КАУФЛАНД - тема 56

• 42 431
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • Ст Загора
Долс защо ти е гривна?

# 676
Взехме малкото чопърче с точки. Ситних чесън ( не ползвам чесън преса) и консервирани гъби. Стана много лесно и бързо. Лесно се и почисти. Мъжът ми забравил да даде книжката с точки. Касиерката го  беше Маркирала  и пак беше въведено в класовата бележка на 19.99..едва като платихме мъжът ми се сети за точките. Че се връщаме при касиерката. Все едно с точки без точки е все на тази цена.

Купих си намалени сутиени оуанда. Черен и тъмносин. Едни, от памучен трикотаж с тънка дантела. Намалени от 28 на 16. Имам същите но бял и телесен купени преди година. Мога да се закълна че цената им беше 16 лева, тогава а не 27. Същото нещо ми се случи с днес и с Персил хххл за 100 пранета. Днес на редовна цена беше 26,99. А другата седмица на изключително намаление 26,49. Странно...

# 677
Даниела, тези тигани лесно ли се почистват, може ли да се ползват с малко мазнина?
Иначе и на мен ми омръзна това непрестанно купуване на тигани. 🙄

По-лесно от другите дори, хвърлям ги в съдомиялната и не ги щадя както другите. За мазнината не съм пробвала, виж в ютуб има видеа и ревюта. Плиткия тиган е доста тежък, това е единствения минус.

# 678
Долс защо ти е гривна?
Ами, аз писах защо. Заради смарт буденето. 😃 Но явно няма да е тази от К. 😆

# 679
Е, то ако ще се ползва мазнина, няма да залепва без значение от какъв материал ще са съдовете.

# 680
Залепва, залепва. Дори яйца ми залепваха в емайлирана чиния, после голямо търкане падаше. Да е жива и здрава Тета, че спомена един тиган от Пепко, родих се с него.

# 681
Моята гривна от Кауфланд е Fontastic беше 14 лева, намалена. Трябваше ми часовник най-вече и я взех. Мери кръвно, горе-долу се приближава до реалното, но не е съвсем точно.

# 682
  • София
"Горе-долу" за мерене на кръвно е доста подвеждащо. Както казах, не бих разчитала.

# 683
Каза също, че гривните не мерят кръвно. Аз споделих, че моята мери. Като бонус споделих, че почти го нацелва. Все пак тези гривни не са направени с основна цел мерене на кръвно и никой не би трябвало да се доверява.

# 684
  • София
"Не мерят кръвно" - да се разбира че не го измерват точно. И да, продължавам да твърдя, че не го мерят в истинския смисъл на думата, защото кръвно не се мери на китката, особено от горната страна. Кой разбрал - разбрал.

# 685
Купих си такава фитнес гривна /ако е същата/ преди две години. След две седмици отказа да се свързва с приложението на телефона ми и я върнах. Толкоз.

# 686
  • София
Дори хубавите гривни не мерят кръвно, а само пулс, представете си как ще го правят евтините.
Имам Xiaomi mi band 6 и няма опция за мерене на кръвно. Съвсем логично. Нямам как да се измери адекватно кръвното на китката. Не разчитайте на това.
Аз също имам такава и си мери кръвно. Сравнявала съм с апарата ми за кръвно Омрон и резултатите са много близки.

# 687
Дори апарати за кръвно, за китка, не мерят точно. И това се знае отдавна.
Как се очаква от гривна/телефон да го прави?

# 688
  • Ст Загора
Дори хубавите гривни не мерят кръвно, а само пулс, представете си как ще го правят евтините.
Имам Xiaomi mi band 6 и няма опция за мерене на кръвно. Съвсем логично. Нямам как да се измери адекватно кръвното на китката. Не разчитайте на това.
За кръвно скоро пишеше, че направили. На Huawei e, Watch d.

# 689
dolce miele -
Значи, от Кауфланд оправят така, че и 1 точка да не мога да събера...😆 Марули по 11 ст, зелен лук по 12 ст, копър и магданоз по около 25 ст/връзка, репички по 9 ст...Уредих салатите за няколко дни- 10 връзки зелен лук, 7 марули...😄 А, и спанак пакет ХХЛ за 10 стотинки!😅 По касова бележка е 400 гр, на плика май пише 600 гр...

тука стана ...

Долс защо ти е гривна?
Ами, аз писах защо. Заради смарт буденето. 😃 Но явно няма да е тази от К. 😆
Вземай от К. ... все ще влезе в употреба. Ха Ха Ха

Щом гривната не върши работа защо не пробвате с телевизор Wink

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 16:50 от netman71

Общи условия

Активация на акаунт