🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 012
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 285
Добре де,дислексия не е ли най-просто казано - да не разбираш смисъла на това,което четеш и да не успяваш да запишеш текст,който слушаш. Какви други прояви има? Възможно ли е да не можеш да запомниш кой е например Вазов и кой П.Хилендарски. Възможно ли е неправилно изговаряне на думи да е вследствие на дислексия. Аз на няколко пъти улавям неправилно изговорени думи от Алекс или пък не на място.

Някой по-нагоре беше питал нали сме най-красивите ние дето обсъждаме кой хубав,кой грозен. Че кво,аз съм грозна,не съм сляпа та да не виждам кой хубав,кой не 🤪Или трябва да съм мис свят за да има право да кажа,че Дениз има некрасиви очи или Капитонова Бобърка мутра.

За другия сезон предлагам:
1.Божинката( ше има секЦ сто %)
2.Явор Бахаров( алкохол,наргилета и др.субстанции на корем)
3.Пеевски ( всичко ше има,без секЦ)
4.Кристиан Кръстев( зам кмет по транспорта в София,тук съм сИрЬОзна,много е готин,но не знам дали не тича на другия бряг)
5. В.Божков( ше има бий ма,обичам тА)

# 3 286
Нито шанели съм имала, нито кола ми е подарявана, гаджетата ми не с а били богати. По логиката на Виктория никой не ме е ценил, камо ли обичал 😁

"Подаръкът от висока категория е най-висшата степен на чувства"  - цитатът е дословен.
Така че съжалявам, но явно във вселената на Виктория никой от гаджетата ти не е проявил достатъчна степен на чувства спрямо теб.

# 3 287
Нито шанели съм имала, нито кола ми е подарявана, гаджетата ми не с а били богати. По логиката на Виктория никой не ме е ценил, камо ли обичал 😁

"Подаръкът от висока категория е най-висшата степен на чувства"  - цитатът е дословен.
Така че съжалявам, но явно във вселената на Виктория никой от гаджетата ти не е проявил достатъчна степен на чувства спрямо теб.
Хахах душичка! Витьооо колко си заблуден,лелче.

# 3 288
Човек с дислексия записал да учи психология, дето е само четене Smirk Добре. Да отдадем невежеството на Сашка на дислексията, защото за мен си е невежа - тя не говори правилно, а вчера показа и колко знае по основни въпроси. Не я караха да ги чете, все пак, но … нека причината да е дислексията.  

Нещо Дениз ми се реабилитира. Единственият сериозен проблем е, че обижда брутално, но смятам, че от всички там знае най-добре кога как да се държи. Дори Питонова не може да я стигне с всичките си претенции. Фотосесията с Виктор беше много добра - наблюдаваш двама професионалисти, хем разголени, но не пошли, както беше при Гергана. Пък и на два пъти обясни на Виктор как не ѝ е в таргета, ама така - деликатно го клъцна Joy

# 3 289
На мен пък Карина ми стана интересна като мироглед. Виктор в твърде клиширан; не може да я разбере. Кога хората ще разберат, че всеки има своя собствена дефиниция за щатие и това, което ти приемаш за истина, не е универсално? Тя е интересна птица, но беше по- искреният и приятен събеседник. Виктор все повече ми изглежда като човек, който силно ограничава изборите си за жена до строго-конкретни изисквания. Първо жена като Гергана- хайде; твърде настъпателна му еСега жена, която му отказва като Карина- твърде странна му е. Съгласна съм, момичетата имат кусури, но мисля, че и в реалния живот подбира твърде много. В един момент това не те прави висока топка, която трябва да стигнеш, а просто ограничен.
В тази връзка, имам усещане, че той силно се комплексира от самодостатъчни жени. Ласкае се само от такива като Александра, които примират пред него.

# 3 290
Да бе, колко хубаво би било някой завалия да си продаде бъбрека, за да засвиделства чувства към руската императрица 😃😃😃

# 3 291
Скрит текст:

Не е баш такъв филма. Вчера бях доста афектирана, че да обърна внимание на неговото изражение, мимики и език на тялото.
Сутринта си пуснах само тяхната среща в градината и поведението му беше точно същото като предния епизод спрямо нея - изучава я, предизвиква я, гледа я много скептично(не е успял да го прикрие), пуска я по пързалката и тя милата се пуска, щото долу я чака бонбон.

