🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 562
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 600
Явор Бахаров предлагам за Ерген. Да направи на бръм поредната порция бръмчалки.🤪

# 3 601
Гледах и аз Витя в Търси се. Видеата с майка му и баща му бяха готини. Изглеждат свестни хора. Майка му корава дама, майка на 3 момчета. До колкото се изказа, опитала се да не ги прави мамини момченца. Баща му също ми хареса - корав чичак. Явно е консервативен и не му се нрави много тоя цирк със сина му, ама все пак решил да го подкрепи. Най ми хареса изказването му, че Виктор е ерген, защото не е дозрял. По вярно нещо едва ли ще чуем някога за Витя и много готино, че го чухме от баща му.
Рицарят на печалния образ и на мен ми натърти още във визитката му в началото на шоОто. Тия двенките са пълни малоумници - конкурират се с момите по неадекватност. За новите проекти - вероятно ще го пускат в бичивиту, ама ще го обявят за следващия тв сезон.

# 3 602
Може би Виктор ще го сложат за водещ на следващия Ерген. И по-евтин от Наумче ще излезе.

# 3 603
  • София
Мъжът ми вчера ми вика да съм се запишела за Ергенът 2 ( не знам какво се опитва да ми каже 🙄😆🤔), така че, държа да кажа, че дотук одобрявам само Мариан Кюрпанов. Не ме вълнува сексуалната му ориентация, аз и без друго ще го играя Троянския кон на продукцията. 🦄. Много е хубав Кюрпанов, сигурна съм, че може да казва "много мило", галантен е (гледали сме го във ВБ), така че, момичета, отивам в "санаториума". После ще разказвам! 🌹

Ауу, този го одобрявам Grin

# 3 604
И аз искам да се запиша за "Ергенът 2", обаче моят мъж не одобрява Joy

# 3 605
Една приятелка си беше писала с него по Месинджър с молба за автограф преди няколко години и директно беше започнал да се закача с нея и да флиртува по неговия начин.

профила му го поддържа жена. наистина ли мислите че с толкова ангажименти ще се занимава с фейсбуци. че са гейзери и гаджета с карамазов тръгна от актьорските среди защото въпросните нямат никви приятели и не могат да разберат приятелството

# 3 606
За Карамазов отдавна се говори, но за Вергов не бях чувала досега. Не е хубаво да се подхвърлят така непроверени неща.
Аз гледам коментарите на Вергов е капкие, когато се появи по-секси облечена жена, определено не са на гей. Това, че Карамазов и Вергов са били приятели, не ги прави гей двойка. Не е вярно също, че нямат никакви приятели и не разбират приятелството.
Въобще задълбахме в някакви жълтини като от папарашките вестници.
Сексуалната ориентация е личен избор и не виждам защо трябва да се осъжда

# 3 607
Капитонова сега на стори каза, че да искаш било любов и уважение към себе си. Въпросът е тя какво дава?
Е как какво, силно експлоатиран женски полов орган. Друго в този бобър едва ли се намира. Скъпо платена магистралка. Скъпа защото е що годе млада и разпознаваема. Сега след риалитито ще да е вдигнала тарифата.
Това е.

# 3 608
  • Ню Йорк
Не е лошо следващия ерген да е някой дето е по-малка кипра. Кюрпанов ще е още по-зле, а и той е скучен като цяло. От изброените никой не ми допада, а и като гледам американския са все някакви спортистчета. Може някой футболист да вкарат, те всичките са ергени Wink

# 3 609
Не е вярно също, че нямат никакви приятели и не разбират приятелството.

говорех за другите актьори и затва са пуснали този слух за тия двамцата

# 3 610
Относно киприте, те всички манекени са такива, това си е направо професионално изкривяване. Пък и ги учат - погледни страстно, а сега страшно и тн. Кюрпанов ще е същата работа, макар че аз го харесвам като мъж.

# 3 611
Аз лично ще ми е интересно да видя образ като Димитър Морунов от Игри на волята като следващ Ерген.

# 3 612
Аз лично ще ми е интересно да видя образ като Димитър Морунов от Игри на волята като следващ Ерген.
Да, и на мен. Той ми беше симпатичен, бях забравила за него.

# 3 613
Връщам се малко назад и ще коментирам Карина. Досега изобщо не я забелязвах, но след тази среща...ами жената е доста разочарована според мен, което я е накарало да изгради стена. Тя не възприема себе си като половинка както повечето хора. Тя си е едно цяло. Такива жени са трудни за обичане, защото мъжете обичат да се чувстват важни, необходими. С жени като Карина е малко добре ми е с теб, но не се имай за нещо велико, добре съм и без теб. Има една приказка, че жена, която не иска нищо, заслужава всичко. За съжаление вероятно ще си и остане сама, защото трябва наистина мъдър човек да прозре какво има зад стената. Карина е щастлива сама със себе си. Обича си личното пространство и трудно ще го даде на някого. Малко хора биха го разбрали. Повечето ще я възприемат като надувка, аутсайдер, социопат и разни подобни.

# 3 614
  • София

Виктор Стоянов в Търси се - 17.04.2022 г.

Общи условия

Активация на акаунт