КАУФЛАНД - тема 56

• 43 416
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Как имаш купон, а нямаш точки?
Точките ги дават за покупка. За 5 лв. 1 точка.

# 271
И аз си направих карта, но нямам точки още.Грешно ли съм разбрала,че при направата са ви дали и точки.Иначе имам купон за продукти на Зевс,които изтича в неделя.
Отидете в приложенито и кликнете долу в дясно последната опция ,,още",после профил и лични данни(първото нещо отгоре)-там Ви пише името и фамилията,след това минете най-долу има няколко опции(даване на съгласие,получаване на известния през имейл или SMS) вижте дали за имейл е дадено съгласие.Аз уж при регистрация бях отбелязала,но после нямах точки и си ги погледнах нещата и ,както и мислех,липсваше тикче.Сложих и автоматично получих 5 точки.
Скрит текст:
Впрочем (в Сливен) явно не знаят понеже ме попитаха дали работя при тях,но ми дадоха да пробвам и да сканирам и си станаха нещата(добре,че нямаше много хора тогава).Жената,която ме обслужи каза,че трябва да каже на другите служители.

# 272
  • София
На половинката му дадоха бонбоните за рождения ден, да кажа.

# 273
Аз ме е яд, че днес направих пазар за 90лв и забравих да сканирам , но и нищо не ми казаха...😡

# 274
Не съм пробвала на редовна каса, само на самообслужване. Но като ми дадат ваучери, ще се наложи. Дано не забравя.

# 275
Ми всички тези глупости са ми активни.Аз разбрах,че при направата на картата ви дават и 5 точки, с които може са си активирате и купона, които ви предлагат.После вече започват да се трупат още нови точки след покупки.Може и аз да не съм ви разбрала.
Ето го купона,но не мога да го активирам трябват ми 5 точки.
Скрит текст:

# 276
Точките постъпват само след реален пазар, а купоните ги изпращат регулярно независимо ползваш или не приложението.
Поне при мен е така- втора седмица от както го инсталирах и все някакъв купон идва ,  не съм ползвала приложението -в нашия филиал все още е само за служители .
Май съм на път да се откажа преди да съм го пробвала😣поне да имаше информация от кога и къде може да се ползва.

# 277
  • София
През май ще има информация и за нас - простолюдието.
Купона си е там, но за да го ползваш трябва да си пазарувал за напр. 5 точки. И после, на следващо пазаруване си вземаш стоката с намаление. Поне в Герм. е така. И в брошурата има неща с обозначение на картата. Но трябва да придобиеш точките преди това за да се възползваш.

# 278
  • Пеликания
И аз мислех, че при регистрацията дават 5 т. защото в началото така се пишеше, още преди да са сканирали картата.

# 279
Аз още не съм ходила и дори не знам мога ли изобщо да я ползвам тая карта в тоя магазин,в който ходя.Дано има интересни купони,този от сега не ми е симпатичен.Искам и аз бонбонки за рождения ми ден,но ако е след 15 май и мен няма да ме огрее 😆😆😆.Ще се надявам от Лидла да ме почерпят нещичко 😁

# 280
В Кауфланд на Пещерско шосе може. Касиерката много отзивчиво ми обясни къде и как да сканирам. Когато попитах може ли да сканирам картата, отговори ми с усмивка "Разбира се.".
Аз имах 5 точки още с регистрацията. Специално свалих приложението. Преди го нямах инсталирано.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 00:20 от dolce miele

# 281
# 282
Впечатлих се от новите промо цени на свинското каре и на пилешките бутчета...Но най-много ме впечатли това увеличение🙄:

Някой има ли двойния стъклокерамичен котлон?

# 283
Долче,  последните два пъти, когато Фамилията бе на промоция(мин.седмица и преди това) 32+8 излизаха пак по 0.40 за брой. Отдавна вече не е по 30-35ст...

# 284
Взех от промоцията с 48 ролки за 17 лв...точно преди да пуснат 32+ 8 за по 40 ст/ролка. Когато имаше двуседмична валидност на офертата. Т.е. очаквайте още поскъпване и на опаковките 32+ 8. 😉🙄

Общи условия

Активация на акаунт