Какво точно цели и негова ли е идеята или някой му е подшушнал, за това вече нямам идея.

# 3 292
Вчера излъчиха епизод 17 от общо 26, което предполага финал около средата на май месец, може и по-късно, зависи дали покрай някой от предстоящите празници bTV няма да промени програмата си.
Ясно. Значи 9 епизода, 10 участнички - пак ще има епизоди без напускания.

# 3 293
Аз си мисля, че колкото Витя харесва Вика, толкова и тя него. Демек никак. Ама пуст сценарии, натискат си и двамата парцалите да играят 🤣
Виктор според мен не харесва меркантилни жени, не иска тия претенции да му тежат, иска работеща жена. Възможно е и златотърсачките да го комплексират, че не е достатъчно замогнат.
каПитонката пък такива eye candy мъже като Витя никак не я интересуват.
Тия двамата извън предаването и здравей не биха си казали на улицата

# 3 294
Когато става дума за проблем/заболяване, каквото е дислексията, а и много други, на мен лично ми е мъчно и знам какво е, за това не искам дори да коментирам, още по-малко да се подигравам. Не е по желание, така се раждаш, не се и рекува, само се работи . .. ама не изчезва.
За това аз няма да коментирам, не искам.
Не спирам обаче никого да го прави, не мога, никой съм, та както си реши всеки.
Чувствителна ми е тази тема.

Не знам дали Александра има дислексия. Но предпочитам да се въздържа от коментар, в случай че наистина има.

# 3 295
Скрит текст:

Не е баш такъв филма. Вчера бях доста афектирана, че да обърна внимание на неговото изражение, мимики и език на тялото.
Сутринта си пуснах само тяхната среща в градината и поведението му беше точно същото като предния епизод спрямо нея - изучава я, предизвиква я, гледа я много скептично(не е успял да го прикрие), пуска я по пързалката и тя милата се пуска, щото долу я чака бонбон.

Какво точно цели и негова ли е идеята или някой му е подшушнал, за това вече нямам идея.
Дано да е така,че иначе Виторио е за кастрене 😃

# 3 296
  • София
Дали пък Благо Джизъса няма да е следващия Ерген.
Може затова да са се разделили със Златка, да заработят по някой лев кой както си знае.

# 3 297
Току що гледах епизода от снощи. Направо не мога да повярвам колко прости жени има вътре, че чак и нагли в незнанието си. Този парцал Виктория вместо да се прозява и тръшка, че ти да видиш не била българка и не трябва да ги знае, да хване да се засрами малко. Направо чак мен ме хвана срам колко просто същество е това. Ама евала нан Наумчо как я затапи с въпроса за Каренина. Евала! А Дениз милата не пропусна да изкоментира, че Гергана била зубърка. Пфф, не, простакесо! Просто имс обща култура, колкото и да не ти е приятно. Не всички са кухи като теб. А Блажка, милата, дори няма какво да я коментирам. Всяко нещо, което и беше силата и в което беше абсолютно сигурна се оказа страшна смехория и глупост. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

# 3 298
Вчера излъчиха епизод 17 от общо 26, което предполага финал около средата на май месец, може и по-късно, зависи дали покрай някой от предстоящите празници bTV няма да промени програмата си.
Ясно. Значи 9 епизода, 10 участнички - пак ще има епизоди без напускания.
Не губи надежда. Някои съфорумци споделиха, че в чуждестранните издания към края среща финалистките с неговото семейство, а и те го запознават с роднините си, което ме навежда на мисълта, че в някакъв момент би следвало да извадят по-голямата метла и да отпаднат повече от 1 на епизод.

Само за момент си представих, макар да ми е пределно ясно, че няма да се стигне дотам, как Марта го запознава с дъщеря си и бившия си и Витко казва емблематичното си "много мило". 🤣🤣🤣

# 3 299
  • Варна
Божигол е перфектен за некст Ерген.

Общи условия

Активация на акаунт