КАУФЛАНД - тема 56

• 43 401
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Съботните краставици много ми харесаха, хрупкави и с приятен вкус. Дано и късоплодните са добри.
Страхотни бяха съботните краставици !

# 331
Е, нямам машина на времето Triumph

# 332
Те само в събота ли са се продавали? Екзотично решение. Цената беше съботна.

# 333
Е, 4 -4,50лв са ми много за краставици

# 334
Добре де, никой не го карат насила да ги купува. Ние коментирахме, че тези краставици са хубави. Че цената не гарантира качество.

# 335
Имаше проблем със сканирането на картата. Имах ваучери и се наложи да ползвам редовна каса. Ами явно много малко хора сканират, защото служителят се затрудни, даже ми каза "ами следващия път"?! Обаче аз се запънах, как така следващия път, губя точки! И най-накрая стана. Не знам защо нямат такъв четец, като на касите на самообслужване, ами отдолу на пос терминала някакси я пъхаше?
Яйца купих, 2 вида козунаци, ябълки по 95 ст. и сирене Лакрима. Нямаше много народ.

# 336
На касите на самообслужване къде се сканира?

# 337
Има четец, от тези като пистолет.

# 338
Дева, под пос терминала е и на нашите каси, ние нямаме каси на самообслужване...Мига там една червена светлинка...Даже онзи ден и малката изпробва как се прави. 😀
Изглеждаха добре краставиците вчера (поне даваха такъв вид), иначе повечето бяха извити или криви, но поне не меки. Не знам защо не взех...😆

# 339
На касите на самообслужване къде се сканира?

При нас маркирането е върху самата каса. Маркирате телефона с кода все едно е продукт.

# 340
Така е удобно. Но под терминала нещо се закучи работата.
И друго. Аз си маркирах досега първо картата, после продуктите. Като в Лидл.
А младежът днес ми каза накрая. Явно не беше много наясно.

# 341
  • София
Ние я минахме картата на хоризонтални четец на касите на самообслужване, тя се изписа на екрана, но купона с бонбоните не го отчете. Дойде служител и пъхна телефона под постерминала и тогава се появи, че има купон. Малко е мармалад работата все още, управителя се обади някъде да пита дали може да ползваме приложението след като не сме служители. 😃 Да не казвам каква опашка направихме.

# 342
А пък като голяма бяла птица забравих да си маркирам днес картата на големия пазар. Жарко за над 200 лв в точки. Скоро няма да имам такъв

# 343
При нас в Димитровград, краставиците са късоплодни по етикет, но на вид не са онези гладките, заоблени и воднисти краставици, а изглеждат като откъснати по-рано нормални краставици.
Твърди, тъмнозелени, леко закривени, изцяло с формата на обикновените краставици, но с размер една педя.
Пазарувах много рано и имаше непокътнати кашони, съжалявам сега че не взех повече защото в края на деня родителите ми са ходили и са били свършили.
Ще се пробвам утре преди работа пак, че ще нося и на село за празниците.

# 344
  • Пловдив
Много хора, авокадо нямаше, в тоя сектор неприлично празно Rolling Eyes Взех някои неща, де...

Общи условия

Активация на акаунт