КАУФЛАНД - тема 56

• 43 236
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Как се пречиства , аз по чиста от тази не съм виждала - снежно бяла и хомогенна
Маста за козметични цели се пречиства и тогава се ползва.

Преварява се във вода. Ако се наложи, може и 2-3 пъти да се превари, изстива, маста се обира с лъжица, слага се в буркан. Всичко пада от нея. Остава чиста мас.

# 616
Мисля че това важи за домашната , за купешката не мисля че има какво да й се пречиства та тя е бяла и гладка ...
Как се пречиства , аз по чиста от тази не съм виждала - снежно бяла и хомогенна
Маста за козметични цели се пречиства и тогава се ползва.

Преварява се във вода. Ако се наложи, може и 2-3 пъти да се превари, изстива, маста се обира с лъжица, слага се в буркан. Всичко пада от нея. Остава чиста мас.

# 617
Днес в кауфланд Трошево, има много хубави ягоди 500гр за 1,99лв. Български, ароматни и вкусни.

# 618
  • София
Днес в кауфланд Трошево, има много хубави ягоди 500гр за 1,99лв. Български, ароматни и вкусни.
Това май не е баш така 🙂

# 619
Аз взех вчера от Сф Банишора - вкусни и ароматни са👍

# 620
Това май не е баш така 🙂
Има нещо объркано в табелата с цената и произход в магазина. Там пише произход Гърция. На самата кутия пише, че са произведени и пакетирани от Бг фирма.
Както и да е, хубави са.

# 621
На  ''Булмед'' от брошурата хубав ли е меда?

# 622
Купих си в буркан, от предишни промоции, но не съм го отворила. Няма да е като домашен, но със сигурност е мед. Поне досега не съм купувала мед от К, който да е менте.

# 623
Дева, радвам се за теб...Но явно те бива с избирането на мед от К. 😃 Аз само като видя Пчелинчо, Медунчо и разни подобни имена и отдалече ги заобикалям...Но може и да има някой, който да става; Булмед не сме го пробвали...
Днес забърсах една намалена белачка за 1,65 лв (доста повече струваха на редовна цена, голяма и много удобна е😃), 2 пакета салатки микс по 56 ст всяка, 2 връзки магданоз по 33 ст...Кауфланд правят така, че да не мога да събера и 1 точка от подобни пазарувания (сметка 2,55 лв)...🤣
Като го казахте...погледнах...някакви разлики има в подредбата и в етажерките със стока...не можах да схвана кое точно е различното...🤔 Уж не е чак коренно различно, но разстоянието около рафтовете ли или друго...но има нещо различно...🤔🤔 Карти с разположението (листовки), упътващ персонал не забелязах...Но един човек питаше служителка къде да търси баклава и подобни сиропирани и дори тя не успя да се сети и да го упъти....🙂
Ох...те тези салатки и магданози били поевтинели още, докато стигна до касата, ха ха 😂 Аз се чудя защо бях приготвила 4 лв, че сметката около 3,50 лв очаквах да е...Пък 2,55 лв ми се стори няка с лев по-малко...но платих и не погледнах бележката...

# 624
  • София
Отзиви за този зехтин?

Цената е 19.99лв./л.

# 625
Не ми вдъхва доверие, а цената е безумна.

# 626
Златен да е, на тази цена няма да го купя. Тези дни взех първокласен зехтин на 9,33 за литър, не от Кауфланд.

# 627
От къде? Simple Smile

# 628
Може ли снимка на зехтина?

# 629
  • Сливен
Това пилешко пускали ли са го и друг път?
Мнение?

Общи условия

Активация на акаунт