КАУФЛАНД - тема 56

• 43 414
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
И аз, ама нямаше от бялата и се мъча тука с миризливата JoyJoy

Бяла си взех от Лидл миналата седмица, няква осмица на промо беше.

# 286
Lenak, благодаря за брошурата! 🌷

Куп неща са включили на оферта, които ми трябват. За поскъпванията направо не ми се говори. Много неща отлиствам, ама с т.х. Фамилия няма да стане. 😬

# 287
Тези козунаци от първа страница стават ли? 🙃

# 288
Аз тях ги харесвам най-много. Не са много сладки, като повечето. Досега бяха по 1 лв.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 06:36 от DeVa®

# 289
А, значи от тях сме купували предишни години. Мисля пак да вземем...не знам дали ще ми се прави козунак...🤔

# 290
И аз мислех, че при регистрацията дават 5 т. защото в началото така се пишеше, още преди да са сканирали картата.

Така беше при мен. Регистрирах се, получих 5 точки и активирах купон.

# 291
Здравейте, моля споделете как да се регистрирам и да получа карта за Кауфланд. Благодаря!

# 292
От гугъл плей си изтегляш приложение и стъпка по стъпка правиш регистрация, но имай в предвид, че за сега можеш да я ползваш в много малко филиали защото е в тест- период.

# 293
Кой е спонсор на боевете тази събота? Сигурно зеленчуко производителите. Гледам краставици намалени с 20 Ст. Килограма Относно новата версия на приложението наистина има нужда от доработка Обновено върху старото беше зациклило на регистрацията. Нито стар мейл нито нов приемаше докато не го махнах. Почистих остатъците и тогава вече новото се инсталира и прие вход от съществуваща регистрация. Ще има да го доработват доста. Офертата за тоалетна хартия не ме възхити. Кашлям си на воля. Тези дето се ... След моето кашляне да купуват. Шегичка Wink

# 294
Този мед , на Булмед,  който ще е 7,49 хубав ли е..
Не за директна консумация, искам го за един сироп дето все си имам в хладилника, с лимон и зехтин 🙂

# 295
  • оттам, откъдето започва България
Тоалетна хартия Фамилия (която ми беше фаворит преди) днес установих, че в сравнение с тоалетна хартия Zewa е много рехаво навита и го докарва от бройки. Затова смятам, че въобще не си струва парите (даже и на промоция).

Със сигурност утре ще ползвам и купона на ММ, за да купя още тоалетна хартия Zewa.

Радвам се на възможността с това приложение на Кауфланд да трупам точки, че преди с ограниченията в игри за 20, 30 и т.н. лв. не ми беше удобно, тъй като пазаруваме ежедневно и понякога и за по-малки суми.

# 296
Аз нямах точки от самата регистрация?
Какви отметки сте сложили, че имате?
Не, че е фатално, но ми е любопитно.

# 297
Дева, не си спомням. Вероятно съм се абонирала за бюлетин с рекламна информация или нещо подобно. Иначе членове на домакинството, колко от тях са деца- разни такива...🤔
Точките явно не са с натрупване. Тъпо. Сметка 7,55 лв+ 4,68 лв= 1 точка...😬 Днешната сметка щеше да е с още 4,40 лв нагоре, обаче не можаха да ми маркират продукт с оранжев стикер...Защо въобще ги слагат тези стикери, след като кодовете не хващат?! Да знаех, щях да проверя на сканиращото устройство дали излиза кодът! Вече ще го правя! Този път реших, че ще могат да го въведат ръчно, евентуално...Но изглеждаше нормален, хубав код, не е имало размазано или изтрито...Затваряха, бързах и не се сетих да проверя излиза ли намалената цена...

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 03:28 от dolce miele

# 298
Инсталирах кауфланд приложението и се регистрирах. Има опции за персонални купони..но опита ми с Лидл + повече от година редовно пазарене, показва че персоналните купони и оферти са точно една голяма дебела ЛЪЖА. Прах в очите. Но лидл ми е на 2 минути пеша искам не искам там ходя.
Кауфланд пише че за да имам "персонални купони" трябва се съглася да им дам ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ...вижте в скрийншота какво означава това:

Ъъ..моля?

# 299
Нека събират данни и, че съм много по-склонна да пазарувам в по-големи количества, ако правят вечерни намаления...😃

Общи условия

Активация на акаунт