че Бобърът е тук само за победа, а не за самия Виктор, в резултат на което с Марта ще ходят да изкажат гризача. Как се обръща палачинката, ти да видиш.

Междувременно Блага ще предприеме разумното действие да реве до басейна, така по-лесно ще се вливат сълзите ѝ. И горката, колко бил материален светът, а допреди малко обясняваше, че искала рокля и обувки. 🤣🤣🤣

Положението е плачевно, дами и господа...

# 3 021
  • Terra incognita
Ходещата наденичка пак е в криза. Не била матириъл гърл, молА ви се. Либов, приказки пипируди. Влюбена в един общак.
Тази жена дали няма проблем с някои забранени субстанции и да изживява абстиненция.

# 3 022
Преди да пиша за Карини, Ролекси, меркантилност, необразованост и каквото и да е друго, искам друго на напиша. Това отгоре всичкото ми бледнее.

Човешкото в мен се бунтува. Не може така! Не става.
Повече от разбираемо е мъж да има симпатии към повече от една жена. Приемам го и го разбирам.

Не може обаче всичките да ги подвеждаш и да им говориш за повече от симпатии, за наченки на чувства. Не става. Не може! Съжалявам за емоционалния изблик, но нещо наистина се бунтува вътре в мен.
Не може на едната да ѝ казваш:“ Специална си за мен, искам повече. Дай ми сигнал кога си готова за истински хубава целувка. Ще гледам само теб“, после хващаш другата и ѝ казваш: „Гледам на теб много различно и говорим за наченки на чувства. Какво искаш да ти подаря, за да ти покажа че имам чувства?“. На третата да и обясняваш: „ Ами тя има защо да ревнува от теб“ директно си ѝ казва „гледам на теб много сериозно“. Хваща четвъртата, отнася я в така наречения bridal style  и я почва с докосванията, че тотално и мисълта си забравя. На нея за чувства директно не ѝ е говорил, обаче се усеща много различна атмосфера с нея при всеки техен контакт, което е ясно на всички, дори и на враговете ѝ.
Не може на всичките да им говори за чувства! И да заявява някакви свои като по-специални. Най-малкото  е крайно противно да им дава надежди в повече.
Няма никакъв проблем да им казва, че иска да ги опознае повече. Но специални чувства към 4-5, да ме прощава, ама така не става.
И да, знам, че е предаване. Знам, че има сценарий. Знам, че вероятно има натиск зад камера. Знам, че повечето от момичетата не изпитват нищо към него и изобщо не им дреме. Обаче всичко това не оправдава подобно поведение в моите очи.

Още веднъж ви се извинявам за емоционалния изблик. Просто трябваше да го излея.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 10:20 от geri1919

# 3 023
Виктория май ще има подарък другия път

# 3 024
Аз съм фен на Гергана, кой каквото иска да си мисли 😜. Без да вика, хладнокръвно, не се изнерви, с усмивка, мяу-мяу, затапи и вбеси трио злобил. Напълни ми душата 🙂 Макар че в случая имаха логика в разсъжденията - Алекс в конкуренция с Люси 99.99% остава,и не би трябва да се съмнява.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 22:53 от araselia

# 3 025
Витю де беше скрил допълнителните рози, в гащята ли?

# 3 026
Витю де беше скрил допълнителните рози, в гащята ли?
Бас хващам, че Тета му е оплела скрит джоб на сакото, розодържач.

# 3 027
Разговорът между Гери и Дениз беше сякаш представителна извадка за разговорите в тези среди. Така ми изглеждаше. Само някой от тяхната среда може да ги оправи Дениз и Виктория. На външен вид Гергана е по-яка, сигурно са на едно ниво обаче в занаята.

# 3 028
Аз съм фен на Гергана, кой каквото иска да си мисли 😜. Без да вика, хладнокръвно, не се изнерви, с усмивка, мау-мяу, затапи и вбеси трио злобил. Напълни ми душата 🙂 Макар че в случая имаха логика в разсъжденията - Алекс в конкуренция с Люси 99.99% остава,и не би трябва да се съмнява.

Аз също съм й фен, но в това предаване това няма значение. Има значение как Виктор чувства нещата. Мисля, че той, поне до момента, се чувства най-комфортно с Джулия Робъртс. Не е нужно човек да е красив, за да получи любов. Чувствата са нещо много лично и да, красотата е фактор, но само до някъде. Защото с красотата се свиква, а е и преходна, но липсва ли усещането на комфорт, спокойствие и топлота, любовта бяга.

# 3 029
Ауу, толкова злоба
Виктория беше ясно, че ще получи роза, нали ѝ обеща подарък среща. Само как я изпробва каква е.Очите ѝ са две доларчета. Grinning

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:29 от daniela19

Общи условия

Активация на акаунт