КАУФЛАНД - тема 56

• 43 399
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
И при нас авокадо нямаше...
Взехме ябълки по 95 ст, козунаци по 1,25 лв, "инка" в буркан, доста тиквички и моркови, някои неща от печивата, мокри кърпички, червило за мен...Тиквичките са много хубави, от малките, харесвам ги.

# 346
Защо не съм видяла авокадото? Thinking
Пак ще ходя.
Долче, какво е червилото, колко струва?
Преди пускаха лакове на промоция, вече не. Защо така? И Елитис ни затвориха, и Триумф. Много ми липсват за тези неща.

# 347
Ходих днес за уредчето за акне. В 8:30. Нямаше помен. Нямаше и единия от тримерите.

# 348
Дева, на Есенс е, около 6 лв беше...Името е нещо като Cool collagen, нюанс 202 си взех- розовеещ нюд е, но аз съм със светла кожа и исках точно такова червило, да е близо до цвета на устните ми и да не се набива на очи, ако се поизтрие...Перфектно е за мен.🙂

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 01:09 от dolce miele

# 349
Благодаря, Долче! Ще погледна следващия път! Благодарение на теб и лаковете им загледах, имат интересни. Но засега имам много запаси и не съм купувала.
И аз харесвам такъв тип червило, не ярко.

# 350
Дева, погледнах случайно 3-4. Повечето от тях бяха вариации на нюдове, просто едно клонеше повече към розово, друго към кафеникаво и т.н. Имам приятелка която слага тъмен нюанс червило и и' стои като нюд почти, зависи от цвета на устните. Но ти сигурно знаеш горе-долу какви цветове ти отиват. Като усещане на устните много ми хареса. Даже като го изтрих, устните ми са едни мекички (а имах малко напукано по-рано днес). 🙂

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 00:02 от dolce miele

# 351
  • shumen
Ходих аз,но ни.яйца,ни кайма.на Фермата за принцеси.

# 352
Видях го авокадото. То на бройка било. Аз искам мрежа. Simple Smile

# 353
Ходих днес за уредчето за акне. В 8:30. Нямаше помен. Нямаше и единия от тримерите.

Ако имате предвид уреда за почистване на пори - и по-добре, че го е нямало. Такава глупост, само парите ще си дадете.

# 354
Дева, ето го червилото:

# 355
В Кауфланд има ли несиропирани тулумбички?

# 356
И аз чакам мрежа с авокадо.
Есенс подновиха вноса си най- после. Откога чакам. В ДМ , Лили, Кауфланд щандовете им бяха празни. Не съм гледала в Русе дали е заведено, но в София в ДМ като видях зареден техен щанд и се запасих с всичко, което ми трябваше Wink

# 357
В Кауфланд има ли несиропирани тулумбички?
Такова чудо никога и никъде не съм виждала...🤔

# 358
Аз съм виждала, затова го търся и по големите вериги.

# 359
И как изглеждат? Като пържени мекици (но с друга форма)?🤔

Общи условия

Активация на акаунт